Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(aulina @ 2013 10 14, 10:14)
aš persistengiau su rozetėmis, turiu per daug.

Pas mus viena. Sociai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2013 10 14, 10:46)
Pas mus viena. Sociai  ax.gif

pritariu, kad nereikia daug, geriau 1-2 vienoje vietoje, žinoma, kiekvienoje sienoje.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 10 13, 19:28)
nezinau pavardes. Dokumentu reikia- turi buti varzu matavimai , su lesto parasais.

O tai kas tada dokumentus sutvarko jei vedzioja ir dirba tas kuris to nedaro? Apsiima kiti?

QUOTE(aulina @ 2013 10 14, 09:14)

Nu aisku persistengti nereikia, bet kai truksta tai irgi nekas, kai prasideda trisakiu ir prailgintoju kaisiojimas.

Nu o pas mus grindys isbetonuotos (1a). Garazo vartai lyg uzsakyti... Vistik nusprendem Ryternos. Kainu skirtumas tik apie 900lt nuo Hormano, bet... pagalvojom, kad geriau tuos 900 prie lauko duru pridesim, o jei jau bus blogi tie vartai tai gal po 10m praturtesim ir naujus isidesim biggrin.gif
Einu skambint laiptininkui - reik pasimatyma paskirti ax.gif bigsmile.gif

Kiek mazdaug kainuoja visam namui elektra issivedziot? Medziagos + darbas. Aisku suprantu, kad pas visus skirtingi ilgiai laidu ir tt, na bet preliminariai... O tai ziuriu dabar prasidejo etapas "avineli pasipurtyk", net negalvojau, kad tokiais tempais ir tokiom sumom dabar pasileis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 10 11, 21:12)
nepagailekit laido rozetems, as noredama pataupyt, pasidariau maziau ,ziuriu dabar kad dar keliose vietose trukstu ju.

Man atrodo gal geriau daugiau, nei kai trukumas. Vien tie trisakiai kaip atrodo doh.gif

QUOTE(JEma @ 2013 10 14, 10:30)
O tai kas tada dokumentus sutvarko jei vedzioja ir dirba tas kuris to nedaro? Apsiima kiti?
Nu aisku persistengti nereikia, bet kai truksta tai irgi nekas, kai prasideda trisakiu ir prailgintoju kaisiojimas.

Nu o pas mus grindys isbetonuotos (1a). Garazo vartai lyg uzsakyti... Vistik nusprendem Ryternos. Kainu skirtumas tik apie 900lt nuo Hormano, bet... pagalvojom, kad geriau tuos 900 prie lauko duru pridesim, o jei jau bus blogi tie vartai tai gal po 10m praturtesim ir naujus isidesim biggrin.gif
Einu skambint laiptininkui - reik pasimatyma paskirti  ax.gif  bigsmile.gif

Kiek mazdaug kainuoja visam namui elektra issivedziot? Medziagos + darbas. Aisku suprantu, kad pas visus skirtingi ilgiai laidu ir tt, na bet preliminariai... O tai ziuriu dabar prasidejo etapas "avineli pasipurtyk", net negalvojau, kad tokiais tempais ir tokiom sumom dabar pasileis... doh.gif

Tiksliai nepasakysiu, nes knyga pinigelliu ne namie, bet berods jei neklystu 6000 su darbu cia ir medzziagom g.gif
Oi patikek kaip puikiai suprantu del pinigu, net baisu darosi, kokios sumos doh.gif O ka kalbet, kai jau prasides vidaus irenginejimas, dar manau baisiau bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2013 10 14, 10:38)
Man atrodo gal geriau daugiau, nei kai trukumas. Vien tie trisakiai kaip atrodo  doh.gif
Tiksliai nepasakysiu, nes knyga pinigelliu ne namie, bet berods jei neklystu 6000 su darbu cia ir medzziagom  g.gif
Oi patikek kaip puikiai suprantu del pinigu, net baisu darosi, kokios sumos  doh.gif O ka kalbet, kai jau prasides vidaus irenginejimas, dar manau baisiau bus  doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif Ir vel tada griztu i amzinai durna klausima, kaip nama uz 200t pasistatyti g.gif Man panasu, kad kraustysimes prie tusciu sienu gyventi. Nes jau taip noriu i savo namus. Dustam kartu su mano mama gyvendami (nors nesinaudojam nei bendra virtuve nei svetaine). Vyras irgi jau nebenori namo grizt biggrin.gif Reik kuo skubiau vel i savo namucius rolleyes.gif Bet tai, kad kaip i kiaura maisa dabar pabiro... Jau net vel pradedu galvoti, gal zidinio atsisakyti, nes daug susitaupytu doh.gif Zadam pasirinkiti katila su akumiacine talpa (baigia mus ikalbeti) o tai kiek supratau apie 5000lt padidins katilines irengimo kastus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 14, 11:30)

Nu o pas mus grindys isbetonuotos (1a). Garazo vartai lyg uzsakyti... Vistik nusprendem Ryternos. Kainu skirtumas tik apie 900lt nuo Hormano, bet... pagalvojom, kad geriau tuos 900 prie lauko duru pridesim

Protinga mintis smile.gif

, o jei jau bus blogi tie vartai tai gal po 10m praturtesim ir naujus isidesim biggrin.gif
Einu skambint laiptininkui - reik pasimatyma paskirti  ax.gif  bigsmile.gif

Kiek mazdaug kainuoja visam namui elektra issivedziot? Medziagos + darbas. Aisku suprantu, kad pas visus skirtingi ilgiai laidu ir tt, na bet preliminariai...

man paskaiciavo 5500 vienas vyrukas,pries naujus dar kito lauksiu pasiulymo,bet nemanau kad bus zenklus skirtumas smile.gif

O tai ziuriu dabar prasidejo etapas "avineli pasipurtyk", net negalvojau, kad tokiais tempais ir tokiom sumom dabar pasileis... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 14 spalio 2013 - 12:50

Tikrai per daug nebeatrodys, kai baldus sugalvosit persistumdyti mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(astukas @ 2013 10 14, 09:46)

O cia jau kazkas is fantastikos skyriaus! Viena rozete visame kambaryje? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(dairina @ 2013 10 14, 10:38)
Man atrodo gal geriau daugiau, nei kai trukumas. Vien tie trisakiai kaip atrodo  doh.gif
Tiksliai nepasakysiu, nes knyga pinigelliu ne namie, bet berods jei neklystu 6000 su darbu cia ir medzziagom  g.gif

Na cia irgi kazkas is fantastikos srities g.gif Mums vien laidai (2km sudejo, nes darem be paskirstymo dezuciu) ir rozetes+ jungtukai apie 4t su nuolaidom isejo! O kur dar skydas, internetiniai ir priesgaisriniai kabeliai, izeminimo konturas ir t.t. doh.gif Na nebent darytumet po viena jungtuka ir viena rozete kambaryje, kaip pardavimui daro.... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2013 10 14, 12:14)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ir vel tada griztu i amzinai durna klausima, kaip nama uz 200t pasistatyti  g.gif 

Klausimas vertas milijono!!! thumbup.gif As tiesiog svajoju pamatyti nama, kuris uz tiek pastatytas. Nu kiek pazistamu statesi, nei vienas su tiek pinigu neissisuko schmoll.gif Taciau visi vienbalsiai tvirtina, kad tikejosi pasistatyti pigiai, o gavosi..... kaip pas visus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 14, 12:14)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ir vel tada griztu i amzinai durna klausima, kaip nama uz 200t pasistatyti  g.gif  Man panasu, kad kraustysimes prie tusciu sienu gyventi. Nes jau taip noriu i savo namus. Dustam kartu su mano mama gyvendami (nors nesinaudojam nei bendra virtuve nei svetaine). Vyras irgi jau nebenori namo grizt  biggrin.gif  Reik kuo skubiau vel i savo namucius  rolleyes.gif  Bet tai, kad kaip i kiaura maisa dabar pabiro...  Jau net vel pradedu galvoti, gal zidinio atsisakyti, nes daug susitaupytu  doh.gif  Zadam pasirinkiti katila su akumiacine talpa (baigia mus ikalbeti) o tai kiek supratau apie 5000lt padidins katilines irengimo kastus  unsure.gif

Uz sia suma niekaip lotuliukas.gif

QUOTE(Mistika... @ 2013 10 14, 20:06)
Na cia irgi kazkas is fantastikos srities  g.gif  Mums vien laidai (2km sudejo, nes darem be paskirstymo dezuciu) ir rozetes+ jungtukai apie 4t su nuolaidom isejo! O kur dar skydas, internetiniai ir priesgaisriniai kabeliai, izeminimo konturas ir t.t.  doh.gif  Na nebent darytumet po viena jungtuka ir viena rozete kambaryje, kaip pardavimui daro....  ax.gif

Na man atrodo aiskiai parasiau: Tiksliai nepasakysiu. Cia gal buvo tik darbo suma,nes iskazkur man dominuoja sie skaiciai, gal ryskiai maisau, pamirsau SB ir bepaklaust, kiek paplojom. O razeciu irgi tikrai ne po viena, ir ne po tris padarytos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2013 10 14, 21:06)
Tikrai per daug nebeatrodys, kai baldus sugalvosit persistumdyti  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:

