Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

As cia gal ne i tema, bet jei kuriai kada prireiktu lotuliukas.gif JBrand Maternity nestuke.gif dzinsiukai atitinka dydi ir yra nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū už siuntinuką,CK striukyte labai miela,gal plonoka,bet 90proc,pukų tai žiūrėsiu 4u.gif ,ačiū jums merginos wub.gif
Atsakyti
Dekui uz siuntinuka 4u.gif
Loren 4u.gif
Mergaites, gal kuri nori keisti populiariasias timpas is LOFT? As turiu M, reikia S smile.gif . Rasykit man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ltwai: 11 spalio 2013 - 23:07
Aciu uz siuntinuka  4u.gif
Tik labai labai noretume pasikeisti, gal kam netiko vyrisku UGG sportbatuku dydis, pas mus 10 dydis, keistume i 10.5 ar 11. Be galo grazus ir kokybiski, vyras sake nerealaus patogumo, tik spaudzia truputi doh.gif  4u.gif
user posted image

Arba parduodu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 10 11, 13:20)

ir dar klausimas ateiciai - ar jcrew taxai rankinems/dirzams yra? 4u.gif

yra ax.gif

QUOTE(rennika @ 2013 10 11, 15:17)
Ačiū už siuntinuką,CK striukyte labai miela,gal plonoka,bet 90proc,pukų tai žiūrėsiu  4u.gif ,ačiū jums merginos  wub.gif

QUOTE(ltwai @ 2013 10 11, 16:06)
Dekui uz siuntinuka 4u.gif
Loren 4u.gif

4u.gif 4u.gif

labai laukiu:

www.sephora.com - 10% nuolaida
www.armaniexchange.com - 30% nuolaida
www.polo.com - kai kurioms sale prekems 25% nuolaida
www.toysrus.com
Atsakyti
Ačiū mergaitėms už siuntinuką 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Aš tik šįryt išbandžiau keptuvę biggrin.gif NEREALI smile.gif o kažkurios mergaitės (jei nemaišau Aleja.lt) receptukas tobulas, pavyko iš pirmo karto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
oi, kaip skaniai atrodo spurgytes blush2.gif duokit man viena biggrin.gif biggrin.gif

Merginos, ar galim siusti Aeropostale? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 10 11, 21:41)
As cia gal ne i tema, bet jei kuriai kada prireiktu  lotuliukas.gif JBrand Maternity  nestuke.gif dzinsiukai atitinka dydi ir yra nerealus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

is kur pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2013 10 12, 10:18)
is kur pirkai? ax.gif

dydziui nusistatyt is ebay smile.gif dabar galesiu jau visus is eiles sluot biggrin.gif
Atsakyti
Cia kepta su spurgu keptuve? Atrodo tikrai skaniai thumbup.gif

Ir as prisidedu su klausimu del Aeropostale,galima siust? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga7 @ 2013 10 12, 02:05)
Ačiū mergaitėms už siuntinuką  4u.gif

4u.gif

QUOTE(spygliz @ 2013 10 12, 02:13)
Labas rytas smile.gif
Aš tik šįryt išbandžiau keptuvę biggrin.gif NEREALI smile.gif o kažkurios mergaitės (jei nemaišau Aleja.lt) receptukas tobulas, pavyko iš pirmo karto  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kokios grazios wub.gif

QUOTE(Ingrida N. @ 2013 10 12, 02:18)
Merginos, ar galim siusti Aeropostale?  g.gif

labai daug uzsakem aeropostale, padarysim pertraukele viena diena, tai kol kas negalima siusti blush2.gif
Atsakyti