Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Vilniuje ir jo apylinkėse

QUOTE(Liolio @ 2015 09 06, 14:45)
Naturaliai iskyla klausimas - ka radot? smile.gif

na mes pasirinkome Karvio dvara smile.gif nezinau, prie Vilniaus neradau grazesnes vietos:) gal kas atsiliepimu turi kokiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2015 09 07, 18:01)
na mes pasirinkome Karvio dvara smile.gif nezinau, prie Vilniaus neradau grazesnes vietos:) gal kas atsiliepimu turi kokiu? blush2.gif



Na, del skonio nesigincyjama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RugpjucioMergele @ 2015 05 05, 17:32)
Sveikos,

mūsų vestuvės nusimato tik 2016 m. birželį, bet vietą jau norėtume susirasti.. Ar ne per anksti? smile.gif Paskambinom jau į vieną vietą, tai pasakė, kad data nerezervuota "kol kas" biggrin.gif
Norėtume gražios, ne medinės salės, apie 50 žm ir gamtoje. Dairomės aplink Vilnių, Trakus, Molėtų raj..  Gal ką patartumėte? smile.gif

Sveika, mes irgi 2016 m. birželį turėsim šventę, irgi ieškojom tose apylinkėse daugmaž 40 žmonių ir ne sodybos tipo. Užsirezervavom Stirnių Malūną, nes ir santuoka vyks Trakuose smile.gif Dar galvojom apie Akmeninę Užeigą, Margio Krantą, bet važiuokit, kalbėkitės, ir išsirinkt tada kas labiausiai prie širdies - kartais atrodo vietai nieko netrūksta, bet nejauti, kad ten galėtum švęsti.

Tiesa, vasarą buvau vestuvėse Kernavės Bajorynėje - kas turi daug svečių tai labai rekomenduoju. Puiki erdvi salė, skanus maistas, ypač kopūstienė pusryčiams smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Rialma @ 2014 11 14, 19:32)
Galbut kas nors ka nors girdejote apie vestuves Belmonte? Ten begalo grazu, bet teko nugirsti negraziu gandu..


Esu ten buvusi draugų vestuvėse prieš 2 metus, kupolo salėje. Kiek pamenu, salė, maistas buvo ok (apie 40 žmonių buvom), nieko blogo pasakyt kaip svečias negaliu. Ta pora tuokėsi gamtoje, prie upelio tam pačiam Belmonte.

Mes, svečiai, gan nuobodžiavom tarp ceremonijos ir vakarinės dalies aplinkui Belmontą besitrindami daugiau nei 2val. Per tas valandas buvo labai juokinga stebėti, kiek porų ten atvažiavo fotkintis... Prie kiekvieno medžio pūpsojo po jaunavedžių porelę, fotografai tik laksto biggrin.gif Būtent tada nusprendžiau nieku gyvu nesituokti savaitgalį smile.gif)
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif pagaliau ir mes pradėjom planuotis vestuves kitų metų rugpjūčiui smile.gif
Kadangi vieta jau šiaip ne taip radom smile.gif nors ilgai ir neieškojom biggrin.gif
Štai kuom galiu pasidalinti su Jumis biggrin.gif

Alicante Villa 1 svečiui šalti užkandžiai, salotos, pasitikimo ir alaus, vyno užkandžiai, karštas patiekalas, saldus stalas (vaisiai ir tortas )-( tortą leidžiame turėti savo, tik būtina sąskaita faktūra arba kokybės sertifikatas), gaivieji ir karšti gėrimai, puošnūs kėdžių užvalkalai, salės paruošimas (salės nuoma) nuo 40 €,
papildomai alkoholiniai gėrimai ir viršvalandžiai po 23 val. 1 val./45 €,
galutinė kaina 1 asm. ~ 50-60 €.,
Nakvynė su pusryčiais 1 asm. 30 €., kambarių turime 14, o svečių galime priimti iki 45 asm. su papildomomis lovomis, kadangi kai kurie kambariai yra iš 2 kambarių.

Kalendų sodyba sodybos nuomos kaina būtų 1000euru. Maistas derinamas atskirai su virtuvės šefais.

Gervių takas Sodybos nuoma dviem dienom (viena nakvyne) iki 45 asmenu su pirtim ir kubilu išvykimas iki 18 val. sekmadieni 800 euru., maistas apie 30 eurų žmogui.

Villa Nora Vilos pastato nuomos kaina su nakvyne iki 60 zmoniu būtų 1750euru.
Jei noretumete nuomotis ir vilos cokoliniame aukste esancias pirtis (infraraudonuju spinduliu bei turkiska), sukurine vonia, biliarda, masazinius fotelius ir pan, tuomet papildomai 290 euru, del siu paslaugu galima apsispresti sventes metu pagal poreiki.
Maisto (sventine vakariene bei pusryciai) kaina asmeniui apie 30-35 eurai, priklausomai nuo Jusu pageidavimu bei pasirenkamo meniu. Aptarnavimas vienam padavejui pirma diena iki 24 valandos 60Eur, po 24 valandos 15 Eur/valanda (jei reikia aptarnavimo), 45 Eur antra diena iki 24val. