Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(airise @ 2013 11 28, 20:38)
Žinoma, labai maloninaisi,kol gavai slapuką. jau kada seniausiai prašėm tavęs įdėti ką turi-kad ir pamatus ar sklypa, projektą, o tu nieko neįdėjai. Ir mano žodžių nereikia iškraipyti, nes aš nesakiau,kad tu neturi ką parodyti. Priešingai, laukėm bet kokio vaizdo.
Papildyta:

as gavau slapuka? atsipeikek ir paskaityk temas atgal, atsirado mat reguliuotoja
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2013 11 28, 20:52)
Man 2700 reikes.
Jie pardavineja vata po 4 litus uz kilograma. Garantuotai yra uzsideje nemenka procenta uz vata. Plius jie dar nori uz darba...  Tad jie tikrai nenubiedneja ir uz 4,1 parduodami... Jie dar nuo vatos koki lituka uzsidirba/.. Esu girdejes ( netikrinau) kad darbas 100  litu,medziagos 100 litu,taip yra skaiciuojama.
Papildyta:
Cia Santropes gavo slapuka,iejo,kitus apziurejo,o jos pacios nuotrauku nei kvapo,kaip suprantu.

nu iejau neturedama slapuku ir viska istryniau lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot bajeris lotuliukas.gif moteriskei ne tik su atmintimi nebe kas, bet ir su protu p... ne kas, sorry bet paskaicius kas as maloninausi ir gavau slapuka nu tai..... labadiena rimtai, man uztenka ir cia info gauti ir be albumu, taip kad tikrai nelendu ir nezadu cia malonintis alia, kaip kad kazkas issireiske, yra uztektinai cia maloniu zmoniu, be kai ko, kurie maloniai suteikia bet kokia info smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 28 lapkričio 2013 - 20:57
Užėjau, paskaičiau, vėl išėjau atgal apsidairyti ar tikrai čia šiaulietukų tema 4u.gif Na, gi šiaulietukų, bet jau link ko nustūmėte prioritetus g.gif Senokai taip aktyviai dalyvauta čia, matyt tie slapukai kaikam yra svarbiau, įdomiau, nei kažkas arčiau tikros temos smile.gif

Kai aš prisijungiau į temą, tai kaip tik buvo diskutuojama apie taisykles slapuko gavimui, tai kažkaip ir išsprūdo parašyti, kad nesitaikau į jokius slapukus, nežadu niekur cekavintis, o tik padiskutuoti kokia aktualia tema, ar "išklausyti" akimis patyrusių, ar daugiau žinančių forumiečių minčių, žinių ir t.t. Kadangi nesitaikiau į kitų asmenines vaizdines erdves, tai ir laikiau teisingai besielgianti neminėti nei adreso, nei miesto raj kur statomės, vienas kitam tikrai netrukdo smile.gif
Žinoma buvo užsiminta man ir apie tai, kad jei jau taip uždariau aš, tai kodėl turėtų kažkas man patarimus dalinti, ar kažkas panašaus smile.gif Teisingai, niekas čia niekam nieko neskolingi ir neprivalo, čia geranoriškumo faktas, arba tam tikras principas. Bet tai nieko nekeičia, ar taip? Jeigu... jeigu kaikurie naujokai, tikrai pamenu, prašinėja tų prieigų greičiau, nei pas pačius vyksta statybų procesas, tai jau yra cekaunumo faktorius, mano akimis smile.gif
Pateisinu ir senbuvius, nes jie anksčiau kitaip matyt bendravo, o jeigu dar susitikinėdavo akis akin pažino, tai tiesiog iš draugiškumo, pasidžiaugti kas kiek pasistumėjo, kokia linkme ir t.t. jų teisė, bet ateiti po kiek laiko naujiems ir keisti taisykles, ar išsakyti nuomonę, na, galima, bet reikia daryti argumentuotai, turėti taktą.
Labai gerai parašyta, kad ir vilką galima įsileisti, sutinku 100%, nes esu turėjusi skaudžios patirties, kai atlapaširdiškai elgiesi, o nežinai kas tave stebi ir kokie tikrieji tikslai. Bent aš, todėl ir esu iš tų atsargesnių 4u.gif
Foto turiu daaaug, o ir vien pamatus darant jų begalė pasidarėm, kol namą pasistatėm dar virš 1000 vnt todėl nereikia rašyti, kad tik pamatus pasidarėm, ką čia rodyti, galiu teigti, kad dar ir kaip yra ką parodyti. Skirtumas tik tame, arba nerodai ir nelendi kitiems į akis, arba informaciniai-vaizdiniai mainai smile.gif
Šiaip, dėl airises, ji gan konkrečiai parašo, nelinkusi per aplink, bet argi dėl to reikia pykti ant žmogaus, beje, kai daugeliu atveju ji teisi, tik "aštriai" savo mintį pateikia. Ji tikrai yra rašiusi, kad "parodytkit bet ką, kad nors ir brėžinukus" tikrai pamenu.
Pasistato žmonės ir pradeda gyventi kitą gyvenimo etapą-postatybinį biggrin.gif kiti vargai, kiti džiaugsmai, kam jiems dar į SM patarimus žarstyti, ar foto laikyti, kai patys nebeužeina.
Tiesiog, internetas toks platus ir gilus, tiek jame dau įdėjų, tik rinkis, atsirink žmogau. O čia, galima klausti, kas užbėgs, žinos-atsakys, nebūtina į kitų buitį spoksoti 4u.gif
"Kaip šauksi, taip atsilieps" geras posakis smile.gif Todėl gyvenkime draugiškai smile.gif

