Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(JEma @ 2013 11 27, 09:31)
Na paziurejau ir as tuos siulomus projektukus. Tai man tas antras tikrai geresnis atrodo nei jusu pabraizyti  blush2.gif  Ir koridoriu erdves dar mazesnes atrodo nei pas jus. Svetaine graziau ziurisi. Kas del zidinio ir TV tai pas mus irgi bus vienas salia kito. Pas sese taip yra ir tikrai nieko nevargina. As net noriu sededama ant sofkos matyti tiesiai zidini, kad galeciau grozetis smile.gif

dėl židinio - net nebežinau... man jau tiek visko galvoj pilna, kad jau net rankos nusvyra, kai viską nori suderinti... ir matai, kad nebeišeina... doh.gif o dar tik pirmi žingsniai... tai net neviltis ima. Paimtum patikusį projektą ir pasidarytum - betgi reikia ir kryptis žiūrėt... ir viskas - kakofonija kažkokia gaunas... doh.gif o projektų nemažai yra man patikusių, bet dažniausiai - jei gražus, tai netinka langų nukreipimas (čia dėl pietų) ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 11 27, 00:17)
kai suksit gipsa,tikiuos nepadarysit kaip vienam bloge.. Gipsas ne isilgai profiliu,o skersai.. biggrin.gif

kaip tai skersai??? galima placiau? ax.gif
Atsakyti
4u.gif gal kas iš jūsų žinote ar tikrai pabaliuose nebe Senukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 11 27, 09:45)
Pagal Jusu sklypo orientacija- musu situacijos manau panasios. Maniski jau italpino sklype, tik derinam vidaus patalpas.
Galeciau imesti cia Jusu visu pastaboms, gal ka protingo patarsit  biggrin.gif
Tik musu mazylis - 110 metru 1a

arkava, būtų labai malonu, jei įmestum savo projektėlį, gal kiltų idėjų kitokių...
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 27, 10:53)
4u.gif gal kas iš jūsų žinote ar tikrai pabaliuose nebe Senukai  g.gif

kiek zinau tie senukai anskciau buvo franšize, o db kaip ir nebera, nebepriklauso senukams, palaukit gruodi atsidarys tikrieji senukai brukline ax.gif
Atsakyti
Bet, iseinant is to, kad cia visi "slapukai", rodosi tik kazkokiuose uzdaruose forumuose. Tai gal ir man nesireklamuot biggrin.gif g.gif
Tai gal AZ imesiu ax.gif

QUOTE(MonaJ @ 2013 11 27, 08:56)
arkava, būtų labai malonu, jei įmestum savo projektėlį, gal kiltų idėjų kitokių...

Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 11 27, 09:51)
kaip tai skersai??? galima placiau? ax.gif

Gipsas sukamas vertikaliai, o Biess mate kur plokstes skersai susuktos jei as gerai supratau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2013 11 27, 10:07)
Bet, iseinant is to, kad cia visi "slapukai",  rodosi tik kazkokiuose uzdaruose forumuose. Tai gal ir man nesireklamuot  biggrin.gif  g.gif
Tai gal AZ  imesiu  ax.gif

Cia slapukai kai jau realias foto rodom smile.gif O planiukai tai... juk nieko asmenisko labai wink.gif Beto tame musu albume jau beveik neliko foto sad.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 11 27, 10:03)
kiek zinau tie senukai anskciau buvo franšize, o db kaip ir nebera, nebepriklauso senukams, palaukit gruodi atsidarys tikrieji senukai brukline  ax.gif

ačiū,bet būtent šiandien reikia,arba naudosimes el.parduotuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 11 27, 11:31)

Kas del GEO tai manau, kad jei statybu metu turi daug pinigu tai tada apsimoka. Jei neturi, jei stataisi su paskola tada neapsimoka. Nes tik save apgausi. Taip menesio imoka bus mazesne, bet pirminis investavimas kazi ar atsipirks  unsure.gif O jei mokesi bankui tai bendra menesine imoka bus tik didesne. Todel jei nebijama darbo ir kazkiek dumu visgi pigiausia malkos. Investicija maziausia ir menesio imoka maziausia smile.gif Nors kai pasiklausau tie kas tikrai gerai apsisiltino namus tai ir dujoms daug neisleidzia  ax.gif  Pagyvensim pamatysim... Pvz mano sesuo duju dar nebuvo siemet ijungusi sildymui nes uztenka zidinuko. Tik vandeni dujos ruosia.

