Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Vilniuje ir jo apylinkėse

Šiek tiek info po mano paieškų Vilniuje smile.gif

1. Park Villa - Valakapiuose, prie pirmo paplūdimio, šalia viešbutis. Nuostabi vieta, gamta, sutvarkyta aplinka. Salė nedidelė, bet graži. Kaina žmogui - iki 200 Lt siekia. Jaunavedžiams dovanoja nakvynę.

2. Marcipanas - Liepkalnio g., graži didelė salė, graži aplinka, viskas labai gražu. Šauni administratorė, viska išsamiai paaiškino, papasakojo, aptarė visas smulkmenas, na žodžiu organizatoriai jie šaunūs tikrai. Kaina žmogui su dalimi alkoholio, 2 karštais, 1 tortu, vaisiais, vaisvandeniais - 170 Lt/žm. Dar siūlo kambariuką jaunavedžiams už 200 Lt.

3. Natali - buvome Žalgirio g., bet yra dar ir Vienuolio g. Salė laaabai didelė, mūsų svečių bus nedaug (30), taigi iškart atsisakėme. Bet šiaip gražu. Kaina žmogui - 130 Lt.

4. Lukomorje - Antakalnio g. salė antrame aukšte patiko, erdvi, graži. Kaina žmogui - nuo 100 Lt, bet nieko konkrečiau taip ir nepaaiškino. Keistokas vyrukas. Atbaidė kažkodėl. Nieko konkretaus. Sako, atneškite 300 Lt avanso ir aptarsim meniu tada, keistas.... doh.gif

Na tiek žinių iš didesnių, žynomesnių restoranų smile.gif

Dalinkitės savo atradimais smile.gif
Atsakyti
Norėčiau išgirsti atsiliepimus apie restoranus Tores Bravoras ir Grantas, taip pat apie kavines Vineto, Sigmutėlė (Laisvės g. 3) ir Sandra (Mindaugo g.)
Atsakyti
Tores bravore buvau gimtadio šventėj - tai po 11 neleido net durų atidaryt į lauką, nors buvo labai karšta doh.gif dėl triukšmo...
Gal turit naujesnių įspūdžių/kainų iš Aulos botanikos sode?
Atsakyti
Sveikos, o mes issinuomavome villatop, atsiliepimu ne per daugiausiai apie ja yra, bet labai patiko aplinka, ir sale jauki smile.gif
Atsakyti
Labai reikia Jusu pagalbos, gal galite parati jaukia, padoria, sviesia kavine Vilniuje kuklioms vestuvems apie 15 zm.?
Atsakyti
Gal dar kas galite parekomenduoti kavinuke Vilniuje? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti


QUOTE(fijonse @ 2013 12 01, 18:28)
Mes uzsisakeme Villa Alicante, tikiuosi po savosios sventes galesiu mineti sia vieta tik geruoju zodziu  victory.gif

Jeigu nepaslaptis, kokia sąmata 40 žmonių? Ar leidžia savo alkoholį?
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2014 02 18, 18:54)
Jeigu nepaslaptis, kokia sąmata 40 žmonių? Ar leidžia savo alkoholį?

Savo atsinesti leidzia tik brendi ir viski, o visus kitus alkoholinius gerimus reikia imti is ju alc.gif . Samata bus 6-7 tukst. Bet jau dabar gailiuosi pasirinkusi sia kavine, nes kai pradejau mastyti apie dekora iskart sustojau, nes taip viskas marga, kad kazka netaip padarius, bus viskas sugadinta gun_bandana.gif scare.gif
Atsakyti
Sveikos busimos nuotakos,

Jauciu pareiga ISPETI visas esancias ir busimas nuotakas

Jau kuris laikas seku visas cia esancias temas del vietos sventei Vilniuje ir jo apylinkese.'

