Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

Sveikos merginos smile.gif

Tikiuosi labai neisiversiu i jusu pokalbius. Bet gal but galeciau gauti is jusu patarimu, nes matau jus jau toli pazenguios namu statybose. O mes dar tik su projektu vargstam. Siuo metu baisiausiai ieskom gero, patikimo ir normalias kainas taikancio architekto siauliuose, kad suprojektuotu namo projekta su visais techniniais planais ir statybos leidimasi. Ar galetumet ka nors pasiulyti ar rekomenduoti, ar patarti.

Labai buciau dekinga,
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 11 07, 07:43)
A,tai jus irgi galvojat kad zidinys is garazo ora (deguoni ) issiurbs?  lotuliukas.gif  doh.gif
Tai ir sakau,nera ka pasakyti,geriau protingai patyleti negu nusisneketi  doh.gif
Pasako vienas zmogus ant bajerio,ekspromtu,o kitas tiki..
Aciu uz tokius ekspromtus tikrai nematau prasmers sakyti..  mirksiukas.gif
Pvz. Pasidarysiu oro paemima sandeliuke,uzsikursiu zidini,nueisiu i sandeliuka,atsidarau duris  ir krentu be samones,nes ten praktiskai vakumas..Nera kuom kvepuoti..  Taip bus?
Kvailas nesupras,protingas nieko nesakys? As matyt is tu kvailiu kurie  viska pasako...
Papildyta:
Vietoj to kad del kvailysciu moralizuotum,[/B]geriau ismokintum kaip paryskinti zodziu...
Nama pastatyti moku,bet paryskinti zodziu nemoku  ax.gif ,tiksliau nenoriu  bandymu atlikti tiesiog cia.. smile.gif

Kad nenukristumėt be sąmonės žinoma nepamirškite kvepuoti smile.gif Jei kvepuosi, liksi gyvas smile.gif Tačiau jeigu ilgiau tokioje patalpoje užsibūtum,, tam tikrą diskomfortą pajustum smile.gif

Biesas posakis apie kvailus ir protingus smile.gif o tu gudrus gi biggrin.gif tik prošal ėjai, o aš jokiu būdu nemoralizavau bigsmile.gif drinks_cheers.gif Bet dabar bijosiu nuo kompo nusisukti, nes jaučiu pakaušiu, kad nori į mane pomidorą mesti lotuliukas.gif

Kaip matau jau paaaiškino kaip paryškinti smile.gif Tiesiog pasižymėti norimus žodžius, sakinius ir spausti viršuje kodų mygtuką B
P.S. Štai ir prigavom biesas biggrin.gif Maniau, kad viską moki thumbup.gif Matai? paryškinti, tai ne namus statyti lotuliukas.gif

Gerai, pajuokavom ir einam toliau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2013 11 07, 17:14)
Sveikos merginos smile.gif

Tikiuosi labai neisiversiu i jusu pokalbius. Bet gal but galeciau gauti is jusu patarimu, nes matau jus jau toli pazenguios namu statybose. O mes dar tik su projektu vargstam. Siuo metu baisiausiai ieskom gero, patikimo ir normalias kainas taikancio architekto siauliuose, kad suprojektuotu namo projekta su visais techniniais planais ir statybos leidimasi. Ar galetumet ka nors pasiulyti ar rekomenduoti, ar patarti.

Labai buciau dekinga,

Sveiki, o jus jau i kazka kreipetes ir jie neatitiko gero, patikimo ir normalias kainas taikancio ar tik siaip klausiate? As turiu visa sarasa su pavardemis ir tel. Nr. , jei domina, galesiu i AZ parasyti mirksiukas.gif
Mes is antro bandymo susiradom architekte. Pirmieji (vyras ir zmona) mumis labai subtiliai ir mandagiai atsikrate biggrin.gif , iteikdami lapa su kolegu tel. Nr. Tai is to lapo susiradom mirksiukas.gif

