Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 09, 15:16)
ne ne grazu zinok ant geros figuros liuks atrodo,  mum bisdki apvalesnem tai netinka

Lila dekui Jums drinks_cheers.gif

nu vat vat, gal tas ir yr, tokiom alia tviggy tai turbut gerai, as kaip nescia atrodyciau turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 09, 15:15)
nu blyn as turbut tikrai deriovnia, bet man pirma kaip naktiniai, antra kaip chalatas. bet gal todel, kad man nepatinka ir tokie modeliai netinka, ir viska vertinu pagal savo kirpima  g.gif  doh.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kai (.)(.) nera, ne daug ka gali issirinkti . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wika 111: 09 spalio 2013 - 14:23
Aciu mergaites uz prekytes, viskas Labai tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 09, 15:17)
nu vat vat, gal tas ir yr, tokiom alia tviggy tai turbut gerai, as kaip nescia atrodyciau turbut  g.gif

nus mum rubenso reiktu kitokiu kirpimu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Tantamm @ 2013 10 09, 15:21)
Aciu mergaites uz prekytes, viskas Labai tiko ir patiko  thumbup.gif

aciu uz pirkinius 4u.gif
Atsakyti
Inga, mano MAC nepirkot? ten lyg FREE shipas
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2013 10 09, 15:20)

sorry, as tikrai nenoriu nieko izeist savo palaidu liezuviu, ale megstu sakyt tiesa... ir dar daznai kas ant seiles uzeina tuo momentu biggrin.gif o mano suvokimas apie mada yra baisiai ribotas, esu tikra profane, taip kad uz rimta piniga mano blevyzgu stiliaus ir mados klausimais nepriimkit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2013 10 09, 14:10)

bigsmile.gif
man abi lb grazios wub.gif sau imciau 2
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 10 09, 15:23)
Inga, mano MAC nepirkot? ten lyg FREE shipas

taip free ship bet kol nebuvo issiustas pries tai pirktas negalejom imti nes cancelina siandien imsim

Sephora - 10% labai laukiu

dedu dabar VS galima dar jungtis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2013 10 09, 15:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kai (.)(.) nera, ne daug ka gali issirinkti . smile.gif

cia zinok nezinai zmogus kas blogiau, ar kai smutkiu melejonas ir nezinai ka pirkt, ar kai turi tiek, kad neturi kur det ir i nieka nesugrudi, niekas netinka ir atrodai kaip balionas.
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2013 10 09, 15:10)

Man irgi abi superines, labai megstu tokio modeliuko. Nors kartais ir pasako drauge kokia- su chalatuku tu vel ax.gif
Man labiau antra.
kazi koks ju ilgis, man sonuose per tuos iskirpimus jau turbut triusikiukai matytus biggrin.gif
Atsakyti
http://www.urbandecay.com/ - 20% kodukas taip pat reiktu dar norinciu ir paimtume
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 09, 15:24)
sorry, as tikrai nenoriu nieko izeist savo palaidu liezuviu, ale megstu sakyt tiesa... ir dar daznai kas ant seiles uzeina tuo momentu  biggrin.gif o mano suvokimas apie mada yra baisiai ribotas, esu tikra profane, taip kad uz rimta piniga mano blevyzgu stiliaus ir mados klausimais nepriimkit  lotuliukas.gif

Nieks ir neisizeide mirksiukas.gif
Atsakyti