Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(Osera @ 2013 11 04, 15:23)
o kartais ne tame pagrindiniame  pastate vaikstinejote  ?
mes buvome antradieni ,kada tipo uriminis turgus ,anksti labai labai ryte .Tai  buvome viename angare kur viena audiniai ,uzuolaidos .As lyginau kainas tai ka buvau siauliuose salone ziurejusi .
Kad kokybisku nematei audiniu ,tai  nezinau kas ta kokybe .Nes tokius pat nekokybiskus cia salone pardavineja.gal  tie uzsakomi ir kokybiskesni ,taciau man perbrangus 

o rubu kainu negaliu pasakyti ar skiriasi ,nes man  Lt jos visur  nenormalios  doh.gif

buvau dideliame pastate (pilkame) ir mazesniame (geltoname), kur vien audiniai, apėjau ir lauke prekyvietes, audinių daug, bet visur kartojasi, visi tokie, kaip Pabalių turguje, tik daugiau prekeivių. Pabaliuose 2 prekybininkai, o Gariūnuose dešimtys, bet visur asortimentas tas pats. Dieninėms užuolaidoms mačiau kelis normalesnius audinius, bet su naktinėmis visiškas "pravalas". Šviestuvų irgi buvo, bet visi tokie pat kaip ir mūsų bazėse.
Papildyta:
Užsukau į HM Vilniuje, irgi pravalas, parduotuvė didelė, bet nieko nėra. Nors irgi tikėjausi apsipirkti. Lenkijoje daug geriau.
Atsakyti
o IKEA neuzsukai ? idomu kaip cia pas mus ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2013 11 04, 15:56)
o IKEA  neuzsukai ? idomu kaip cia pas mus ji  g.gif

žinoma užsukau, po gariunu ir akropolio atsigavau, prisipirkau kiek tilpo lotuliukas.gif
Papildyta:
prekių yra brangesnių ir pigesnių nei Lenkijoje, netikėtai radau kilimą, už kurį mokėjau 3 kartus brangiau, bet cia isimtis, va tokie skirtumai.
Atsakyti
Mane Ikea irgi domina. Jau mastau apie vaiku kambarius smile.gif Baldus dalinai turiu reikes visokiu uzuolaidu ir aksesuaru. Vaikui kilimo jau dabar noreciau... Radau labai pigenu ten biggrin.gif Vizualiai graziai atrodo idomu kaip realybeje. Gal kas turit uzuolaidu is Ikeos?
Pvz kilimas zaidimams:
http://www.ikea.com/...ducts/20101871/
Arba dar pigesnis:
http://www.ikea.com/...ducts/00239959/
Uzuolaidu pora su visu laikikliu (kiek suprantu karnizu)
http://www.ikea.com/...ducts/70194863/
Pigiau grybu kaip sakoma biggrin.gif g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
O IKea buna kokios akcijos na pvz kaip Jysk?
Atsakyti
Aulina , tai kur tu ten buvai, ar tam Titanike vadinamam, kur su važiuojančiais laiptais per du aukštus? tai ten manau yra pigiau nei lauke tuose dengtuose su stogu eilėse ar iš vis kur palapinės kokios. Titanike urmininkai daugiausiai, bet ten aišku ir taip galima pirkti po vieną. Ten galim air pasiklysti bevaikščiojant. Užuolaidos buvo pirmam aukšte lyg tai per 6 įėjimą reik eit ir tiesiai atsiduri, du vyrai prekiauja. O ten kur lauke bakūžėse dar prekiauja tai net nėra ko žiūrėt.
Ikėjoj aš nei užuolaidų ,nei patalynės man patinkančios neradau, ten viskas per daug paprasta. Man norėjosi gražesnių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 04 lapkričio 2013 - 20:38
QUOTE(JEma @ 2013 11 04, 11:19)
Mama nusipirko i virtuve uz 2000Lt o Rygoj radom identiska (gal gamintojo kopija, nenagrinejom) uz mazdaug 600Lt.