Na, važiuojam toliau apie statybas......

Dėl Lesto, kas čia rašė...tai, kad ant plano brėžinuko pasirašėt, dar nieko gero nežada smile.gif manau pavasario sulauksite, tada konkretūs darbai prasidės, nebent...nebent prieššventinis stebūklas įvyks biggrin.gif ko ir linkiu!
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 11 28, 21:51)
as gavau slapuka? atsipeikek ir paskaityk temas atgal, atsirado mat reguliuotoja
Papildyta:

nu iejau neturedama slapuku ir viska istryniau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ot bajeris  lotuliukas.gif  moteriskei ne tik su atmintimi nebe kas, bet ir su protu p... ne kas, sorry bet paskaicius kas as maloninausi ir gavau slapuka nu tai..... labadiena rimtai, man uztenka ir cia info gauti ir be albumu, taip kad tikrai nelendu ir nezadu cia malonintis alia, kaip kad kazkas issireiske, yra uztektinai cia maloniu zmoniu, be kai ko, kurie maloniai suteikia bet kokia info smile.gif

Fotkiu trynimu jusu niekas nekaltina. 4u.gif Tai padare naujas tinklapio savininkas. Liko tik 20%
Atsakyti
QUOTE(ŽaliaMergelė @ 2013 11 28, 21:55)

. B
Šiaip, dėl airises, ji gan konkrečiai parašo, nelinkusi per aplink, bet argi dėl to reikia pykti ant žmogaus, beje, kai daugeliu atveju ji teisi, tik "aštriai" savo mintį pateikia. Ji tikrai yra rašiusi, kad "parodytkit bet ką, kad nors ir brėžinukus" tikrai pamenu.

cia jau greiciau apkaltinimas nebutais dalykais, as juk aiskinu NIEKAS MAN NEDAVE JOKIO SLAPUKO, o jei tureciau ji ka man sunku butu ikelti nuotraukas
Atsakyti
Nu va matot kokiais žodžiais kalbama.

Santropez yra albume saraše kaip turinti slapuka. jei isivėlė klaida,tai nežinau,kas taip pajuokavo.
Ziema ar pavasari kazkada dalinom kelioms slapukus, tai tikrai neatsimenu kaip ten buvo .
Nieks nesako kad istrynei.

ŽaliaMergele 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 28 lapkričio 2013 - 21:09
QUOTE(biesas66 @ 2013 11 28, 22:00)
Fotkiu trynimu jusu niekas nekaltina. 4u.gif  Tai padare  naujas tinklapio savininkas. Liko  tik 20%

tai as tai senai zinojau, nes buvo apie tai diskutuota jau anksciau, bet kazkas esantis albume to matyt nezinojo
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2013 11 28, 22:02)
Nu va matot kokiais žodžiais kalbama.

