Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

gal kas esat pirkę aeropostale inkariukus? kaip dydis? turiu tik šlepkes per pirštą iš jų 10 d., tai geros, tai inkariukų, kažin, irgi tą patį dydį imti?
Atsakyti
neislaikiau ir as doh.gif nusiunciau ta spurgu keptuve blush2.gif
Atsakyti
Mergaites gal kas norit turiu viena bonkute sio gerio bigsmile.gif kaina tiek kiek man gavosi su siuntimu 40lt 4u.gif
user posted image
http://www.puritan.c...-1500-mg-031640
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2013 10 13, 10:44)

pabandykit, jei netiks, manau be problemu parduosit smile.gif
as ir nusiunciau uzsakyma biggrin.gif nu kepsiu spurgas wub.gif
Atsakyti
Merginos, kokias perkat vyriskas pinigines? Man reiketu nedidukes be skyrelio centams rolleyes.gif nusiziurejau viena modeliuka fossil, gal kas susidure kaip ju kokybe? rolleyes.gif pries tai pirkau kenneth cole, bet jau nekaip atrodo doh.gif ai, o kaip RL kokybe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 13 spalio 2013 - 11:26
As prisijungiu su klausimu apie kokybiskas odines vyriskas pinigines, tik man reiktu su centu skyriumi ir vienu skyriumi popierinems kupiuroms su uztrauktuku ax.gif.
Atsakyti
OLD NAVY yra kokia nors nuolaida?
Atsakyti
Prisijunkite prie www.landsend.com su 35% nenukainuotiems lauko rubams! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dilaila @ 2013 10 13, 12:28)
OLD NAVY yra kokia nors nuolaida?

Ne, nera.
Atsakyti
Gal galit imesti tu tapkyciu nuoroda kur pirko labai blush2.gif nepamenu gerai, bet lyg su nuolaida papildoma 5$gavos g.gif odines melynos per pirsta
Atsakyti
Prisijunkite prie www.loft.com su 50% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 10 13, 12:17)
Merginos, kokias perkat vyriskas pinigines? Man reiketu nedidukes be skyrelio centams  rolleyes.gif  nusiziurejau viena modeliuka fossil, gal kas susidure kaip ju kokybe?  rolleyes.gif  pries tai pirkau kenneth cole, bet jau nekaip atrodo  doh.gif ai, o kaip RL kokybe?

Tommy hilfilger ziurekite, mano vyras turi. macys pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisijunkite prie www.lilydirect.com, nedaug truksta nemokamo shippo 4u.gif
Atsakyti