Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

mergaites o kazi pedkelnes ir tokias koines kaip dydi nustatyti?
http://www.hm.com/us...article=08402-A
pas mumi patinkancios 35 lt cia iseina gerokai pigiau tik vat koki dydi imt jau karta per dideliu prisipirkau tai smukinejo blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 10 10, 08:46)
pas mane dietos nebeliko-tik taip prisiziuriu ka valgau  ax.gif  cukraus visai nenaudoju nusipirkau stevijos vietoj cukraus bet vistiek nesaldu ir skonis specifinis-pakenciama  biggrin.gif bulkuciu nevalgau, net ir nenoriu  biggrin.gif  bet va visa kita puikiai lenda, darzoves, vaisiai, zuvis  doh.gif gal nepavirsiu pagranduku apvaliu  g.gif
kt nenaudoju nezinau...bet manau turi itakos tam...mano kt tai prez...... ir galvos nesuku... lotuliukas.gif
logiskai pamascius po jcrew turetu ir factory kaip anksciau ismest 40 proc nuolaida  g.gif

Aha, o as cia keksu receptuka gavau. Viso darbo 30 min, 14 -15 keksiuku iseina... Tai dabar sluoju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 10, 07:47)
Negaliu pasakyti ar papildo,  dazniausia atsiranda vienas kitas    bet  dingsta greit  macys perkama tik is usa tai sugaudyti neiseina,  L minejus yra kad usa laiku anksti ryte buna ideda,  bet kainas aisku dazniausia pakeicia
Laksmi black is vis nemaciau blush-anim-cl.gif

imsiu pradziai paprasta Guilty.. jei patiks galesiu ir  intense paimti biggrin.gif

Ir mane jau gundot imti doh.gif lotuliukas.gif Vis mazai..nors namie dvejus gucci turiu, intence jau besibaigia, gal dar pasiimt koki galvoju... mirksiukas.gif
Siandien tai juodais Lady gaga pasikvepinau ax.gif Pradzioj nelabai patiko kvapas (vyro dovana), dabar isvis nei vienu nejauciu pasikvepinusi, nei gucci, nei siu...Nors kiti pagiria,kad skaniai kvepiu.
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 10 10, 09:45)
Gal 12 imti? Nes kudeti nezadu  lotuliukas.gif

idekit katras cia modleiukjas? gal atsiliepimai po juo yra buna raso ddintas mazintas ar true to size 4u.gif
QUOTE(zeneta @ 2013 10 10, 09:46)
pas mane dietos nebeliko-tik taip prisiziuriu ka valgau  ax.gif  cukraus visai nenaudoju nusipirkau stevijos vietoj cukraus bet vistiek nesaldu ir skonis specifinis-pakenciama  biggrin.gif bulkuciu nevalgau, net ir nenoriu  biggrin.gif  bet va visa kita puikiai lenda, darzoves, vaisiai, zuvis  doh.gif gal nepavirsiu pagranduku apvaliu  g.gif
kt nenaudoju nezinau...bet manau turi itakos tam...mano kt tai prez...... ir galvos nesuku... lotuliukas.gif
logiskai pamascius po jcrew turetu ir factory kaip anksciau ismest 40 proc nuolaida  g.gif

oj nea ko ko bet medu laizyt per stikla negaleciau blush2.gif
nors tos KT mane veikia seniau nereiekjo man nieko sukt galvos o dabar... zodziu nzn nzn jauciu kursa isgersiu ir sveisiu jas tikiuos neuzaugti super daug.. tau gerai kad zuvis ir etc as tai bulka su mamos obuliu dzemu kapoju lotuliukas.gif sad.gif

factory turetu but - 40% manau ne uz ilgo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 10 10, 08:42)
Noreciau keliu RL rubeliu, bet vel del ismieros abejoju .... Kelnes vilones 10 pirkau is Yoox, tai sakyciau reiketu dietintis siektiek, L dydzio suknele trikotazine buvo didele, tai va ir nezinau ka daryti...

Inga, patarkite prasom smile.gif

na manau reikia labai i medziagos sudeti ziureti
ps mane pvz vienos Lauren kelnes 4-to dydzio, kitos 8-to. ir abejos puikiai tinka
jei, pvz kaip jusu, kelnes butu vilnones, imciau savo iprasta 8-ta dydi. o jei sudetyje elastano tada mazesni.
Atsakyti
Ingut, taigi spirale kokia isidek. Man tai ramu, 4 metus be jokiu apsisaugojimo priem, kad ir noreciau, beibiu ner daugiau. Uzta pas koki kaimyna nulekt tai bijociau lotuliukas.gif Bet apetitas tai toks, kaip pati apraset ir be kt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jinafire: 10 spalio 2013 - 08:56
jinafire norint ja isisdeti reik kad nebutu jokiu su mot problemyciu tam dabar geriu KT.. paskui buutinai...

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 10, 08:37)
zeneta va va  as kazkaip  kol silta budavo  galejau non stop  tik kavos reikejo  ir be jokiu ten valgymu o  dabar sedziu  su  golfiuku  siltu  vilnoniu megstuku dar liemene po apacia   
susismuturiavus peciukas pajungtas prie koju ir vis tiek salta ir lakstau arbatu ir valgyt  sakau jokios tabletes nebenuima alkio, maniau mano KT kaltos naujos    nors  teisybe sakai atveso ir prasidejo su tuo  apetitu nezmoniski  reikalai  as tiek  seniau niekad nevalgiau kiek dabar.. pavalgau ir vis tiek noriu dar... 

Dar as kartais prisipilu i pusle vandens ivelku  ja i sali toki kasmyrini kad nebutu deginimo nuo karscio ir save sildau sukisus ja sakykim po megziniu ant krutines arba nugarinej pusej,tada 100%siltai sedesi ilgai biggrin.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 10, 08:50)
idekit katras cia modleiukjas? gal atsiliepimai po juo yra  buna raso  ddintas mazintas ar true to size  4u.gif

oj nea  ko  ko  bet medu laizyt per  stikla negaleciau blush2.gif
nors tos KT mane  veikia seniau  nereiekjo man nieko sukt galvos o dabar... zodziu  nzn  nzn  jauciu kursa isgersiu ir sveisiu jas tikiuos    neuzaugti  super daug..  tau gerai kad zuvis ir etc as tai  bulka su  mamos obuliu dzemu kapoju  lotuliukas.gif sad.gif

factory turetu but  - 40% manau ne uz ilgo 4u.gif

Jau apsisprendziau smile.gif Nusiunciau uzsakyma. Rizikosiu 12 imti. Didesnis man geriau nei mazas.
Atsakyti
mano drauge po kt kai nuo 60 iki 90 kg priaugo sveite labai ilgam, sako jau geriau medus pro stikla negu kg ant kuno ir dar toks priedas kai nesinori vyro doh.gif po vienu naujovisku isvis tragiska buvo jai-veme ,nervuota pasidare doh.gif daugiau nebebande jokiu schmoll.gif
ir siaip kai mano gine pasake tau jokiu nereik, tai taip ramu lotuliukas.gif po vietiniu kontraceptiku, kuriu neveikia hormonai =zvakutes visokios visa trijule ir gime lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 10 spalio 2013 - 09:00
o j.crew -40% iki kada nuolaidos tesis? 4u.gif
Atsakyti
Ingut, o pas tave namie ant tiek salta blink.gif ar tu saltmire esi is prigimimo ax.gif
nu pas mumi laikosi 19-20 laipsniu temp.
Atsakyti