Įkraunama...
Įkraunama...

Mes ne kitokie, mes dar geresni!

QUOTE(Dodže @ 2015 07 06, 20:32)
Gal tu ir teisi, tai ok tuomet dar galesim ir i Lopseli pakliut, nes eileje nuo praitu metu rugsejo laukiame.
Tuomet reabilitacija III per ligoniu kasas ar paprastas gyd.siuntimas reikalingas?

Atsiprašau, tik dabar apžiūrėjau, kad dar mane kalbina smile.gif

Reabilitacijai III paprastas šeimos gydytojo siuntimas reikalingas. Jei neklystu, ta vadinamoji 27 forma (išrašas). Bent jau pernai važiuojant į "Saulutę", kuri yra Vilniaus VRC padalinys jo mums pakako. Ir, žinoma, gimimo liudijimas.
Per ligonių kasas sanatorinį tvarko.
Atsakyti
QUOTE(la.aukse @ 2015 07 15, 12:27)
Atsiprašau, tik dabar apžiūrėjau, kad dar mane kalbina smile.gif

Reabilitacijai III paprastas šeimos gydytojo siuntimas reikalingas. Jei neklystu, ta vadinamoji 27 forma (išrašas). Bent jau pernai važiuojant į "Saulutę", kuri yra Vilniaus VRC padalinys jo mums pakako. Ir, žinoma, gimimo liudijimas.
Per ligonių kasas sanatorinį tvarko.

Radau nutarima, kad siuntimo iš gyditojo pakanka. Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mano sunus turi asperberi, jis 6tokas, nuo 5tos kl. pabaigos pervedziau ji is paprastu uzsiemimu ant "nmu mokymo", t.y. kai jam sudaromas pamoku grafikas ir jis eina pas mokytojus individualiai. Be to jam ir kalbos sutrikimas, ir emociju bei elgesio sutrikimas. Truputi pasiskaiciau, tai nesupratau...su asperberiu duoda neigaluma?? Kodel nei vienas gydytojas man apie tai nepasake?... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2016 11 16, 12:35)
Sveikos, mano sunus turi asperberi, jis 6tokas, nuo 5tos kl. pabaigos pervedziau ji is paprastu uzsiemimu ant "nmu mokymo", t.y. kai jam sudaromas pamoku grafikas ir jis eina pas mokytojus individualiai. Be to jam ir kalbos sutrikimas, ir emociju bei elgesio sutrikimas. Truputi pasiskaiciau, tai nesupratau...su asperberiu duoda neigaluma?? Kodel nei vienas gydytojas man apie tai nepasake?...  unsure.gif

Mes turim sunku neigaluma
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2016 11 16, 21:48)
Mes turim sunku neigaluma

del aspergerio? ar dar del kazko?
Jei tik del aspergerio, tai kur reikia kreiptis?
Atsakyti