As noreciau pasiteiraut 'pazengusiuju' smile.gif , kaip susiorientuot kainose, nesilankant parduotuvese, jei internete jos neskelbiamos blush2.gif As tik renku preliminariu islaidu suvestine,bet atsimusu i paveiksliukus be kainu. Pvz., kokia buna prancuzisku balkoneliu kaina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzevasaris: 07 lapkričio 2013 - 21:27
QUOTE(ŽaliaMergelė @ 2013 11 07, 19:18)
Kad nenukristumėt be sąmonės žinoma nepamirškite kvepuoti smile.gif Jei kvepuosi, liksi gyvas smile.gif Tačiau jeigu ilgiau tokioje patalpoje užsibūtum,, tam tikrą diskomfortą pajustum smile.gif

Biesas posakis apie kvailus ir protingus smile.gif o tu gudrus gi  biggrin.gif  tik prošal ėjai, o aš jokiu būdu nemoralizavau  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif  Bet dabar bijosiu nuo kompo nusisukti, nes jaučiu pakaušiu, kad nori į mane pomidorą mesti  lotuliukas.gif

Kaip matau jau paaaiškino kaip paryškinti smile.gif Tiesiog pasižymėti norimus žodžius, sakinius ir spausti viršuje kodų mygtuką B
P.S. Štai ir prigavom biesas  biggrin.gif Maniau, kad viską moki  thumbup.gif Matai? paryškinti, tai ne namus statyti  lotuliukas.gif

Gerai, pajuokavom ir einam toliau  smile.gif

Pomidoru nebeturiu,sendien kaiptik su lasinukais suvalgiau,tad jum neklius 4u.gif
Viskas gerai,padiskutavom,o kam kas aktualiau,atsirinks.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 11 07, 22:26)
. Pvz., kokia buna prancuzisku balkoneliu kaina blush2.gif

Skambini per kelias firmas,arba rasai laiskus:)
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 11 07, 21:26)
Pvz., kokia buna prancuzisku balkoneliu kaina blush2.gif

Ir mus sitas domina.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 11 07, 21:26)
Sveiki, o jus jau i kazka kreipetes ir jie neatitiko gero, patikimo ir normalias kainas taikancio ar tik siaip klausiate? As turiu visa sarasa su pavardemis ir tel. Nr. , jei domina, galesiu i AZ parasyti mirksiukas.gif
Mes is  antro bandymo susiradom architekte. Pirmieji (vyras ir zmona) mumis labai subtiliai ir mandagiai atsikrate  biggrin.gif , iteikdami lapa su kolegu tel. Nr. Tai is to lapo susiradom mirksiukas.gif
As noreciau pasiteiraut 'pazengusiuju'  smile.gif , kaip susiorientuot kainose, nesilankant parduotuvese, jei internete jos neskelbiamos blush2.gif As tik renku preliminariu islaidu suvestine,bet atsimusu i paveiksliukus be kainu. Pvz., kokia buna prancuzisku balkoneliu kaina blush2.gif

Gal galetumete man sarasa imesti i AZ?

Is tikruju pradzioj bandziau ieskotis per pazystamus patikimus zmones, bet jie visi is Radviliskio ir i Siaulius net nenorili lysti.

O as ieskau tikrai patikimu, ne lupiku.

Nes keletas draugu yra susidure, kad ieksojo paksui architekto puse metu su visais dokumentais..

Buvome nuvyke i kelias vietas (viena is ju nps projektai). MAn tiesa pasakius nepatiko, nes labai pirso savo nuomone, norejo kad imtume kuo madresni namo projekta. O mums reikia paprasto, praktisko (nes viskas remiasi i pinigelius).

O kokia yra orentacine kaina projektu (techninis projektas ir statybos leidimais)? Kad mazdaug orientuotis?

Labai busiu dekinga uz pagalba.
P.S. Ar jus patenkinta savo architektu, gal galetumete ji rekomenduoti?

Atsakyti
Pas Renalda salyginai nebrangu, pabraizo ka nori uz 25lt/m2. Plius dar visi tinklu projektai.
Keista, kad nesutaret.
Nuisiunciat savo eskiza, ir padaro pagal Jus

Dabar sutarem su viena UABė, labai gera kaina, rekomendacijos, zmones tvarkingai dirba... Iki 2014 turi padaryt dirba visoj LT.

