Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 10, 18:27)
perku is cia aisku, tik brangiau  cia  iseina uz 30.56  4u.gif

Tai gal man iskart ir atsiusti is fragranceshopo, jei tikrai zinai, kad neiseis is Lilydirect. Nepasmaugsiu save uz 1$ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2013 10 10, 18:35)
Tai gal man iskart ir atsiusti is fragranceshopo,  jei tikrai zinai, kad neiseis is Lilydirect. Nepasmaugsiu save uz 1$ biggrin.gif

as tuoj parasau kad trinam lily nes nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 10, 17:33)
na man rodo kad jie turi tik 2 buteliukus ir viskas tai as tik du galiu pirkti daugiau jie neturi  4u.gif
jei  XS  tai tik XXS  imti  reikia, nebent tai marskiniai tada XS    o siaip dauguma eina didinti megstukai ir t.t.  nebent megstat laisviau, kas megsta laisvesnius ima savo dydi  4u.gif
na va lily as negalesiu papirkti o frag  turi ju daug galima is ten  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Vyriski jei  vilna atitinka  coton coton+kasmyr merinukai  maniskiui  buvo didinti  pirkau kaip ir TH CK ir etc S nors  lambswqool  M pirkau

Ka kainuoja su tax ir su siuntimu iki Lauretos?jei dasides sie mokesciai tada gal ir apsieisiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 10, 18:33)
Vyriski jei  vilna atitinka  coton coton+kasmyr merinukai  maniskiui  buvo didinti  pirkau kaip ir TH CK ir etc S nors  lambswqool  M pirkau

Inga, tai jei factory lambswool megztukus maniškis nešioja L, tai to su kašmyru kur įdėjote reiktų M imti?
Kiek procentų ten to kašmyro? Kokio jie storumo? Kaip merinukai?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 10, 18:36)
as tuoj parasau kad trinam lily nes nera 4u.gif

Issiunciau is kitur 4u.gif
P.S. Na negaliu nepaimti. Perskaicius is visur aprasyma tai tas zodi, kad jie hypnotizuoja mane ir pastumejo blink.gif
Smoky, woodsy, seductive accords of warm, rich vetiver, cypress, cashmerean wood and musks, this scent is distinctive and hypnotic. An outdoorsy interpretation of pure masculinity, for the many dimensions of the man who knows no limits. Fragrance Notes: Vetiver, Cypress, Cashmerean Wood, Musk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 10 spalio 2013 - 17:44
QUOTE(rasiuk @ 2013 10 10, 17:04)
Sveikos mergaites, reiketu jusu patarimo. Koki dydi imti siu batuku su 16 cm. pedute: http://www.6pm.com/u...-kid-rum-raisin ? Aciu 4u.gif

Toodler 9-10 mastyciau...
Atsakyti
Ingakalni, ar greitai pirksite is 6pm su -10 proc koduku? Noreciau primigi batuku. ax.gif
Atsakyti
kokio dydzio megztukus perkate su 90-92 cm krutine is hm.com S ar XS dydi ?
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 10 10, 18:37)
Ka kainuoja su tax ir su siuntimu iki Lauretos?jei dasides sie mokesciai tada gal ir apsieisiu g.gif

nera tax ir ship

QUOTE(Trolėmolė @ 2013 10 10, 18:38)
Inga, tai jei factory lambswool megztukus maniškis nešioja L, tai to su kašmyru kur įdėjote reiktų M imti?
Kiek procentų ten to kašmyro? Kokio jie storumo? Kaip merinukai?

tuoj istraukiu surasysiu

QUOTE(rasiuk @ 2013 10 10, 18:40)
Ingakalni, ar greitai pirksite is 6pm su -10 proc koduku? Noreciau primigi batuku. ax.gif

6pm dar negaliu imti reiktu 4/5uzsakymu
QUOTE(Lin1 @ 2013 10 10, 18:43)
kokio dydzio megztukus perkate su 90-92 cm krutine is hm.com  S ar XS dydi ?

nzn blush2.gif as HM dar negavau rubeliu savo

JCREW FACTORY - 20% koduku imsiu 19.15 drinks_cheers.gif daugiau koduku neturime tad visi norintys prasom i meiliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2013 10 10, 18:35)
Tai gal man iskart ir atsiusti is fragranceshopo,  jei tikrai zinai, kad neiseis is Lilydirect. Nepasmaugsiu save uz 1$ biggrin.gif

bet jei jum labai reikia ..yra rizika kad atsauks

as tik siandien suzinojau kad MB kvepalus atsauke, 2 savaites po pirkimo laukiau saskaitu ,MB parfumas uzvakar pasibaige doh.gif jauciu pasmaugs mane arba as ji lotuliukas.gif jis pas mane toks netaupantis blush2.gif ,jei nenuperku jam pati( o as kaip ir jus taupanti ,per akcijas perku laukiu ju ). eis pats i parde ir kaina nesustabdys nupirks patinkancius negalvodamas. cia neseniausiai TH dzinsus vos ne uz 300 lt atitempe ,mat jam reikejo , o as nenupirkau laiku ...tai vos smugi negavau (kai zinau kad galiu uz 100- 150 lt is USA parsisiust) ir dar spec.ceki ismete , kad as negrazinaciau lotuliukas.gif vat kokie tie vyrai tongue.gif
Atsakyti
matuoju

Jcrew coton kasmyr M
vyriskas 95 medvilne
5 kasmyras
storis analogiskas ranka imant kaip merinuku tik minkstsnis audinys

M 56 x2 tarp pazastu ilgis rankoves nuo paz.55

S merino 49x2
rankove nuo paz. 50 4u.gif
Atsakyti
o maniškiui nieko nereikia doh.gif nuperku megstuką...sakau Tik Pamatuok biggrin.gif užsideda, tobulai atrodo..sako "nu jo,gražus", bet nėr metuose tiek dienų,kad spėtų užsidėtų biggrin.gif
nu bet negaliu jam nieko nenupirkt... kažkaip tikiu,kad giliai dūšioj nori ir vyrai pasipuošti nauju rūbu smile.gif
Atsakyti