QUOTE(Mistika... @ 2013 10 14, 21:06)
Tikrai per daug nebeatrodys, kai baldus sugalvosit persistumdyti
Papildyta:
O cia jau kazkas is fantastikos skyriaus! Viena rozete visame kambaryje?
Papildyta:
Na cia irgi kazkas is fantastikos srities

Mums vien laidai (2km sudejo, nes darem be paskirstymo dezuciu) ir rozetes+ jungtukai apie 4t su nuolaidom isejo! O kur dar skydas, internetiniai ir priesgaisriniai kabeliai, izeminimo konturas ir t.t.

Na nebent darytumet po viena jungtuka ir viena rozete kambaryje, kaip pardavimui daro....
Papildyta:
Klausimas vertas milijono!!!

As tiesiog svajoju pamatyti nama, kuris uz tiek pastatytas. Nu kiek pazistamu statesi, nei vienas su tiek pinigu neissisuko

Taciau visi vienbalsiai tvirtina, kad tikejosi pasistatyti pigiai, o gavosi..... kaip pas visus
2 km yra daug,vadinasi pas jus daug tasku. Beje,su paskirstymo dezutemis niekas ir nebedaro,nebent kaimo muzikai.

Man,yvadas su izeminimu kainavo (iskaiciuojant ir ekskavatoriu) 800 Nepajudinau nei pirsto. Vyriukas (musu narys) pats kases griovi ir t.t. Nezinau kiek sumokejo,neklausiau,bet faktas kad gerokai maziau.
Man idomu poasirode,jei skaiciuojate ir priesgaisrini,tai kodel nedaskaiciuojate ir signalizacijos ir TV kabeliu? Tada aisku i 5 t netilpsi.. Bet ar verta plakti kiausiniene? Pvz as asmeniskai labai abejoju del priesgaisrines. Kam jos reikia?Kad isvaziaves suzinotum kad namas dega? O saugos tarnyba atvaziuos paziureti,pasitikslinti kad,oi,tikrai dega.Reikia skambinti i gaisrine,o kol visi suvazines,bus kapiec..Na,as paziuresiu koks bus komercinis pasiulymas del priesgaisrinio. Bet jauciu apsiribosiu paprastais dumu detektoriais. Vat jei butu sujungta su gaisrine tiesiogiai,tai visom keturiom buciau uz rimta priesgaisrine signalke..
Tiesa,man mikrobanginiai perimetro davikliai kainuos apie 10 t tai man irgi prie namo instaliacijos skaiciuoti ir saukti,eeee,hebryte,be 20 t su elektrois instaliacija neissisuksit niekaip?
Jeigu as isleidau tiek,jus irgi isleisite