Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

jcrew iki free shipuko reik 40usd blush-anim-cl.gif gal kuri noretu jungtis
xs yra grazuolio
http://www.jcrew.com...p;bmUID=k6oQ..B
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 10 12, 10:15)
Labas rytas merginos,
gal patarsite kokius neperslampamus batus ziemai . UGG slampa kai su vaikais po sniegynus eini  biggrin.gif

Inga, siunciu uzsakyma kvepaliukams, gal galesite mazdaug siuntymo kaina apibudinti? Didelis aciu.

Labukas 4u.gif
man tokiu atveju geriausia per pusnynus Crocs..Winter plaid turiu, senuciukai, bet trecia ziema nesiosiu lotuliukas.gif Nei koja salo, nei persslapo-patys tie, pasikeitimui tarp ugg'u 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 10 12, 13:52)
Labukas 4u.gif
man tokiu atveju geriausia per pusnynus Crocs..Winter plaid turiu, senuciukai, bet trecia ziema nesiosiu lotuliukas.gif Nei koja salo, nei persslapo-patys tie, pasikeitimui tarp ugg'u 4u.gif

o koki dydi tu perki kroksu su savo 26.5 cm koja?

labas dienas 4u.gif

paedziau biskyti tableciu, pasijuto kazkoks vyksmas jau, panasus i ta kuris vadinasi " sveikimas" biggrin.gif siandien bus isveztas vaikas iki ryt vakaro, tai nezinau, turbut ant ausu stovesiu is nezinojimo kur pasidet lotuliukas.gif pirma karta gyvenime praleisiu nakti be vaiko blink.gif

einu as ieskot to TH svarko kur pigiau rast g.gif

beje, mama pasipuose nauja TMB striuke ir isdume i miesta. Nu pypiec kokia grazi striuke thumbup.gif negaliu atsidziaugt. Pasveiksiu ir as varysiu. Tik vat beda, abi negalesim eit ja vilkedamos, kazkaip ne i tema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 12, 12:56)
o koki dydi tu perki kroksu su savo 26.5 cm koja?

labas dienas 4u.gif

paedziau biskyti tableciu, pasijuto kazkoks vyksmas jau, panasus i ta kuris vadinasi " sveikimas"  biggrin.gif siandien bus isveztas vaikas iki ryt vakaro, tai nezinau, turbut ant ausu stovesiu is nezinojimo kur pasidet  lotuliukas.gif pirma karta gyvenime praleisiu nakti be vaiko  blink.gif

einu as ieskot to TH svarko kur pigiau rast  g.gif

beje, mama pasipuose nauja TMB striuke ir isdume i miesta. Nu pypiec kokia grazi striuke  thumbup.gif negaliu atsidziaugt. Pasveiksiu ir as varysiu. Tik vat beda, abi negalesim eit ja vilkedamos, kazkaip ne i tema  lotuliukas.gif

W10 visu croksu turiu, ir vasariniu 4u.gif mazesnius buvau 9 dydzio Beryessa modeli pasiemus, tai jau tik tik, su plona kojinyte , tai nebeturiu ju ax.gif

Butum sakius, kokia grazi mama wub.gif , o ji striuke liaupcina lotuliukas.gif Gi zmogus ruba puosia mirksiukas.gif Apvilk tu kokia pijoke, tai net ta striuke nesiziures lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif

Mes tai su mama turim vienodas Larry levine ir CK striukes, bet dzin 4u.gif vakar kaipp tik abi su CK vienodom pardej buvom, bet jos smulkesni langiukai mano didesni, ir vidiniai kapisonai skiriasi..( mano margas, jos vienspalvis. )ax.gif Nekompleksuojam lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 12 spalio 2013 - 13:06
JMD zinokis paziurejau nematau jo dabar ...

o del striuke smamukui liuks.

as su vao mazuoju nesusitvarkau, jau taaaaip reikalauja visko ir ne nera jam sad.gif
susipykom paguldziau miegoti, burbejo bet neverke ir ka sau manot PIRM SYK be manes salia viena suzmigo lovytei, nugis pasaka
Papildyta:
crazy8 - 20% papildoma koduka turiu labai laukiu pirksiu siandiena
Atsakyti
Kur rasti pukiniu striukiu mergaitei 3m.? Tik Gap'e radau, o visur kitur tik polisteris.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 10 12, 14:42)
Kur rasti pukiniu striukiu mergaitei 3m.? Tik Gap'e radau, o visur kitur tik polisteris..  doh.gif

na ziurint kaina kokia columbios dar yra bet kainos dazniausia jei jau pukine stai dideles pirkau campmor amazon ir sieroj ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 12, 13:56)

beje, mama pasipuose nauja TMB striuke ir isdume i miesta. Nu pypiec kokia grazi striuke  thumbup.gif negaliu atsidziaugt. Pasveiksiu ir as varysiu. Tik vat beda, abi negalesim eit ja vilkedamos, kazkaip ne i tema  lotuliukas.gif

Parodyt bigsmile.gif

Inga, hm neatsigavo?
Atsakyti
issiunciau hm uzsakyma:)
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2013 10 12, 11:12)
Mergaites SOS patarkit koki dydi imti siu kombi kelniu,jei vaikas devi 5-6T UGIS 120cm,tai koki  imti S ar M?
Pagelbekit nes vaikas liks be kombi kelniu, lotuliukas.gif

http://www.carters.c...s-and-outerwear

Mergaitiškas kombis (striukė su širdutėm,kelnės ružavos) M dydžio ,tai trumpos rankovės/kelnės mano mergaitei 116/117 cm ūgio - aš net L pabijojau pirkt,kad gali žiemos irgi neištempt ,tai kažin ar ne tas pats ir su kombikelnėm atskirai perkant g.gif labai jau mažinti tie ''outwear '' doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 12 spalio 2013 - 13:55
dar renkate j.crew?
Atsakyti
mergaites, gal kur matete tokius (arba zemesnius) odinius converse'us?
as nerandu niekur... 8.5 dydzio
per atostogas vienus 'suvariau', noreciau nauju... blush2.gif
user posted image

Inga, prie perfumenetwork niekas nesijungia? ax.gif
Atsakyti