Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažasis Amerikoniukas****

nu zinok tokiu kaip mano as net neradau internete per google nieko bet va pati kitoms rekomendavau pasiziureti tam pacia zulily va tokia buvo ne taip seniai ir kaina apie 30 kazkas buvo http://www.zulily.co...2...l?pos=5&e=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 29 spalio 2013 - 18:29
Gal šita nieko, didesnė ir kabinasi ant sienos, kaip suprantu, neužima daug vietos bigsmile.gif http://www.zulily.co...5.html?pos=ymal

gal nebus labai sunki, būtų super dovana gimtadieniui. Aišku, galėtų būti pigesnė, bet ką jau dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2013 10 29, 19:59)
kaip suprantu toysrus 20 proc nuolaida krepsiukui ?  4u.gif

user posted image

mane irgi domina ar visam krepsiukui taiko?
Atsakyti
O kaip del partycity uzsakymo. Esu nusiuntusi pries kelias dienas ir pazistama siunte, taciau negaunu, nei uzsakyta, nei sarasiuke nera, kad rinktumete is ten?
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2013 10 29, 20:05)
Gal šita nieko, didesnė ir kabinasi ant sienos, kaip suprantu, neužima daug vietos  bigsmile.gif http://www.zulily.co...5.html?pos=ymal 

gal nebus labai sunki, būtų super dovana gimtadieniui. Aišku, galėtų būti pigesnė, bet ką jau dabar smile.gif

Nu as kazkaip nenoreciau gadinti sienos, be to vaikui smagu migruoti su lenta po visus kambarius.. bent jau mes tai tikrai nesames kur norisi... Be to magnetine lenta puikiai tiks mokintis raides ir delioti zodelius... As tiek nemokeciau schmoll.gif nes jei turesite sita tai niekada magnetines ir nepirksite.. .tai geriau iskart nuoirkti su visom funkcijom ir dziaugtis mirksiukas.gif

sitas varaintas su visom funkcijom ir kojos gali nusiimti ir statytis ant stalo arba stoveti su pilnom kojom... g.gif jie siuncia i lietuva mirksiukas.gif http://www.mytoys.de...fe02.08/3259956
Atsakyti
QUOTE(shharka @ 2013 10 29, 20:34)
mane irgi domina ar visam krepsiukui taiko?

Netaiko sale ir clearance prekems wink.gif
Atsakyti
Gaila, kad pirmajame psl, sąlygose, nenurodėte, kiek užtrunka laiko nuo užsakymo prekių (avanso sumokėjimo) iki išsiuntimo į LT.
Jau praėjo 2 savaitės nuo mano avanso įmokėjimo (tikrai nesitikėjau, kad tiek užtruks) ir jokių žinių. vadinasi kaip Jus minite, kad ketvirtadieniais išsiunčiat į Lt, tai ir šį ketvirtadienį, mano prekės nepajudės.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2013 10 30, 10:33)
Gaila, kad pirmajame psl, sąlygose, nenurodėte, kiek užtrunka laiko nuo užsakymo prekių (avanso sumokėjimo) iki išsiuntimo į LT.
Jau praėjo 2 savaitės nuo mano avanso įmokėjimo (tikrai nesitikėjau, kad tiek užtruks) ir jokių žinių. vadinasi kaip Jus minite, kad ketvirtadieniais išsiunčiat į Lt, tai ir  šį ketvirtadienį, mano prekės nepajudės.... verysad.gif

Na siaip Ridzi neinformuoja papildomu email, kad prekes iskeliavo jau link Lietuvos. Informuoja kai prekes jau buna pasieke dalintoja. Jei gavusi skaciukus sumokejote be velavimu, tai prekes lietuva pasieks po dvieju savaiciu (jei siunciates lektuvu) nuo skaciuku datos smile.gif
Pvz. gavot skaciukus 10-17d, sumokejot per pora dienu, tai sie skaiciukai lietuva pasieks kazkur 10-31d.
Atsakyti
QUOTE(fuzzyy @ 2013 10 30, 09:58)
Na siaip Ridzi neinformuoja papildomu email, kad prekes iskeliavo jau link Lietuvos. Informuoja kai prekes jau buna pasieke dalintoja. Jei gavusi skaciukus sumokejote be velavimu, tai prekes lietuva pasieks po dvieju savaiciu (jei siunciates lektuvu) nuo skaciuku datos smile.gif
Pvz. gavot skaciukus 10-17d, sumokejot per pora dienu, tai sie skaiciukai lietuva pasieks kazkur 10-31d.

Kadangi pirkau pirmą kartą (naujas klientas) manęs paprašė avanso, vos tik užsakius prekes, žadėjo atsiųsti paskaičiavimus, kai prekės bus pas ją ir atliks paskaičiavimo, svėrimo procedūras.... Kaip ji mini, be tų skaičiavimų ir likučio apmokėjimo ji prekių į LT neišsiunčia. Jaučiu šiokį tokį nerimą ir info trūkumą. Neabejoju, kad prekės kažkada mane pasieks, tik labai jau neaiškus terminas....
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2013 10 30, 10:07)
Kadangi pirkau pirmą kartą (naujas klientas) manęs paprašė avanso, vos tik užsakius prekes, žadėjo atsiųsti paskaičiavimus, kai prekės bus pas ją ir atliks paskaičiavimo, svėrimo procedūras.... Kaip ji mini, be tų skaičiavimų ir likučio apmokėjimo ji prekių į LT neišsiunčia. Jaučiu šiokį tokį nerimą ir info trūkumą. Neabejoju, kad prekės kažkada mane pasieks, tik labai jau neaiškus terminas....

jei negavote skaiciuku (prekiu kainos ir kt po sverimo) reiskia ridzis dar jusu prekiu negavo is parduotuves, kurios pirkote. Tai uztrunka kartais ir pora-trejeta savaiciu , priklausomai nuo parduotuves
Atsakyti
QUOTE(Morena. @ 2013 10 30, 11:50)
jei negavote skaiciuku (prekiu kainos ir kt po sverimo) reiskia ridzis dar jusu prekiu negavo is parduotuves, kurios pirkote. Tai uztrunka kartais ir pora-trejeta savaiciu , priklausomai nuo parduotuves

taip, nes ridziui tikrai jokios prasmės sandėliuoti daiktus, juk vietą užima. o gal dar gausite iki rytdienos skaičiukus, juk siuntimo diena rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2013 10 30, 12:25)
taip, nes ridziui tikrai jokios prasmės sandėliuoti daiktus, juk vietą užima. o gal dar gausite iki rytdienos skaičiukus, juk siuntimo diena rytoj  4u.gif

Is tikruju labai priklauso is kokios parduotuves uzsakinejote, kartais Ridzis gauna prekes labai greitai ir jau sekancia savaite gaunate skaiciukus, o kartais gauna ir po 3savaiciu, tuomet belieka tik sulaukti skaiciuku, susimoketi ir prekytes bus issiustos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti