Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(wetriuke @ 2013 10 09, 16:48)
turejau 4guess ankines visu rankenos sutrukinejo, ismest tik, kokybes nulis,o kainos nemazos, darmantinines jos,neoda,todel truksta.

dekui uz info, bet jau nusiunciau 4u.gif vaikui tiks, o sau tada jau neziureciau unsure.gif

Ingut, o Macys shipingas bus free ar dalinsis po kazkiek? g.gif

Ir dar turiu toki klausimuka seniau perkancioms - ar kalediniu laikotarpiu nebuna siuntu strigimo g.gif jauciu reikia dovanas susipirkti spali ir tai netempti i jo pabaiga, paskui dar neateis g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 09, 16:07)
tai pala, dar su byrpawais, pitonais ir t.t.  lotuliukas.gif

nu joa tik tu dar pasakyk kad ir meetas only & rolex bus lotuliukas.gif

Evameda macys free ship tik tax bus, gruodi buna visko, tad dovanas tikrai netempti reik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 09 spalio 2013 - 15:10
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 09, 16:10)
nu joa  tik tu  dar  pasakyk kad ir  meetas only & rolex bus  lotuliukas.gif

Evameda macys free ship tik tax bus,  gruodi buna  visko,  tad dovanas tikrai netempti  reik  4u.gif

galim mirksiukas.gif tik as neturiu rolexo, tai tektu i salona G uzlekt ant trumpuko, o gal kokiam kioskely rasciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 09, 16:06)
tai pala pala dabar meetas su  kasmyrais turi but  wub.gif

tada sekantis po menesiuko su TH  bigsmile.gif
mamukai turiu crocs - 20% viskam koduka    jei yra norinciu prasom,  netrukus apmokesiu
www.crocs.com
Papildyta:
disney vel  atsirado nauju lelyciu benriuku kiek matau, free ship is kart  tai paimsiu 16.30
http://www.disneysto...000208 1001152/

Tai kaip tik po mėnesio jau visos gaus TH ir bus galima lėkt. Bet kaip gražu būtu, kaip kokio klubo ponios visos vienodai pasipuošusios wub.gif
Aš nespėjau į kašmyrų traukinį verysad.gif , ai bet bus tų šmutkių
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 10 09, 15:08)
dekui uz info, bet jau nusiunciau 4u.gif vaikui tiks, o sau tada jau neziureciau unsure.gif

Yra guess ir odinių, tik tos brangesnės mirksiukas.gif

Aš šiuo metu su neodine guess lakstau ir esu patenkinta. Na jei po metų ir suplyš, tai kai už 160 lt pirkta, daugiau ir nesitikiu. Va jei Panoramoj guess pardėje už tą pačią būčiau sumokėjus 460 (ten ji tiek kainuoja), nu tai norėčiau kad ilgiau tarnautų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 10 09, 15:52)
O tom TH suknytesm yra dar kazkokia papild. nuolaida? g.gif

-15% papildomai dar 4u.gif
QUOTE(ingridkam @ 2013 10 09, 15:59)
Prisijungiau prie mėlynosios  smile.gif
darysim meetuka visos su šitom suknelėm  tongue.gif

As uz tongue.gif tik idomu kaip su dydziu, as siaip viska TH imu xs, sia irgi emiau xs, tikiuos nebus pamazintos doh.gif
Atsakyti
http://www.6pm.com/t...-black-multi-ll
sie baciukai odiniai?gal turit kas? kaip dydis?yra kodukas? gundausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 10 09, 15:48)
turejau 4guess ankines visu rankenos sutrukinejo, ismest tik, kokybes nulis,o kainos nemazos, darmantinines jos,neoda,todel truksta.

nnzn ka jus turejote unsure.gif unsure.gif
as turiu Guess kelionine tase tasau visus kaip rangini bagaza ji ne odine lakuota jokiu plysinejimu nera unsure.gif

turiu lakuota juoda didele tasia i unika 3 metus su A4formato sas. nesiojau, tirkai nei saugojau nei ka kaip terbike ji.. 2sezonai pries egzus atlaikyti ant treciu metu ejau per -30 iki stoteles tai nuo salcio sutruko bet kad taip plysinejimu nieko nebuvo, pinigine is vis man nzn nuo 2008m vienintele dabar tik jau baisi bet kad tarnavo kiek metu g.gif
skaitau apie guess jsu ir netikiu... nes as skundu jokiu neturiu nei dirzam,nei rankinem nei piniginem, aisku rankines tik 3turiu guess is ju viena ta terbike mest reik bet kita kaip nauja na nedroziu kas dien juk tos pacios non stop blush2.gif
Atsakyti
o del guess nevisai tiesA PORA ODINUKIU TURIU NETGI LABAI LUX 4u.gif JOKIOS RANKINOS NESUTRUKINEJO-KUR DERMANTINAS NEZINAU biggrin.gif IR METU JOMS NEMAZAI -GAL JUS APIE NAUJASIAS KALBAT g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 09 spalio 2013 - 15:15
QUOTE(JMD @ 2013 10 09, 16:07)
tai pala, dar su byrpawais, pitonais ir t.t.  lotuliukas.gif

Metai į priekį užplanuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 10 09, 16:13)
Yra guess ir odinių, tik tos brangesnės  mirksiukas.gif

Aš šiuo metu su neodine guess lakstau ir esu patenkinta. Na jei po metų ir suplyš, tai kai už 160 lt pirkta, daugiau ir nesitikiu. Va jei Panoramoj guess pardėje už tą pačią būčiau sumokėjus 460 (ten ji tiek kainuoja), nu tai norėčiau kad ilgiau tarnautų  cool.gif

Gal parodysit kokia turit? blush2.gif man siaip labai grazios guess rankines, tik dauguma neodines, tai baisu, kad neplystu per menesi koki. Nors turiu ivankos trump rankine (neodine), tai nesiojasi super, ir atrodo kaip odine, niekas nepastebi skirtumo.
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 10 09, 16:14)
o del guess nevisai tiesA PORA ODINUKIU TURIU NETGI LABAI LUX  4u.gif JOKIOS RANKINOS NESUTRUKINEJO-KUR DERMANTINAS NEZINAU  biggrin.gif IR METU JOMS NEMAZAI -GAL JUS APIE NAUJASIAS KALBAT  g.gif

as turiu 1 vasarine. man labai grazi, nieko jai nenutiko, droziau be gailescio.
Atsakyti