Labas rytas. O macys dar nepirkta? Prieš tris dienas jau siunčiau užsakymą, negi nesusirinka?
QUOTE(JMD @ 2013 10 14, 07:48)
na as nesu etikeciu auka. jei batai kokybiski ir graziai atrodo why not. juk neprivalau kiekvienam prie daikto dar pateikt ir jo kilmes sertifikata.
Bet as asmeniskai nenoreciau eiti kaip dauguma is gariunu su ale LV, Burberry salikais ir ryskiai netikrom UGG kopijom

Kazkada nesmagiai pasijauciau su originaliais Burberry marskinukais, nors mano jie tokie kuklus, tik inicialai ant sagyciu ir kalnieriukas, patys vysniniai..O aplink sukosi gariuniskos merginos

JMD, mes gi tik savo nuomone issakom ir patariam, o visa kita, gi zinom, kad padarysi taip,kaip Tau noresis

QUOTE(Semilga @ 2013 10 14, 09:02)
Bet as asmeniskai nenoreciau eiti kaip dauguma is gariunu su ale LV, Burberry salikais ir ryskiai netikrom UGG kopijom
Tada ieskok ir pirk isvis be jokio zenkliuko,eisi tiesiog paprastais batais.Kam Tau tos raides....
Kazkada nesmagiai pasijauciau su originaliais Burberry marskinukais, nors mano jie tokie kuklus, tik inicialai ant sagyciu ir kalnieriukas, patys vysniniai..O aplink sukosi gariunu merginos

Kazkada nesmagiai pasijauciau su originaliais Burberry marskinukais, nors mano jie tokie kuklus, tik inicialai ant sagyciu ir kalnieriukas, patys vysniniai..O aplink sukosi gariunu merginos

Semilga,
del skonio nesigincijama, kaip ir del firmos -kiekvienas tuo adresu turim savo nuomone...pagalvok apie kito kisene mintimis jis gal nori tu tikru ugg, bet negali turet, o norisi but kaip visi
arba bent jau neisiskirt is minios
del skonio nesigincijama, kaip ir del firmos -kiekvienas tuo adresu turim savo nuomone...pagalvok apie kito kisene mintimis jis gal nori tu tikru ugg, bet negali turet, o norisi but kaip visi

QUOTE(zeneta @ 2013 10 14, 07:54)
JMD ne del etikeciu, o del to kad kiekviena firma gamindama batus atsako uz savo kokybe ir jei rimta firma ji visada ziures kokybes...
oi... Labai daug pigių firmų, kurių kokybė taip pat gera. Tad būkim biedni, bet teisingi, perkančios UGG perka tikrai ne vien dėl kokybės... Jų ženkliukas papildomų 50 usd kainuoja

QUOTE(JMD @ 2013 10 14, 08:01)
va va, timberlandai atvirksciai man rodos i mazesne puse. vaikiski tikrai mazesni, ovyriski tip top atitinka, man kai kuriu batu reikia puse dydzio didesniu

nežinau, amerikonų dažniausiai 7,5 nešiojų, Timbukų būt 7 pakakę. Dabar laukiu sekančių 7, kai gausiu pakomentuosiu.
O vaikui pirkau 11 dydį su 28/29 dydžiu, tinka ir dar kojinei vietos yra.
QUOTE(JMD @ 2013 10 14, 08:56)
i darba su jais neisiu
o saltom dienom su vaiku smaukytis po lauka liuks. graziai atrodo. kodel ne.
o del mano kai kuriu pasakymu, brangiosios, tai labai perlenkiate lazda
vieniem zmonem taip atrodo kitiem. turim demokratija, ir savo skoni+supratima. negali ant zmogaus pykt, jei jam balta o ne juoda. kita vertus vyresniu reikia klausyt
ta ir darau 

o del mano kai kuriu pasakymu, brangiosios, tai labai perlenkiate lazda

mes gi draugiškai patariam

uggų yra gražių arba tada rimtai bearpaw,nu žodžiu-pirk bet kokius šiltus batus,tik nepirkt tų nesąmonių

(kitai gal ir nerašyčiau taip,bet tu mergaitė prie humoro-tau manau galima

juk pats ponas gelaznikas pardavinejo sekmingai kopijas ir jam kepure nenukrito jas devint, o taip pat ir kitiems
ne ne ne, nelenkiu, kad reikia pirkti paddielkas. siuo atveju smulkmena
siaip, baciukai tikrai graziai atrodo. reik paciupinet juos ir paziuret paciai.

ne ne ne, nelenkiu, kad reikia pirkti paddielkas. siuo atveju smulkmena

Gariunai man labai arti ilysiu kokia diena pasiziuret tu batu-sudomino
bovom gariunuose nesenai kazkaip i batus neatkreipiau demesio, tik pamaciau kad gariuose daug is anglijos pirktu prekiu is SD-sportsdirect
ir adidas maikuciu radu originaliu, ne padielku
va jums ir Gariunai

va jums ir Gariunai

Dar truputi i UGG tema
Mano skoniui tiesiog tobuli UGG batukai
modelis
UGG Women's Broome II
spalvyte kaip foto
is isores naturali oda, viduje visur visur tankus avikalis
neslystantis guminis padukas
aulas tikrai aukstas, aukstesnis nei UGG tall modeliuko
tai drasiai galima deveti juos ir prie sijonuko per pati vidurziemi ir nesusalti
labai gaila,bet man jie didoki
mielai keisciau i mazesnius
dydis 10USA, vidpadukas pilnai 27cm, taigi idelai tinkami 26,5 +- keli mm pedutei
parduosiu uz 550lt
Batai 100% originalai

filmukas apie juos
http://www.youtube.c...h?v=H5wFq223dBg
Vilnius,siunciu

Mano skoniui tiesiog tobuli UGG batukai
modelis
UGG Women's Broome II
spalvyte kaip foto
is isores naturali oda, viduje visur visur tankus avikalis

neslystantis guminis padukas
aulas tikrai aukstas, aukstesnis nei UGG tall modeliuko
tai drasiai galima deveti juos ir prie sijonuko per pati vidurziemi ir nesusalti
labai gaila,bet man jie didoki

mielai keisciau i mazesnius
dydis 10USA, vidpadukas pilnai 27cm, taigi idelai tinkami 26,5 +- keli mm pedutei
parduosiu uz 550lt
Batai 100% originalai

filmukas apie juos
http://www.youtube.c...h?v=H5wFq223dBg
Vilnius,siunciu
Ingut, fragranceshop.com kodas iki šiandien galioja? Šiandien imsi?
Pribrendo reikalas žiemos sezonui kvepalų nusipirkti
Vargas man tai yra begalinis. Ir internetu ir gyvai pirkti kvepalus man tikra kankynė
Och.....
Ir dar lilidirect žiūrėti? Ane? Dvi parduotuvės?
Įsijungsiu į jūsų diskusijas dėl padirbinių. Mano gražiausia kada nors matyta rankinė yra Chanel padirbinys (beje mūsų drabužiuose kaip originalas parduodama). Nepirkau jos dėl to Chanel ženkliuko, nors grožis begalinis
Pribrendo reikalas žiemos sezonui kvepalų nusipirkti

Ir dar lilidirect žiūrėti? Ane? Dvi parduotuvės?
Įsijungsiu į jūsų diskusijas dėl padirbinių. Mano gražiausia kada nors matyta rankinė yra Chanel padirbinys (beje mūsų drabužiuose kaip originalas parduodama). Nepirkau jos dėl to Chanel ženkliuko, nors grožis begalinis