ne viskas taip paprasta cia as lupau, kol daejo, kad reikia atsukti, paskui drauge savo lupo neislupo, paskambino ir klause ka daryti Gyveni ir mokaisi
Ačiū ačiū! Du butai buvo pajungti mano laikrodžio laikui nustatyt ir niekam nedašuto, kad tą nelemtą pypsiuką pirmiausia sukti reikia, o ne traukti O aš irgi žiopla, nepažiūrėjau, kad instrukcija yra Dėkinga, pavyko iškart
maniskei 2.5m ugis 87-88cm 2-3m rubuose is HM skesta, kaikurie 1.5-2m dideli buna tai as ta 1.5-2m ant tokio ugio ir imciau nebent greit auganti ir daaugs iki pavasario 2-3m
Ačiū ačiū! Du butai buvo pajungti mano laikrodžio laikui nustatyt ir niekam nedašuto, kad tą nelemtą pypsiuką pirmiausia sukti reikia, o ne traukti O aš irgi žiopla, nepažiūrėjau, kad instrukcija yra Dėkinga, pavyko iškart
o man ta antra labai nepatiko, ji man didele o sagos istisai atsisegusios net baisu kur iseiti nebent pilnai uzsiuti nes tarp pazastuku mano turimos 55x2 mano krutine nu max 99 rezerve geru 10cm bet sagos visada non stop atviros skylutes per dideles tom sagytem nors tirkai daili palaidine,didinta
tai jos visos didintos o drauge per gimse buvo pati graziausia jos rozine , o dar sijonas mini turiu min i vs bet niekur negaliu iseit vyras neleidzia, tik jam ir ti namuos turiu vs suknele kas is to kad grazi , nugara kur beveik nuoga irgi niekur negaliu eit neleidzia o jam sagutes prasegtos-seksualu- turiu tokiu is ann taylor
Papildyta: su tokiu manau isleistu http://www.amiclubwe...-1863black.html o apie mini ar nugaryte nuoga ko cia neleis.. matyt kuo pats murzins tuo kitus tepa.. as kai saviskiu pasitikiu tai jis ir manim pasitiki
taip mane nebent su uzuolaidom nebent uzleistom ziuretu o jis nemegsta kai kiti vyrai spokso, o as bijau kad paskui tie kiti nenukentettu, uz saviski negarantuoju su antru gal isleistu as pagal jo pareigas ne visad kaip noriu galiu rengtis
taip mane nebent su uzuolaidom nebent uzleistom ziuretu
o jis nemegsta kai kiti vyrai spokso, o as bijau kad paskui tie kiti nenukentettu, uz saviski negarantuoju