Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(leliukas007 @ 2013 11 09, 22:56)
jo maziukas rinkinukas tu antagliu ,,bet pacio reikalingiausio nera:)senam dizainui pasalinti laikui Begant tikrai uzknis tas svitriakas todel iskart siulau nusipikirti karbidini antagli senam dizainui pasalinti,nes tame rinkinyje nieko panasau nera

Atsakyti
QUOTE(leliukas007 @ 2013 11 09, 23:56)
jo maziukas rinkinukas tu antagliu ,,bet pacio reikalingiausio nera:)senam dizainui pasalinti laikui neganttikrai uzknis tas svitriakas todel iskart siulau nusipikirti karbidini antagli senam dizainui pasalinti,nes tuame rinkinyje nieko panasau nera

kaip jis atrodo g.gif imeskit nuorodike kur galiu isigyti? g.gif Plius ar tiks sitai frezai? smile.gif
Atsakyti
Merginos !!! sakykite kuriuo frezos antgaliuku nuimate nagu kutikulus? apvaliu tuo burbuliuku? g.gif aciu labai labai
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif
norejau pasiklausti ar niekas nezinot gal yra kokia mergina kuri uzsakineja is indigo nails? labai noriu uzsisakyt keleta prekyciu ,bet siuntimo kaina zudo doh.gif arba turi pirkti labai daug visko kad apsimoketu smile.gif arba gal yra kartu norinciu uzsisakyti blush2.gif
Atsakyti
Hei, hei, kodel temuke nurimo???? Kur grozybes dingo??? g.gif
Atsakyti
Ilgalaikis uzkariavo box.gif
Rogrinta laiko nebeturi savo darbu det matyt. tai ir paduso temuke verysad.gif
Atsakyti

https://fbcdn-sphoto...002809572_n.jpg

pasirodau,prasom kritikos,ideju komentaru ax.gif
Papildyta:
user posted image ax.gif
Papildyta:
user posted image ax.gif
Atsakyti
Leliukas007, na super, labai grazu!!! thumbup.gif Man ypac tie oranziniai patiko, cia gelis ar gelinis lakas??? g.gif
Ir darklausymas: fotografuota ant dulkiu istraukejo? Ar geras daikciukas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zarute: 13 lapkričio 2013 - 13:35
dekavoju,gelini lakas cia
Atsakyti
QUOTE(leliukas007 @ 2013 11 13, 14:34)
dekavoju,gelini lakas cia

gal galima konkreciau??? ax.gif
Atsakyti
ot zinok harmonio analogas..pabandymui viena spalvuke turiu,ir ta panaudojau... ax.gif

zinok pradziai kol dirbau buvo gerai bet va metukai jau man stuksi tai jau nebepatenkinta esu,,,jau uzsisakiau i stala imontuojama istraukeja...sitas jau man per silpnokas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukas007: 13 lapkričio 2013 - 13:39
QUOTE(leliukas007 @ 2013 11 13, 14:37)
ot zinok harmonio analogas..pabandymui viena spalvuke turiu,ir ta panaudojau... ax.gif

zinok pradziai kol dirbau buvo gerai  bet va metukai jau man stuksi tai jau nebepatenkinta esu,,,jau uzsisakiau i stala imontuojama istraukeja...sitas jau man per silpnokas..

Labai gerule spalvyte thumbup.gif O del dulkiu istraukejo, tai as vis niekaip neapsisprendziu, jau norejau pirkt toki panasu. Hm, na jei metus atlaikytu, tai gal ir verta toki pirkt g.gif O imontuojamas, tai nepigus mazu???
Atsakyti