Užėjau, paskaičiau, vėl išėjau atgal apsidairyti ar tikrai čia šiaulietukų tema

Na, gi šiaulietukų, bet jau link ko nustūmėte prioritetus

Senokai taip aktyviai dalyvauta čia, matyt tie slapukai kaikam yra svarbiau, įdomiau, nei kažkas arčiau tikros temos
Kai aš prisijungiau į temą, tai kaip tik buvo diskutuojama apie taisykles slapuko gavimui, tai kažkaip ir išsprūdo parašyti, kad nesitaikau į jokius slapukus, nežadu niekur cekavintis, o tik padiskutuoti kokia aktualia tema, ar "išklausyti" akimis patyrusių, ar daugiau žinančių forumiečių minčių, žinių ir t.t. Kadangi nesitaikiau į kitų asmenines vaizdines erdves, tai ir laikiau teisingai besielgianti neminėti nei adreso, nei miesto raj kur statomės, vienas kitam tikrai netrukdo
Žinoma buvo užsiminta man ir apie tai, kad jei jau taip uždariau aš, tai kodėl turėtų kažkas man patarimus dalinti, ar kažkas panašaus

Teisingai, niekas čia niekam nieko neskolingi ir neprivalo, čia geranoriškumo faktas, arba tam tikras principas. Bet tai nieko nekeičia, ar taip? Jeigu... jeigu kaikurie naujokai, tikrai pamenu, prašinėja tų prieigų greičiau, nei pas pačius vyksta statybų procesas, tai jau yra cekaunumo faktorius, mano akimis
Pateisinu ir senbuvius, nes jie anksčiau kitaip matyt bendravo, o jeigu dar susitikinėdavo akis akin pažino, tai tiesiog iš draugiškumo, pasidžiaugti kas kiek pasistumėjo, kokia linkme ir t.t. jų teisė, bet ateiti po kiek laiko naujiems ir keisti taisykles, ar išsakyti nuomonę, na, galima, bet reikia daryti argumentuotai, turėti taktą.
Labai gerai parašyta, kad ir
vilką galima įsileisti, sutinku 100%, nes esu turėjusi skaudžios patirties, kai atlapaširdiškai elgiesi, o nežinai kas tave stebi ir kokie tikrieji tikslai. Bent aš, todėl ir esu iš tų atsargesnių
Foto turiu daaaug, o ir vien pamatus darant jų begalė pasidarėm, kol namą pasistatėm dar virš 1000 vnt todėl nereikia rašyti, kad tik pamatus pasidarėm, ką čia rodyti, galiu teigti, kad dar ir kaip yra ką parodyti. Skirtumas tik tame, arba nerodai ir nelendi kitiems į akis, arba informaciniai-vaizdiniai mainai
Šiaip, dėl
airises, ji gan konkrečiai parašo, nelinkusi per aplink, bet argi dėl to reikia pykti ant žmogaus, beje, kai daugeliu atveju ji teisi, tik "aštriai" savo mintį pateikia. Ji tikrai yra rašiusi, kad "parodytkit bet ką, kad nors ir brėžinukus" tikrai pamenu.
Pasistato žmonės ir pradeda gyventi kitą gyvenimo etapą-postatybinį

kiti vargai, kiti džiaugsmai, kam jiems dar į SM patarimus žarstyti, ar foto laikyti, kai patys nebeužeina.
Tiesiog, internetas toks platus ir gilus, tiek jame dau įdėjų, tik rinkis, atsirink žmogau. O čia, galima klausti, kas užbėgs, žinos-atsakys, nebūtina į kitų buitį spoksoti
"Kaip šauksi, taip atsilieps" geras posakis

Todėl gyvenkime draugiškai
Na, važiuojam toliau apie statybas......
Dėl Lesto, kas čia rašė...tai, kad ant plano brėžinuko pasirašėt, dar nieko gero nežada

manau pavasario sulauksite, tada konkretūs darbai prasidės, nebent...nebent prieššventinis stebūklas įvyks

ko ir linkiu!