Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Vilniuje ir jo apylinkėse

QUOTE(Soo Lucky @ 2016 08 11, 13:39)
O kada tai girdėjote? Man irgi teko skaityti tokių atsiliepimų apie maistą, bet jie visi gana seni, tai nespręsi juk apie maistą iš 2006 metų atsiliepimo...

Girdėjau nuomonių, kad Belmontas brangu, dabar galvoju, mums sakė, kad maistas žmogui 45€ + gėrimai, tai kiek mokate kitose vietose?

Šią nuomonę man sakė žmonės, kurie buvo vestuvėse praeitą vasarą.
Pvz Villone žmogui 60-70 Eur be alkoholio mokėjo šiemet vieni jaunieji smile30x30.png
Atsakyti
Mano pirma vieta Europos parkas, labai padori kaina, mazdaug 45e zmogui, su alkoholiu, na, mums kaip pietums, labai uztenka to, kas ieina i pasiulyma. Zoles kalno sale. Antra vieta Belmontas, ta pati suma, galvojam apie Zidinio sale. Trecia vieta Tores Bravoras, ten is viso iseina po 40e zmogui, tik va aplinka man tokia.. nzn...
Atsakyti
QUOTE(Soo Lucky @ 2016 08 11, 13:39)
O kada tai girdėjote? Man irgi teko skaityti tokių atsiliepimų apie maistą, bet jie visi gana seni, tai nespręsi juk apie maistą iš 2006 metų atsiliepimo...

Girdėjau nuomonių, kad Belmontas brangu, dabar galvoju, mums sakė, kad maistas žmogui 45€ + gėrimai, tai kiek mokate kitose vietose?

Mes darome kairenu botanikos sode tai kazkur 50-60 zmogui iseina gerimai iskaiciuoti bet jie pagal fakta skaiciuojami tai jau priklauso nuo sveciu gerimo iprociu:)
Atsakyti
o gal kazkas svente ar kazka zino apie restorana Batoras? ax.gif
Atsakyti
Mes rugpjucio 6d vestuves sventeme Karvio dvare - Vilniaus raj. Tikrai labai grazi sodyba, grazus apartamentai. Maistas puikus, pirtys irgi. Rekomenduoju. Pas mus buvo 60 sveciu - visi lengvai tilpo, kiekvienas turejo kambari su dusu, tualetu, muiliuikais, sampunais ir ranksluosciais. Ideali vieta vestums cool.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2016 09 06, 18:33)
Mes rugpjucio 6d vestuves sventeme Karvio dvare - Vilniaus raj.  Tikrai labai grazi sodyba, grazus apartamentai. Maistas puikus, pirtys irgi. Rekomenduoju.  Pas mus buvo 60 sveciu - visi lengvai tilpo, kiekvienas turejo kambari su dusu, tualetu, muiliuikais, sampunais ir ranksluosciais. Ideali vieta vestums :cool:  :thumbup:  :thumbup:


o mums nepatiko...
Vietos mazai, maistas neskanus. Aplinka - visiems.
Bet cia tur but skonio reikals.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiausiniene: 24 rugsėjo 2016 - 19:39
Sveikos, merginos! smile.gif 2017 gegužę planuojame vestuves ir ieškome vietos 40 žmonių. Nusprendžiau ir aš prie Jūsų prisijungti smile.gif Esu gavusi keletą pasiūlymų iš įv. sodybų, todėl dalinuos:
VILA NORA:
Vilos pastato nuomos kaina su nakvyne iki 50 zmoniu butu 1500Eur. Rastinio namo su pusiau atvira pavesine bei pirtimi nuomos kaina butu 600Eur. Rastiniame name tiptu svesti visi 40 asmenu, taciau nakvyne yra 30-iai (15 lovu). Viloje yra 15 numeriu, kai kurie is ju turi po keleta kambariu, tad visi sveciai puikiai tilptu tiek svesti, tiek nakvoti.
Nuomojantis rastini nama, pirtis i kaina iskaiciuota. Numojantis vila, jei noretumete nuomotis ir vilos cokoliniame aukste esancias pirtis (infraraudonuju spinduliu bei turkiska), sukurine vonia, biliarda, masazinius fotelius ir pan, tuomet papildomai 300 euru, del siu paslaugu galima apsispresti sventes metu pagal poreiki. Jei reiketu tik kai kuriu is siu paslaugu, kaina galetu mazeti.
Maisto (sventine vakariene bei pusryciai) kaina asmeniui apie 30-35 eurai, priklausomai nuo Jusu pageidavimu bei pasirenkamo meniu. Aptarnavimas vienam padavejui pirma diena iki 24 valandos 60 euru, po 24 valandos 15 euru/valanda (jei reikia aptarnavimo), 45 eurai antra diena iki 15val (jei padavejai pasilieka tvarkyti indu, stalu ilgiau nei iki 15val tuomet antra diena 60Eur). Alkoholiniai gerimai Jusu. Saldus stalas i kaina neiskaiciuotas, esant Jusu pageidavimui taip pat galima atsivezti savo.
I kaina dekoravimas nebuna iskaiciuotas. [I]Jums pageidaujant, uz papildoma mokesti puosiame stalus, patalpas. Galime pasiulyti daug ivairiu variantu pagal Jusu skoni: kedziu uzvalkalai, kaspinai, narveliai, zibintai, gyvos geles stalu dekoracijoms, saldaus stalo puosyba, dekoratyvus indai, patalpu ir lauko erdviu papuosimai, arkos, sedejimo ir gulejimo planai, stalo korteles ir kt. Deriname spalvas, temas (jei pageidaujate temos), turime patirties butent savo patalpu puosime, tad galime parodyti foto, pasiulyti kas labiausiai tinka musu sodyboje. Puosybos kaina labai sudetinga ivardinti, pirmiausia susitinkame, issiaiskiname kas patinka, Jusu poreikius, tuomet siunciame vizualizacija, deriname detales, kainas. Arba Jus pasakote suma ir ko mazdaug noretumete, mes tai sumai siunciame pasiulyma pagal Jusu norus.
Sekmadieni isvykimas pagal susitarima. Pavyzdziui, galetumete pasilikti iki 15 valandos.

