Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

adusia, lotuliukas.gif
As klausiau ar galima deti geli, nes nebuvau isitikinusi ar ta pati priemone tinkama ir geliniam lakavimui ir geliui 4u.gif Mane pardaveja tikino, kad taip. Kias dalykas dar turiu geliniam lakavimui skirta pagrinda ir top'a 2in1. Ko gero neverta jo deti kaip top'a po bonderio? Ar ne taip? Pats strukturinis gelis tvirciau laikosi ant nago?
Atsakyti
user posted image
Vel ta interjero dizainere. 40min stmapukus dejau - 8 snaigutes. kur sekundziu reikalas cia yra. Isvede is kantrybes galiausiai. Nes su kiekviena snaigute "a tu gali greiciau" "nieko cia nesimato" "nuolaida turesi padaryti"
Padariau nuolaida. Likau sumalta su zemem. Daugiau jos gyvenime matyti nenoriu.
Nezinau kaip Jus apsikenciat, bet as geriau busiu be kleintes, bet bent jau su ramiais nervais. Nedaug truko kad viduri darbo pasiusciau ja nx.. viskam yra ribos.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2013 12 22, 13:25)
adusia,  lotuliukas.gif
As klausiau ar galima deti geli, nes nebuvau isitikinusi ar ta pati priemone tinkama ir geliniam lakavimui ir geliui 4u.gif Mane pardaveja tikino, kad taip. Kias dalykas dar turiu geliniam lakavimui skirta pagrinda ir top'a 2in1. Ko gero neverta jo deti kaip top'a po bonderio? Ar ne taip? Pats strukturinis gelis tvirciau laikosi ant nago?

Priemones, skirtos geliniam lakavimui ne tinka priauginimui su gelių, nes jos yra lankstesnes, jums gelis suskilines ir nutrupes. Nebent tai strukturinis gelis. 4u.gif O kas tikina, tai tik kad jus nupirktumet, o kaip ten jus kur tepsit, tai jau jusų reikalas. Aš viena karta girdejau, kaip pardaveja "padejo" išsirinkti moteriškei plaukų dažus, tai isikišau net, nes butu moteriške nusidažius žaliai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adusia: 23 gruodžio 2013 - 09:23
adusia, reiškia seka su mano turimomis priemonėmis būtų tokia, kad po bonderio sluoksnio, man lieti struktūrinį geli?
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2013 12 23, 17:32)
adusia, reiškia seka su mano turimomis priemonėmis būtų tokia, kad po bonderio sluoksnio, man lieti struktūrinį geli?

Jeigu bonderis skirtas geliniam lakavimui, tai pašiaušiat truputi nagą, bondas, strukturinis, plonai, keli sluoksniai. Dar geriau prieš tai einat į temą, skirta geliniam lakavimui, skaitot atidžiai bent pirma puslapį ir darbuojates. Sekmes smile.gif 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=954046
Atsakyti
Cia dar temutei pakelti, labai jau apmirusi sad.gif
user posted image
Atsakyti
Gražūs darbeliai Sunta mirksiukas.gif O dėl tos klientės, neimk į galvą, daugiau nerašyk ir viskas. Būčiau aš jai nuolaidą padarius...greičiau man būtų už nervus sugadintus sumokėjus biggrin.gif

O čia aš šventėmis save papuošiau, nebuvo kada naujo priauginimo daryt, taigi vėl nusirėžiau viską iki kvadrato, su kuriuo vėl nieko nebesugebu dirbt, kankinuos lotuliukas.gif
user posted image
Tiesa, praėjus kelioms dienoms, raudonai perlakavau mažylius, nu negaliu pakęst tiek daug baltos spalvos ant savo nagų doh.gif (o galvojau kad tik balto pancūzo nemėgstu) lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai is vis tie tavo darbai nerealus. Tik ar nepabodo raudandona? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Turiu klausimą smile.gif Noriu išmokti šito meno.Tad klausimas būtų toks:ar pirmiausiai susipirkti būtiniausius dalykus (tuo metu ieškoti info kokios priemonės geriausios, kaip naudot ir pan.) , ar pirma eiti kursus ?
Norėčiau patarimo iš patirties 4u.gif Noriu dėl savęs išmokt priaugint, nulakuot, bent jau artimiausiu metu.
Atsakyti
kaip batsiuvys be batu, taip ir nagu meistras dazniausiai be nagu.
Sau yra be proto sunku prisiauginti nagucius. Trunka nuo 4-9val.
Kursai butini.
Minimalia info gali rasti senose temukese smile.gif
Atsakyti
na pradzioj pabandykit ilgalaiki gelini laka, gal su juo pavyks uzsiauginti. as pvz del darbo nesu turejusi tokiu nagu, kaip dabar:) vis nuluzdavo:) o dabar nuluzus su strukturiniu kartais prisiauginu, tai ner taip paprasta, kaip atrodo:)

QUOTE(Barbaškė @ 2013 12 24, 01:18)
Sveikos,
Turiu klausimą  smile.gif  Noriu išmokti šito meno.Tad klausimas būtų toks:ar pirmiausiai susipirkti būtiniausius dalykus (tuo metu ieškoti info kokios priemonės geriausios, kaip naudot ir pan.) , ar pirma eiti kursus ?
Norėčiau patarimo iš patirties  4u.gif  Noriu dėl savęs išmokt priaugint, nulakuot, bent jau artimiausiu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 24 gruodžio 2013 - 11:36
QUOTE(Sunta @ 2013 12 24, 00:21)
man tai is vis tie tavo darbai nerealus. Tik ar nepabodo raudandona? biggrin.gif

Ačiū smile.gif Ne nepabodo, mano mylimiausia spalva, o dar kai jos tiek atspalvių daug.. rolleyes.gif Juolab su raudonis dar tik 4-ta sav. , prieš tai juk su juodu prancūzu išbuvau 9 sav, vis jį pakoreguodama lotuliukas.gif tai patikėk, raudona atgaiva mano akims.
Kiek turėjau nagų, tai rimtai kokie 80 proc. raudoni, 15 proc. juodi, ir tik 5 likę visokie kitokie biggrin.gif Vasarai tik mėgstu skaidrius salotinius ,oranžinius, su blizgalais visokiais, o jau nuo rudens prasideda juoda-raudona. Šaltų atspalvių nemėgstu, žalia mėlyna ne man, rankos kaip lavono pasidaro, visi pasteliniai, šviesūs, ir šių metų mada-murzinos spalvos, ne man, jaučiuos su jais tarsi be nagų. Tai gerai pagalvojus, kas dar man lieka be raudonos biggrin.gif

QUOTE(Barbaškė @ 2013 12 24, 01:18)
Turiu klausimą  smile.gif  Noriu išmokti šito meno.Tad klausimas būtų toks:ar pirmiausiai susipirkti būtiniausius dalykus (tuo metu ieškoti info kokios priemonės geriausios, kaip naudot ir pan.) , ar pirma eiti kursus ?

Aš tik už kursus, tada aiškiau pasidaro ką pirkt
Atsakyti