QUOTE(Longitude @ 2013 12 09, 17:21)
Vienintelė problema gydytojams - kaip iš to užsidirbti kelionei į Maljorką.
Mačiau gydytoja į mano "medicininę kortelę" įrašė telogeninis plaukų slinkimas. Čia jau buvo apie tai kalbėta, bet man įdomu, ar be trichogramos galėjo taip lengvai tai diagzozuoti?
man GK klinikoje Gyd. Grigaitiene pasake, kad androgeninis slinkimas, patare pradeti Minoxidil ir PRP proceduras. Aisku supanikavau siaubingai

paskui nusprendziau isgirst antra nuomone, kadangi gydytoja nepadare jokiu tyrimu tik paziurejo per lupa. Pas kita gydytoja gavau kraujo tyrimus: cinkas, vit B, skydliaukes ir lytiniu hormonu - VISKAS TVARKOJ, jokiu padidintu androgenu! bendras kraujas irgi tvarkoj. Kadangi taip skirias nuomones profesionalu, sukandusi dantis nuejau ir pas trecia, kur net galvos biopsija padare. Isvada: "pakitimai suderinami su telogeniniu plauku slinkimu. Odos bioptatai su minimalia zidinine limfocitine infiltracija dermoje. Plauko folikulai be zymesniu pakitimu. Dalis plauko svoguneliu be plauko speneliu". Zodziu visiskas pasimetimas... Gal yra zinanciu ar androgeninis slinkimas visada yra diagnozuojamas tyrimais ar gali buti tiesiog uzkoduotas genuose ir gali prasideti, nors visi tyrimai geri? unsure.gif jau nieko nebezinau, nei kuo tiket nei nuo ko gydytis

o kiek pinigu vien tyrimams...