Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
4u.gif
nuo plauku slinkimo rekomenduoju berzo deguto muila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzės pieva: 02 spalio 2014 - 20:55
QUOTE(Elzės pieva @ 2014 10 02, 22:53)
4u.gif
nuo plauku slinkimo rekomenduoju berzo deguto muila.

bet jis labai smirda
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 10 03, 05:35)
bet jis labai smirda

normali ta smarve smile.gif Uztai padeda. Ir slinkima sustabdo, ir plaukai pastoreja, grazesni tampa. Aisku, pirmus kartus reikia iskesti, tik po keliu plovimu plaukai susvelnėja smile.gif
Atsakyti
Neblogas straipsnis-
http://www.delfi.lt/...u.d?id=65952632
Atsakyti
ačiū už patarimą, galvoju pabandyti.
O manai bus veiksminga net jei neštumas nėra slinkimo priežastis? rolleyes.gif

QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2014 10 01, 11:01)
Merginos, jau kartą rašiau, bet pakartosiu - gerkit nėščiųjų/maitinančių moterų vitaminus. Gamintojas nesvarbu, visų jų sudėtis daugmaž vienoda - B grupės vitaminai, folio rūgštis, geležis, cinkas etc.
Prieš metus irgi turėjau košmarą - plaukai slinko nesustodami, šonuose išvis beveik nieko neliko, buvo gėda išeiti iš namų, nebežinojau, kaip šukuotis. Plaukai buvo tapę plonyčiai, beveik nematomi, nejaučiami. Užs. forume gydytoja patarė, jei po gimdymo slenka plaukai, nenustoti vartoti nėštumo metu gertų vitaminų. Prisiminiau, kaip nėštumo metu plaukai fantastiškai raitėsi, blizgėjo. Nors nesilaukiu, jau metai kaip perkuosi nėščiųjų vitaminus. Plaukai vėl stori, apimtis padidėjo, net kirpėja atkreipė dėmesį, dabar net jau stengiuosi įv. priemonėm juos suglotninti, kad neatrodytų per daug biggrin.gif Nuslenka vienas kitas plaukelis per dieną.
Tikrai visoms rekomenduoju, o tie visi pantogarai ir biotinai atrodo įtartini, juk jei skatina plaukų augimą, vadinasi, skatina augimą ir nepageidautinose vietose  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ramunce2 @ 2014 10 03, 13:22)
ačiū už patarimą, galvoju pabandyti.
O manai bus veiksminga net jei neštumas nėra slinkimo priežastis?  rolleyes.gif

Jo, svarbiausia žinoti slinkimo priežastį, nes kitaip gali būti pinigai į balą. Man, pvz., labai padeda geležies kursas, bet aš žinau, kad turiu polinkį į mažakraujystę, pastoviai feritinas žemiau normos.
Taigi, pirmiausia patarčiau išsitirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eighteen: 03 spalio 2014 - 15:46
Aš geriu tik vit. D (po tyrimo aiškus jo trūkumas) ir Omega-3, širdžiai ir šiek tiek skystina kraują (ko ir reikia man). O jokių papildų (kompleksinių) gerti negaliu..košmaras kažkoks - nuo jų pykina, vemiu.
Tyrimus dariausi (kraujo, skydliaukės hormonų, mineralų, vitaminų, lipidogramą) - visi normalūs (tik vit. D trūkumas ir jį gydom).
O kur ir pas ką profesionaliai tiriatės plaukų būklę (kad ne tik priemones/procedūras iškišt norėtų), bet realiai kažką reikšmingo pasakytų ir efektyvaus patartų g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ramunce2 @ 2014 10 03, 14:22)
O manai bus veiksminga net jei neštumas nėra slinkimo priežastis?  rolleyes.gif

Man paskutinis didelis slinkimas buvo irgi ne dėl nėštumo, o dėl streso darbe, persidirbimo, nuovargio. Nualinau organizmą, manau, dėl to ir slinko siaubingai. Nėščiųjų vitaminai nėra tokie pavojingi, kad prieš jų vartojimą reikėtų atskirai tirtis, nebent siūlyčiau pastudijuoti pakuotę - gal sudėtyje yra kokia nors jums nedraugiška medžiaga, - bet iš esmės tai yra paprasčiausi vitaminai moterims, tik, kaip čia kažkas paminėjo - nėščiosioms jie gal švaresni, arba medžiagų proporcijos truputį kitokios, pvz., folio rūgštis labai akcentuota. Už nėščiųjų vitaminų užsikabinau todėl, kad, kaip minėjau, besilaukiant ir vartojant nėščiųjų papildus plaukai buvo fantastiški, sveikai žvilgėjo, nuotraukose labai matosi, tik jau buvau pamiršusi blush2.gif

Tiesiog vaistinėse žiūrėkit į moteriškus vitaminus (ir nebūtinai nėščioms), manau, jie subalansuoti moters organizmui geriau negu tie, kurie specialiai plaukams, skatina jų augimą - tokiais nepasitikiu. Manau, reikia stiprinti visą organizmą, tada savaime atsigauna ir plaukai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 03 spalio 2014 - 22:03
Bet kartu nestuke.gif metu plaukų sustiprėjimą labai įtakoja hormonai. Užtat keliems mėn. po gimdymo kritus hormonų lygiui, nėštumo metu pagausėję plaukai irgi krenta kartu (ne dėl vitaminų trūkumo ir nuovargio, pagrindinė priežastis - hormonai, o tik tada nuovargis ir gal nebe tokia mityba kaip anksčiau).
Aš po gimdymo, kai buvau "Simona Lux" kirpykloj, tai ten visos kaip susitarę įtikinėjo gerti būtent tik vieno kalcio preparatus ir sakė, jog matysiu efektą. G.b. ir mačiusi, bet mano org-mas neįsisavina kalcio iš papildų (tokia gyd.išvada) doh.gif

Kas gali gerti papildus, tai yra ir spec.tokio tipo papildai:
http://www.hiperfarm...ew-mum-n56.html

Gera sudėtis atrodo, viskas ko reikia grožiui (plaukams, nagams) ir tinka būtent mamoms (nereik nė nestuke.gif vitaminų, l.panašu)
Atsakyti
Manau, šitie puikiai tinka drinks_cheers.gif Apie visokius tokius ir kalbėjau. Turbūt geriausia rinktis pagal tai, dėl ko norit stabdyti slinkimą - iškart po nėštumo, ar dėl streso (nors gimdėt jau seniai). Iš esmės visi tie moteriški neturėti kenkti jokiai moteriai, organizmas gauna subalansuotą dozę vitaminų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 04 spalio 2014 - 08:57
QUOTE(Rasma @ 2014 10 03, 18:33)
O kur ir pas ką profesionaliai tiriatės plaukų būklę (kad ne tik priemones/procedūras iškišt norėtų), bet realiai kažką reikšmingo pasakytų ir efektyvaus patartų g.gif ?

Supratau, ačiū biggrin.gif Taip pat būtų įdomu tai ko klausė Rasma. Į ką kreipis, kad sužinoti dėl ko slenka plaukai?
Atsakyti
Sveiki,kur galima Vilniuje issitirti plauka? Aciū
Atsakyti