Santropez yra albume saraše kaip turinti slapuka.
Ziema ar  pavasari kazkada dalinom kelioms slapukus, tai tikrai neatsimenu kaip ten buvo .
Nieks nesako kad istrynei.

pasakysiu kaip buvo, gavo jema slapuka, o as kadangi dar turejau projekta bet neturejau nieko daugiau o laukiau statybu tai as nieko ir negavau nes kaip ir neturejau ka parodyti, ir nezinau kodel albume raso kad as ji turiu, taip tikrai nera, jei buciau turejusi tikrai buciau idejusi viska, nes man svarbi kitu nuomone ar viskas gerai padaryta ir panasiai, taip kad pereikime prie statybu reikalu, nes neverta diskutuoti, kazkas susimaise, kazkas ne taip suprato, visko buna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 28 lapkričio 2013 - 21:15
QUOTE(santropez @ 2013 11 28, 21:02)
cia jau greiciau apkaltinimas nebutais dalykais, as juk aiskinu NIEKAS MAN NEDAVE JOKIO SLAPUKO, o jei tureciau ji ka man sunku butu ikelti nuotraukas

Jeigu būčiau konkrečiai apie Jūsų atvejį rašius, būčiau paminėjusi nica mirksiukas.gif Nepriimkite visko labai asmeniškai, viską išsiaškinsit, susigulės viskas į vietas 4u.gif Nedavė, tai nedavė, bet tarp norinčių ir ta tema diskutuojančių buvote, gi neneigsite. Tiesiog, kažkoks nesusipratimas, nesusikalbėjimas ir tiek. Būna, pasitaiko.
Atsakyti
Nepatingejau susiradau lentele kurioje surasyti suldymo tipai ir kilovatvalandes kaina.
Taigi. Pradedame nuo brangiausio.
26 centai kurenant dyzeliu
23 centai centrinis sildymas
21 centas gamtines dujos
13 centu granules (maloniai nustebino)
12 centu oras vanduo siurblys
9 centai gruntas vanduo siurblys
7 centai vanduo vanduo siurblys.
pamirsta pamineti elektra,bet su ja ir taip aisku kad kosmosas ir nutyleta apie melkini,bet cia ir arkliui aisku kad sis budas pigiausias.
Normaliam namui per sezona reikia apie 15000 kilovatu.
Dujomis sezonas kainuotu 3100.
Geoterminiu sildymu sezonas kainuotu 1350. kaip ir minejau,skirtumas dvigubas.
Geoterminis lyginant su dujinio peciaus irengimo savikaina atsipirks mazdaug po 10 metu. Taip kad aktualiausias faktorius pasirenkant tarp siu dvieju sistemu butu menesine ymoka. Norite dabar pigiau,bet kas menesi daugiau mokate,norite dabar brangiau,bet poto mazas saskaitas mokate.
Jusu teise rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaliaMergelė @ 2013 11 28, 22:12)
Jeigu būčiau konkrečiai apie Jūsų atvejį rašius, būčiau paminėjusi nica  mirksiukas.gif Nepriimkite visko labai asmeniškai, viską išsiaškinsit, susigulės viskas į vietas  4u.gif Nedavė, tai nedavė, bet tarp norinčių ir ta tema diskutuojančių buvote, gi neneigsite. Tiesiog, kažkoks nesusipratimas, nesusikalbėjimas ir tiek. Būna, pasitaiko.

viskas tvarkoje, buna juk biggrin.gif
Atsakyti
nu bet chebryte, pavarot
paskaiciau cia as - nesu nei naujokas, nei senbuvis,- tik ex siaulietis ir tik 2-ra nama statysim...

