QUOTE(Smilla @ 2013 10 19, 19:26)
QUOTE(*Emilina* @ 2013 10 19, 17:17)
pas mus irgi tiesiog tuscia toj vietoj. klijuot kiek suprantu ji reiktu. pas mus 80x83
vistiek toki jau pagal individualu uzsakyma tik daryt.... 
Tai uz klijavima 300?
O gal desit dar aliuminio profiliukus? Mums dizainere siule, bet nelabai suprantu kam, cia nuo ju kazkoks grozis turetu buti
QUOTE(slyva @ 2013 10 19, 20:55)
Tai uz klijavima 300?
O gal desit dar aliuminio profiliukus? Mums dizainere siule, bet nelabai suprantu kam, cia nuo ju kazkoks grozis turetu buti
as iki siol maniau, kad tie aliuminio profiliai veidrodzio tvirtinimui, kol plytelininkas nepasake, kad del grozio...
nea, paprastai klijuosim;)
QUOTE(Jurga_urte @ 2013 10 19, 17:32)
O mes ieskom vonios...tik, kaip issirinkt gera? AKmens mases, akriline, ketine, plienine? Gal kas patartu?
Na, aš motera praktiška ir taupi
Sveikos merginos
ieškau žmonių, kurie turi patirties su juodom grindų plytelėm vonioje.
Planuojam juodai baltą (daugiau baltą) vonią ir vyras žiauriai nori juodų plytelių. Na, man irgi visai gražu, tik girdėjau, kad priežiūra jų siaubinga.
Renkamės blizgias.
Gal kas turi patirčių/nuomonių/pastebėjimų?? Viskas naudinga šiu metu.
O gal ir apie visai baltas grindų plyteles kažkas turi ką pasakyt? Nes jeigu ne juodos, tai bus baltos. Nežinau ką ir daryt, kad paskuj nebūtų nuo vilko ant meškos ir tektų vonioj prasitrint pusę dienos.
Planuojam juodai baltą (daugiau baltą) vonią ir vyras žiauriai nori juodų plytelių. Na, man irgi visai gražu, tik girdėjau, kad priežiūra jų siaubinga.
Renkamės blizgias.
O gal ir apie visai baltas grindų plyteles kažkas turi ką pasakyt? Nes jeigu ne juodos, tai bus baltos. Nežinau ką ir daryt, kad paskuj nebūtų nuo vilko ant meškos ir tektų vonioj prasitrint pusę dienos.
QUOTE(*Eridė* @ 2013 10 21, 10:39)
Sveikos merginos
Renkamės blizgias.

Renkamės blizgias.
Turejom juodas blizgias (ir ant sienu irgi), kai bute gyvenom. Vonia buvo maza, grindys beveik visos uzdengtos kilimeliu, tai dar dar, bet ant sienu tai nepalinkeciau priesui - kiekvienas kalketas vandens lasas matydavosi
Pirmai progai pasitaikius darem remonta ir keitem i matines kremines spalvos.
QUOTE(*Eridė* @ 2013 10 21, 11:39)
Sveikos merginos
Renkamės blizgias.

Renkamės blizgias.
Oi, tik ne juodos. Pas mus juodos, truputį pamargintos (raštas kaip marmuras koks ar pan.) ir net ne blizgios, o tokios pusiau. Tai jei dar būtų blizgios, tikriausiai kločiau kiliminę dangą... Labai sunku išplauti taip, kad gražiai atrodytų - dabar lyg apsinešusios, nes su vandeniu ar su plovikliu paprastu grindims plaunu (gal su kokia prof. priemone ir būtų gerai, nežinau). Ir prie kriauklės visi lašai nuo vandens kaip ant delno, nusiolovei rankas - prašom ir sienas pavalyt
Bet tokios juodos grindims tai bus praktiška?
matinės...
Sveikos,
Na pas mus grindu plyteles vonioje juodos, bet jos rastuotos is saves, blizgus su neblizgiu kazkaip derinta, ir rastai is visu pusiu atrodo kitaip, todel jokiu lasu nesimato... norejau blizgiu, tada mane ikalbejo, kad ant blizgiu viskas matysis, todel emiau tas ir esu kabai patenkinta, ir atsodo graziai, ir valyti problemu nera...
Na pas mus grindu plyteles vonioje juodos, bet jos rastuotos is saves, blizgus su neblizgiu kazkaip derinta, ir rastai is visu pusiu atrodo kitaip, todel jokiu lasu nesimato... norejau blizgiu, tada mane ikalbejo, kad ant blizgiu viskas matysis, todel emiau tas ir esu kabai patenkinta, ir atsodo graziai, ir valyti problemu nera...
QUOTE(Smilla @ 2013 10 18, 19:29)
Mes vis tik nesirinkome Ravak Avokado.
Pirkome plienine, bet trumoa, 1,2 m. Ir prie tos pacios sienos dar liks 50 cm ir tilps spintele su praustuvu.
Uzsisakeme viska is ketvertas.lt (aciu, kas cia paminejo, nes geros kainos ir kita dien i KNS i VLn atveze)
Tai jau vonia laukia dabar vamzdynu pakeitimo ir plyteliu, nes dabar vaizdelis tai
Reikia nufotkinti, bus foto PRIES ir PO
Pirkome plienine, bet trumoa, 1,2 m. Ir prie tos pacios sienos dar liks 50 cm ir tilps spintele su praustuvu.
Uzsisakeme viska is ketvertas.lt (aciu, kas cia paminejo, nes geros kainos ir kita dien i KNS i VLn atveze)
Tai jau vonia laukia dabar vamzdynu pakeitimo ir plyteliu, nes dabar vaizdelis tai
Reikia nufotkinti, bus foto PRIES ir PO
Mes irgi pirkom vonia per si puslapi ketvertas.lt. Ir ne tik vonia, labai daug jau esam pirke, kaip minejai labai gera kaina ir greitai pristato. Pirkom akmens mases, labai patenkinti esam!
Labas rytas
Matau, kalbat apie vonias - gal kas turit tokią vonią? Nežinau kodėl rinkomės akmens masės
, nesam tokios turėję... Kuom jos geros/blogos?
Matau, kalbat apie vonias - gal kas turit tokią vonią? Nežinau kodėl rinkomės akmens masės