QUOTE(Mistika... @ 2013 11 27, 23:40)
Vieni draugai irgi kurenosi savo nedideli namuka zidiniu gal kokius 5 metus, bet dabar nebeapsikente, spjove i pinigus ir prie namo statosi priestata, kuriame bus katiline. 1. Zidinys, kuriuo sildomasi, niekada nebebus estetiskas, nes pastoviai matysite tik pajuodusi stikla. 2. I svetaine bus nuolat nesamos malkos, sluojami pelenai- svara galite pamirsti! 3. Gaunasi labai dideli temperaturu skirtumai: kol kurenasi- sukyla iki +27(maza erdve), o per nakti ziema atvesta iki +18 4. Kol nepatirsite savo kailiu, vistiek gi manim nepatikesit!
Na o kas liecia geotermini sildyma, tai mes irgi galvojom apie toki, bet priejom sekancia isvada: tai geras budas zmonems, pas kuriuos nera duju, bet yra daug pinigu ir nera noro dirbti peckuriu
(pasiturintiems aristokratams 
). Visiems kitiems nu niekaip neapsimoka!

Labai didele pradine investicija uz salyginai nedideli menesiniu imoku skirtuma lyginant su dujomis. Be to ta iranga nera amzina! Ar kas paskaiciavo, kiek kainuos uzsinesusiu greziniu valymas, susidevejusios mechanines dalies keitimas, aptarnavimas? Kai nusibaigs mano dujinis peciukas, as ji tiesiog ismesiu ir uz 5t pasikabinsiu nauja, o ka darysit su nusibaigusiu geo?
Pagaliau ir as priskirta aristokratijai
Jei rimtai, tai pasakant savo nuomone nereiketu rusiuoti zmoniu.
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2013 11 28, 00:59)
Paziurejau, kad albume musu yra kas turi slaptazodi, o neturi net savo albumelio ir nei vienos nuotraukos. Negrazu. Iskaulijo priejima , atejo , o savo nieko nerodo. Dabar nerasysiu vardo, nes visi zino kas tai. Yra sarasas kas turi slaptazodi ir kieno yra albumai, o kieno ne.
Dar kitos savo albumuose istryne nuotraukas ir jie tusti.
del tokiu naujokiu triuku senbuves istryne viska ir isejo. pasirodo, negalima pasitiketi ir priimti visas besiverziancias i albuma.
Todel albuma panaikinsim. aciu naujokem.Senbuviai kvieciami pasisakyti i albuma , ka manot apie tai(ateikit i foruma).
Manau kad galim panaikint. Pilnas internetas visokiausiu ideju
Jei mano gyvenimas bevaisis, tai jokio skirtumo, kas mane giria;
o jei mano gyvenimas vaisingas, tai man nesvarbu, kas mane kritikuoja.