nesuprantu tik vieno - tiek aistru, del kazkokiu iskastu duobiu ar pamatu fotkiu, na ar pliku sienu biggrin.gif
kokios cia paslaptys? pilnas intikas tu foto, lauko, vidaus, interjeru....
ka cia slept??? galiu visas savofotkes sudet viesai (o ir prideta ju) - be jokiu kontaktu, adresu - kas cia tokio
nu nesuprantu schmoll.gif doh.gif
atliaiskit

labanakt, ryt sunki diena
Atsakyti
ačiū už naudingą šildymo kainų informaciją... O tai galva sukasi nuo tų geoterminių ir rekuperacinių sistemų kainų... Kartais galvoju, kad gal mano norai labai jau nenormalūs ir išlaidūs... Pinigai tai oi kaip sunkiai uždirbami, dar oi kaip daug kas kritikuoja... Na, bet man norisi taupyti kitur, tai kaip prabangi rožinė svajonė... Blyn brangi... Geriau taupysiu vidaus apdailai, ar dar kam, susivešiu senus baldus ir pan., bet sunkiai save įsivaizduoju kapojančią ir nešiojančią malkas (vaizdelis nekoks: pusamžė, apvali moteriškė dirbanti "popierinį" darbą vakare prakaituoja su kirviu) doh.gif

QUOTE(biesas66 @ 2013 11 28, 22:14)
Nepatingejau susiradau lentele kurioje surasyti suldymo tipai ir kilovatvalandes kaina.
Taigi. Pradedame nuo brangiausio.
26 centai  kurenant dyzeliu
23 centai centrinis sildymas
21 centas gamtines dujos
13 centu granules (maloniai nustebino)
12 centu oras vanduo siurblys
9 centai  gruntas vanduo siurblys
7 centai vanduo vanduo siurblys.
pamirsta  pamineti elektra,bet  su ja ir taip aisku kad kosmosas ir nutyleta apie melkini,bet cia ir arkliui aisku  kad sis budas pigiausias.
Normaliam namui per sezona reikia apie 15000 kilovatu.
Dujomis sezonas kainuotu 3100.
Geoterminiu sildymu sezonas kainuotu 1350. kaip ir minejau,skirtumas dvigubas.
Geoterminis lyginant su dujinio peciaus irengimo savikaina atsipirks mazdaug po 10 metu. Taip kad aktualiausias faktorius pasirenkant tarp siu dvieju sistemu butu menesine ymoka. Norite dabar pigiau,bet kas menesi daugiau mokate,norite dabar brangiau,bet poto mazas saskaitas mokate.
Jusu teise rinktis  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Giedra_36 @ 2013 11 28, 22:35)
ačiū už naudingą šildymo kainų informaciją... O tai galva sukasi nuo tų geoterminių ir rekuperacinių sistemų kainų... Kartais galvoju, kad gal mano norai labai jau nenormalūs ir išlaidūs... Pinigai tai oi kaip sunkiai uždirbami, dar oi kaip daug kas kritikuoja... Na, bet man norisi taupyti kitur, tai kaip prabangi rožinė svajonė... Blyn brangi... Geriau taupysiu vidaus apdailai, ar dar kam, susivešiu senus baldus ir pan., bet sunkiai save įsivaizduoju kapojančią ir nešiojančią malkas (vaizdelis nekoks: pusamžė, apvali moteriškė dirbanti "popierinį" darbą vakare prakaituoja su kirviu) doh.gif

Tai vyra ikinkyk prie kirvio lotuliukas.gif
O as pvz atsisakiau ant fasado klinkerio apdailos. Bus tiesiog tinkuotas namukas,bet su geo. Atsisakydamas klinkerio sutaupiau 15 000. Seniau galvojau deti parketlentes,bet dabar jau mastau apie normalu laminata. Pigiau,ir svarbiausia atsparesnis. Man kaip jau esu minejes aktualiau i menesi uz sildyma moketi kuo maziau,nes ir taip kasmenesiniu imoku daug bus. Netik elektra,bet vanduo,nuotekos,siuksles ir t.t Ziuri,ziuri jau ir tukstantuka kas menesi reikia paruosti vien mokesciam.. O jei dar dujom sildais..Ulialia.

Seip man malkas patinka kapoti,tinka palaikyti forma,bet namuose nenoriu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 28 lapkričio 2013 - 21:41