SODYBA PILIAKALNIS
kaina asm.vakaro puota apie 55eur,nakvyne 15eur,pusryciai 7eur.i kaina įeina nuoma,aptarnavimas,sutikimas,kedziu uzdangalai su kaspinais .meniu lietuviskas gausus.

MEDA HOUSE
Sodybos vestuvių kaina žmogui - 40 eurų. Maisto kaina nuo 20 iki 26 eurų žmogui. Kaina priklauso nuo kiek, ko ir kaip norite užsakyti. Galime duoti ir sudarytus meniu, bet siūlome geriau Jums patiems išsirinkti patiekalus. Galiausiai gausite tai ko būtent jūs norite užsakyti pagal patogią kainą.
Į kainą įskaičiuota nakvynė, nuoma, apgyvendinimas, aptarnavimas, padavėjai, kėdžių užvalkalai, sijonai, stalo sijonai, žvakidės. Darome svečių sutikimus, švedišką stalą ir kita..
Sodyba nemokamai dovanoja pirtį sekančią dieną ir galime užsakyti sutiktuvių duoną su vardų inicialais iš "Rugutis" Kepyklos.

VILA BONITA
Sodybos nuomoS kaina 800 eur.
Nakvyne 50 eur uz kambari kuriame gali nakvoti iki 8 asmenu. Viso nakvynei galime priimti 42 asmenis.
Maistas 30-35 eur su pusryciais.

Gal esate ką nors girdėjusios apie Villa Eva (Vilnius-Minskas 15 km)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MX5_miss: 28 rugsėjo 2016 - 18:31
labas rytas 4u.gif

mano kolege buvo vestuvese Villa Eva (Vilnius-Minskas 15 km) pries keleta savaiciu, labai labai patiko jai, gyre viska ir aplinka ir maista.Ten negalima su mazais vaikais nes arti tvenkinys, jei bus vaikai turi but atsakingas asmuo.

Nuotakos, patarkit sale 70-80 zmoniu Vilniuje? help ax.gif
Atsakyti
Mes šventėme netoli Molėtų Bebrusų dvare. Patiko šeimininkas, aptarnavimas, maistas, aplinka.
Tikrai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Kadangi aš nenoriu šventės jokioje sodyboje, tai išsirinkau vietą mieste bet ne mieste biggrin.gif Mano kriterijai renkantis buvo graži, estetiška, švari (!!!) aplinka, privatumas ir kad būtų laukas/terasa (bet ne asfaltas) ir, aišku, šviežas, gardus maistas. Toks man atrodo šitas restoranas
Man labai super, kad elegantiška aplinka pušyne (Valakampiai) ir kad netgi stalą galima dengti lauke po pušimis nail.gif Aš tokią šventę įsivaizduoju. Ir be pašalinių.
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2017 04 24, 16:40)
Kadangi aš nenoriu šventės jokioje sodyboje, tai išsirinkau vietą mieste bet ne mieste  biggrin.gif  Mano kriterijai renkantis buvo graži, estetiška, švari (!!!) aplinka, privatumas ir kad būtų laukas/terasa (bet ne asfaltas) ir, aišku, šviežas, gardus maistas. Toks man atrodo šitas restoranas
Man labai super, kad elegantiška aplinka pušyne (Valakampiai) ir kad netgi stalą galima dengti lauke po pušimis  nail.gif Aš tokią šventę įsivaizduoju. Ir be pašalinių.


OOo kaip gražuuu!! Ir sakykite, kokios kainos ir kiek žmonių sutalpina? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2017 05 15, 13:40)
OOo kaip gražuuu!! Ir sakykite, kokios kainos ir kiek žmonių sutalpina? wub.gif


Mūsų bus iki 30 žmonių, kiek atsimenu, jei prie stalų, tai susodina 40, berods. O jei furšetinis ir jų terasoj po pušimis, tai išvis daug (tada nesodina, svečiai patys pasiima nuo stalų užkandžius).
Jūs parašykit jiems žinutę Facebooke, žinokit, man pasiūlė atvažiuot pirma apsižiūrėti ar vieta patinka, parodo ką jie turi (jų terasa su pušimis tai nereali, ten serviruoja stalus, jei tik oras leidžia). Paskui jau pagal mūsų biudžetą kartu sudėliojom viską. Kažkaip viskas labai gerai gavosi.
Atsakyti