O cia jau kazkas is fantastikos skyriaus! Viena rozete visame kambaryje?  blink.gif
Papildyta:

Na cia irgi kazkas is fantastikos srities  g.gif   Mums vien laidai (2km sudejo, nes darem be paskirstymo dezuciu) ir rozetes+ jungtukai apie 4t su nuolaidom isejo! O kur dar skydas, internetiniai ir priesgaisriniai kabeliai, izeminimo konturas ir t.t.  doh.gif  Na nebent darytumet po viena jungtuka ir viena rozete kambaryje, kaip pardavimui daro....   ax.gif
Papildyta:

Klausimas vertas milijono!!!   thumbup.gif  As tiesiog svajoju pamatyti nama, kuris uz tiek pastatytas. Nu kiek pazistamu statesi, nei vienas su tiek pinigu neissisuko  schmoll.gif  Taciau visi vienbalsiai tvirtina, kad tikejosi pasistatyti pigiai, o gavosi..... kaip pas visus  biggrin.gif

2 km yra daug,vadinasi pas jus daug tasku. Beje,su paskirstymo dezutemis niekas ir nebedaro,nebent kaimo muzikai. blush2.gif Man,yvadas su izeminimu kainavo (iskaiciuojant ir ekskavatoriu) 800 Nepajudinau nei pirsto. Vyriukas (musu narys) pats kases griovi ir t.t. Nezinau kiek sumokejo,neklausiau,bet faktas kad gerokai maziau.
Man idomu poasirode,jei skaiciuojate ir priesgaisrini,tai kodel nedaskaiciuojate ir signalizacijos ir TV kabeliu? Tada aisku i 5 t netilpsi.. Bet ar verta plakti kiausiniene? Pvz as asmeniskai labai abejoju del priesgaisrines. Kam jos reikia?Kad isvaziaves suzinotum kad namas dega? O saugos tarnyba atvaziuos paziureti,pasitikslinti kad,oi,tikrai dega.Reikia skambinti i gaisrine,o kol visi suvazines,bus kapiec..Na,as paziuresiu koks bus komercinis pasiulymas del priesgaisrinio. Bet jauciu apsiribosiu paprastais dumu detektoriais. Vat jei butu sujungta su gaisrine tiesiogiai,tai visom keturiom buciau uz rimta priesgaisrine signalke..

Tiesa,man mikrobanginiai perimetro davikliai kainuos apie 10 t tai man irgi prie namo instaliacijos skaiciuoti ir saukti,eeee,hebryte,be 20 t su elektrois instaliacija neissisuksit niekaip? bigsmile.gif
Jeigu as isleidau tiek,jus irgi isleisite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 14 spalio 2013 - 21:00
QUOTE(astukas @ 2013 10 14, 10:46)

O cia jau kazkas is fantastikos skyriaus! Viena rozete visame kambaryje?  blink.gif
Papildyta:

Vel nusisnekejau doh.gif Pasirode kad apie lauko rozetes kalba eina ax.gif Kas man sia sav daros unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 14, 13:14)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ir vel tada griztu i amzinai durna klausima, kaip nama uz 200t pasistatyti  g.gif

Klausimas vertas milijono!!!  thumbup.gif  As tiesiog svajoju pamatyti nama, kuris uz tiek pastatytas. Nu kiek pazistamu statesi, nei vienas su tiek pinigu neissisuko  schmoll.gif  Taciau visi vienbalsiai tvirtina, kad tikejosi pasistatyti pigiai, o gavosi..... kaip pas visus  biggrin.gif

QUOTE(dairina @ 2013 10 14, 21:24)
Uz sia suma niekaip  lotuliukas.gif

Na zinokit pazystu zmogu kuris pasistate nama uz 220tukst. i ta suma ieina ir azuolines grindys ir buitine technika ir sklypo pirkimas, jis viska pats dare smile.gif

Mes patys taip pat isirenginejam nama, nes jau jis pastatytas ir gyvename pirmame aukste ir 200tukst. sumos dar nepasekem, gal todel, kad labai daug patys darome smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Žinoma galiu rašinėti tik kitų patirtis, nes saviškės dar nėra, bet.....Mūsų artimų draugų rato 2 šeimos statosi namus: vieni jau gyvena su įrengtu 1 a. už 180 t, kiti dar net kojos neįkėlė, o išleido 250 t. Nu tikrai sudėtinga į kažką lygiuotis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 15 spalio 2013 - 09:09