Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažasis Amerikoniukas****

QUOTE(Donatas33 @ 2013 10 18, 06:48)
www.aeropostale.com extra -30% claerance prekems free shipas nuo 87

-30% jau matosi krepšelyje,ar Jūs pritaikysit?
Atsakyti
gal netyčia 8-29 jūrinės kur nors horizonte bent kampukas šviečia? mažiaus batai plaukia, tai belenkaip nekantiai laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Mergiukai, junkites prie ELF, kainytes po nuolaidos nerealios, nusiunciau uz 25$, nedaug iki free ship tetruksta bigsmile.gif
Labai gera proga apsirupinti mielom dovanelem pries Kaledas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 18 spalio 2013 - 08:32
QUOTE(EirJ @ 2013 10 17, 20:34)
rašo --> long lightweight downfill jacket brings you a new level of cozy - tai pūkas turi būti

ačiū 4u.gif nu man irgi atrodo, kad pūkinė tongue.gif
kažin už pūkinę mokėt 77 dol baisiai daug? g.gif
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2013 10 17, 19:49)
https://www.shoemetro.com crocsai geromis kainomis, dar -40 nuo nurodytos kainos, yra shipas, jis dalinams.
https://www.shoemetr...ocband-ii5.aspx

Nusiunciau uzsakyma shipui pasidalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2013 10 18, 08:32)
ačiū  4u.gif nu man irgi atrodo, kad pūkinė  tongue.gif
kažin už pūkinę mokėt 77 dol baisiai daug?  g.gif

pernai ar tai imitz, ar mosaic už pūkinė mokėjau 350. tipo su sale. čia palyginimui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mila* @ 2013 10 18, 08:26)
Mergiukai, junkites prie ELF, kainytes po nuolaidos nerealios, nusiunciau uz 25$, nedaug iki free ship tetruksta bigsmile.gif

įmeskit blondinei nuorodą pažioplinėt, nes elf.com alyvų psl atidaro doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EirJ @ 2013 10 18, 08:39)
įmeskit blondinei nuorodą pažioplinėt, nes elf.com alyvų psl atidaro  doh.gif  biggrin.gif

http://www.eyeslipsface.com/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 10 17, 19:16)
O moteriski mazinti ar didinti?

Skirtingai smile.gif
Atsakyti
Sveiki, kas galetu pagelbeti naujokei? Kaip susigaudyti su batu dydziais amazon.com? Jei mano koja 23 cm (36 dydis), tai dydi rinktis pagal inches ar pagal europietiska dydi (ziuriu i lentele prie batu)? Nes pavertus inches i cm, EU dydis neatitinka. Please, padekite, batuku norisi, o smegeneliu truksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2013 10 18, 09:26)

as prisijungsiu, ar nuolaida viskam ir sale?
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 10 18, 10:25)
as prisijungsiu, ar nuolaida viskam ir sale?

drinks_cheers.gif thumbup.gif

Reiktu Donato klausti, gal nuo viso krepsiuko, jei netaikytu sale, pasakytu smile.gif

Donatai, kaip ten su ELF nuolaida-viskam taiko?
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2013 10 18, 11:40)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Reiktu Donato klausti, gal nuo viso krepsiuko, jei netaikytu sale, pasakytu smile.gif

Donatai, kaip ten su ELF nuolaida-viskam taiko?

Ką ten gero perkat, čia kažkas buvo užrodęs pagrindą, tikrai geras dalykas, dabar kartosiu,šepetėliai tai man nelabai, nes MAC turiu-tai man nesulyginama

ką domina

pagrindas

Atsakyti