Susiradome, rodos, tobula vieta musu vestuvems www.akmendvaris.lt Traku rajone, ryt jau norejome vezti avansa, taciau labai nustebino seimininkes isterinis priepuolis kai tema pakrypo apie vestuviu sutarti - itariau, kad kazkas cia ne taip - ir kaina nedidele (3,500 + 90 uz maista), ir laisva visom dienom ir kas labiausiai mane nustebino, kad nera visiskai jokiu atsiliepimu nei SM nei kur kitur.

Pagal imones koda atsekiau, kad AKMENDVARIS yra ta pati buvusi NAMIJA, apie kuria skundai SM ir kitur tokie baisus, kad plaukai siausiasi.

Pati savininke Jurgita Liubomirskiene, pakeite sios vietos pavadinima ir bando uzdengti galus.
Maciau skunduose, kad jau yra irgi ja atsekusiu nuotaku, kurios jau ir uzsirezervavo viska o, dabar dreba ir pergyvena, kaip cia viskas bus. Buciau ir as viena is tokiu drebintoju buvusi su sugadinta vestuviu svente sad.gif

Tad suskubau uzsiregistruoti ir ispeti, kad neapsigautumete, o jau uzkibusioms palinketi, kad viskas butu su gera pabaiga!


Atsakyti
[quote=Pukofania,2014 02 21, 18:43]
Sveikos busimos nuotakos,

pati savininke Jurgita Liubomirskiene, pakeite sios vietos pavadinima ir bando uzdengti galus.
Maciau skunduose, kad jau yra irgi ja atsekusiu nuotaku, kurios jau ir uzsirezervavo viska o, dabar dreba ir pergyvena, kaip cia viskas bus. Buciau ir as viena is tokiu drebintoju buvusi su sugadinta vestuviu svente sad.gif

Mes buvome irgi,aplinka patiko ir sale .Grazu tikrai,bet kaip norejome paziureti virtuve kur ruosiamas maistas ji neleido pasiziureti ,kilo abejones del maisto kokybes tai ir atsisakeme.
Atsakyti
Apie Akmendvari...

buvome nuvykę į šią sodybą - atrodė, kad radome tai, ko seniai ieškojome. Aplinka, gamta, apgyvendinimas - viskas nuostabu. Nutarėme daugiau kaip ir nieko neieškoti, nes vargu, ar kuri vieta būtų pranokusi Akmendvarį. Grįžę namo susisiekėme su savininke, norėjome pravesti avansą. Ji sąskaitą padiktavo tiesiog telefonu. Tačiau gerai, kad nepaskubėjome, nes internete radau baisių komentarų... Visgi galvojome bent paprašyti sutarties ir ten numatyti visas būtinas sąlygas. Tačiau kažkodėl savininkai nebuvo labai suinteresuoti, sutarties šabloną atsiuntė maždaug po savaitės. Sutartyje numatėm visa, kas mums buvo svarbu ir logiška. Tačiau savininkei ne visos mūsų sąlygos tiko. Mes daugiau nesikreipėm ir nesiaiškinom, kurie punktai jai netiko, supratom kad kažkas ne taip.. matyt, nori dirbti išvis be jokios sutarties.
Beliko ieškoti kitos sodybos
Atsakyti
Sveikos. Mano vestuvės nusimato 2014-08-30. Dar nepradėjau ruoštis, bet štai startuoju. Kreipiuosi į jus, nes matau, kad čia viena aš tokia tinginė, pradėti noriu nuo šventimo vietų pasirinkimo. Mergaitės, patarkite prašau vietų, kurios jums patiko, kuriose jūs šventėte vestuves, ar dalyvavote vestuvių ar kitokių tokio masto progų šventime, ar kurios jums patiko, kai rinkotės sau vietą. Tai galėtų būti bet kas - restoranai, sodybos, ir pan. Kaina beveik nesvarbi. Svarbu, kad tai būtų Vilniaus apskrities teritorijoje. Labai laukiu jūsų atsiliepimų. Kadangi tik pradedu startuoti, net dar jokių kriterijų neturiu, pagal ką rinktis, ką išskirti. Pas mus bus apie 50-60 žmonių vestuvėse.
Atsakyti