Na projektavimui 5-6T paruoskit minimum biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 08 lapkričio 2013 - 12:03
Sveiki, gal galetumet patarti, kaip susirasti interjero dizaineri, kuris galetu padeti susiprojektuoti patalpas ir interjero sprendimo ideju pasiulytu.
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2013 11 08, 12:17)
Sveiki, gal galetumet patarti, kaip susirasti interjero dizaineri, kuris galetu padeti susiprojektuoti patalpas ir interjero sprendimo ideju pasiulytu.

Tiesiog ieskoti dizainerio wink.gif biggrin.gif Siauliuose kiek suprantu ju nera labai daug, tad sunku nebus. Paklausiu saviskio ar galeciau jo asmenini nr duoti, gal tiks ir patiks...
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 11 08, 12:00)
Pas Renalda salyginai nebrangu, pabraizo ka nori uz 25lt/m2. Plius dar visi tinklu projektai.
Keista, kad nesutaret.
Nuisiunciat savo eskiza, ir padaro pagal Jus

Dabar sutarem su viena UABė, labai gera kaina, rekomendacijos, zmones tvarkingai dirba... Iki 2014 turi padaryt  dirba visoj LT.

Na projektavimui 5-6T paruoskit minimum  biggrin.gif

na mes tada dar tik klausinejomes ir kaina man pasirode tokia na nevisai normali... ir eile siuo metu nemaza... na kas man nepatiko ten, tai, kad mes atejom jau su issirinktu projektu, ir jis taip is karto pradejo, kad cia per paprastas, neidomus ir pan., kad nesupranta, kodel visi ta projekta renkasi...

o gal galit tos UAB kontaktus duoti? Nes norisi apsiklausineti, ir kitu nuomone isgirsti, nesinori pas pirma is karto ir pulti, todel ir ieskau rekomendaciju, kas jau susidure, zino kaip kas. Buciua labai dekinga uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2013 11 08, 14:13)
na mes tada dar tik klausinejomes ir kaina man pasirode tokia na nevisai normali... ir eile siuo metu nemaza... na kas man nepatiko ten, tai, kad mes atejom jau su issirinktu projektu, ir jis taip is karto pradejo, kad cia per paprastas, neidomus ir pan., kad nesupranta, kodel visi ta projekta renkasi...

o gal galit tos UAB kontaktus duoti? Nes norisi apsiklausineti, ir kitu nuomone isgirsti, nesinori pas pirma is karto ir pulti, todel ir ieskau rekomendaciju, kas jau susidure, zino kaip kas. Buciua labai dekinga uz pagalba smile.gif

g.gif pas nps mums antraip buvo, nei jums, norėjome individualaus, o pradėjo siūlyti iš archyvo ir gan paprastą, o kai pasakiau, kad norime su garažu, tai praignoravo ir laikėsi savo doh.gif Laikantis tvirtos savo nuomonės ir norų, tai žinoma padarys, gal, bet tai ir veda link atsitraukimo. Pasirinkome kitą, bet vargo buvo, įtampos pakako. Todėl savo nesiūlau, bet aš irgi turiu kažkur sąrašą. Beje, prisiminiau, esu ėjusi į savivaldybę pas vyr. architektę konsultuotis, tai parodžiau tą sąrašą ir ji tiesiog išvardino tam tikras pavardes, dėl kurių reputacijos ji pati neabejoja ir minėjo, kad tų architektų projektai retai kliūva komisijoje. Dabar tik vieną pavardę pamenu, tai A. Adomaitienė, kodėl ją prisiminiau? todėl, kad ji tame sąraše viršuje buvo, nes su A raide smile.gif o dar, sužinojau, kad greta keli kaimynai būtent pas ją darėsi projektus ir liko nenusivylę, bet tai tik jų nuomonė, aš su ja esu telef kalbėjus, bet buvo eilutė, o aš nebenorėjau laukti. Daro individualius, kaina prasideda nuo 3000. Pagooglinkit A. Adomaitienė architektė ir rasite duomenis, sekmės paieškose smile.gif

Pas mus čia užeina dizainiukas galite kreiptis į pm, gal padės kuo.
Atsakyti