Mes irgi kazkada vokiska sviestuva is katalogo uzsakinejom uz nemaza kaina, o pazistami toki pati turguje uz perpus pigiau nusipirko. Oi kaip jie saipesi is musu.... oi kaip as nervinausi, kad permokejom... Po kokiu 2 metu ju sviestuvas nujuodavo (metalas prastas buvo), o musiskis ir po siai dienai kaip naujas! Neveltui liaudies ismintis sako, kad skupas moka du kartus mirksiukas.gif Patys pagalvokit, nu is kur daugiau ta piguma isspausi, jei ne is kokybes? smile.gif

QUOTE(JEma @ 2013 11 04, 11:19)

Katik suskaiciavau, kad 1a be laisvalaikio zonos su pirtim bus minimum 36 rozetes. 30 + minimum 6 katilineje.... Kiek siais laikais padorios rozetes kainuoja? smile.gif Ir lyg 42 antram aukste  huh.gif  O man ju vis mazai atrodo biggrin.gif

Tai cia dar niekis. Pas mus 112 rozeciu ir jungtuku! doh.gif Tiesa yra keletas rozeciu, kuriu siuo metu nenaudojam, jos tokios kaip atsargines, jei sumastytumem baldus perstumdyti rolleyes.gif O siaip tai labai patogu, kai nereikia prailgintoju po namus tampyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2013 11 04, 11:22)
LV antkainiai mazesni, todel kaina kokius 2-3 k mazesne.

Aha, turbut del to kiekviena sestadieni Siauliu turgus pilnas latviu? biggrin.gif
Atsakyti
Na kartais uz kokybe sumokam bet kartais... Ikejoj mane vuskas tik vaiku kamvariui domina... Rozeciu ir pas mus padauges tiksliau jau padaugejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 11 04, 21:37)
Aulina , tai kur tu ten buvai, ar tam Titanike vadinamam, kur su važiuojančiais laiptais per du aukštus? tai ten manau yra pigiau nei lauke tuose dengtuose su stogu eilėse ar iš vis kur palapinės kokios. Titanike urmininkai daugiausiai, bet ten aišku ir taip galima pirkti po vieną. Ten galim air pasiklysti bevaikščiojant. Užuolaidos buvo pirmam aukšte  lyg tai per 6 įėjimą reik eit ir tiesiai atsiduri, du vyrai prekiauja. O ten kur lauke bakūžėse dar prekiauja tai net nėra ko žiūrėt.
Ikėjoj aš nei užuolaidų ,nei patalynės man patinkančios neradau, ten viskas per daug paprasta. Man norėjosi gražesnių.

Užuolaidų Ikejoje aš irgi patinkamų neradau, kokybė tenkina, bet raštai ir spalvos - ne.
Buvau Titanike, pirmame aukste - rubai, užuolaidos; antrame - kojnes, batai; į trečią nebelipau. Klausiau vyrukų audinio kainos - 60 Lt, ta pati kaina, to pačio audinio kaip geltoname angare. Vyriškos striukės kainos irgi klausiau Titanike - 300 Lt. Su kailiukais, papuošimais pigesnės, bet man reikėjo visiškai paprastos.
Atsakyti
Sveiki, gal galėtumėte padėti susigaudyti valymo įrenginiuose. Linkstame link August firmos, tik nelabai suprantu kuo skiriasi ATC-6 ir AT-6 įrenginiai.
Atsakyti
Biesas66, labai aciu uz atsakyma 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(saaba @ 2013 11 06, 00:58)
Biesas66, labai aciu uz atsakyma  4u.gif .

Ner uz ka, Kad tik padetu. smile.gif
Atsakyti
sveiki, dabar jus mane paprotinkit del kaminu, kokios firmos geriau deti, mes svarstome kad katilineje bus shiedel,o gal yra kokiu kitokiu taipgi geru, o zidiniui sakom gal reiktu paprastesni ir pigesni kaip manote, ir kiek zidiniui reikia angu, mastot viena su ventiliacija bet ar butina ta ventiliacija?
Atsakyti