Ir dar nelygu kiek kam brangu, kiek pigu skaitosi mirksiukas.gif Man , mokanciai bute salta ziema uz sildyma ir vandeni 500/men atrodo, kad namui tokia pati suma butu visai ne per didele. Vieni draugai, pirktame name(state firma) moka uz dujas 800lt/men, kiti, kurie patys pasistate- 400lt/men. uz dujas.
As siam gyvenimo tarpsniui atmetu bet koki sildyma, kur reikia prieziuros(malkos ir t.t.). Nebent, kai busim su vyru pensininkai ir sedesim abu namie , butu uzsiemimas. Siuo metu galvojam TIK apie dujas arba geo, su alternatyva ateity paprasto peciaus (kai busim senjorai). T.y. pasidarem projekte katiline didesne tam atvejui.
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 11 27, 10:07)
Bet, iseinant is to, kad cia visi "slapukai",  rodosi tik kazkokiuose uzdaruose forumuose. Tai gal ir man nesireklamuot  biggrin.gif  g.gif
Tai gal AZ  imesiu  ax.gif

tinka ir AŽ, nes mane jau baisi neviltis ima... verysad.gif o kuriame rajone statysites?
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 11 27, 10:13)
Ir dar nelygu kiek kam brangu, kiek pigu skaitosi mirksiukas.gif Man , mokanciai bute salta ziema uz sildyma ir vandeni 500/men atrodo, kad namui tokia pati suma butu visai ne per didele. Vieni draugai, pirktame name(state firma) moka uz dujas 800lt/men, kiti, kurie patys pasistate- 400lt/men. uz dujas.
As siam gyvenimo tarpsniui atmetu bet koki sildyma, kur reikia prieziuros(malkos ir t.t.). Nebent, kai busim su vyru pensininkai ir sedesim abu namie , butu uzsiemimas. Siuo metu galvojam TIK apie dujas arba geo, su alternatyva ateity paprasto peciaus (kai busim senjorai). T.y. pasidarem projekte katiline didesne tam atvejui.

mūsų lygiai tokia pati nuomonė... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2013 11 26, 23:37)

ir dar be visa kita - turi būti nedidelis namukas (nesiruošiu jam prižiūrėti skirti daug laiko - turiu ir be to,kur jį padėti)  ax.gif  gyvenom mes 120 kv m name, su 30 kv m svetaine + apie 12kv virtuvė, ir tikrai žinom, kad mums to užtenka...
ir kai norim būtinai daug saulės per svetainės langus - vėl bėda...  doh.gif aš įsivaizduoju,kaip sunku architektui su mumis...  biggrin.gif šiek tiek dabar aptarėm, lygtai linkstam prie to, kad garažą daryti atskirai...
Kol architektas galvoja, aš irgi "žaidžiu",kaip galėtų viskas atrodyti...
pabandžiau pabraižyti tokį - kokia Jūsų nuomonė (patalpa su sofa iki židinio - 25 kv m):
http://www.homestyle...d2-b018c4a9a4d9

30 kv sakyciau mazoka svetaine .Pas mus 28 ir virtuve +15 ......kaip ant popieriaus viska braizememes tai ir pietu stalas turejo tilpti ,o realiai schmoll.gif
AS uz didesne apie 45-50 kv svetaines thumbup.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 27, 10:53)
4u.gif gal kas iš jūsų žinote ar tikrai pabaliuose nebe Senukai  g.gif

nera siauliuose senuku senai ,uzrasas Viskas namams ax.gif
internete el parduotuveje kaip tik vyksta nuolaidos iki 30 % http://www.e-senukai...276a63.69892525
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2013 11 27, 10:13)

Aisku, dujos patogiau ar GEO... Bet jei pvz turint akumuliacine talpa tai sako tikrai uzteks 1 karta malkas uzkrauti (nes kai nera salciu sako net ir 2 paroms pakanka), o tai jau nera sunku padaryti... Zidinio tada irgi reikia atsisakyti, nes i ji irgi malku reiks kraauti... Kas del patogumo tai zinoma malkinis blogiausia, bet jei kalbam apie kainas.... rolleyes.gif
Papildyta:
Pas mus va tiksliai atsiverciau paziureti svetaine 36kv.m + virtuve 15 kv.m. (bendra erdve). ir holas 10kv.m. (nuo svetaines ji skiria sienine spinta). Nezinau kaip realiai bus, bet manau uzteks tos erdves. Svarbu tinkamai baldus issirinkti ir susistatyti. Uzaugs vaikai, isvaziuos ir tada jei bus baisiai dideles erdves reikes nauju namu...
Papildyta:
Gal toks vieno auksto tiktu wink.gif
http://www.supernama...ktas_daugantas/
Atsakyti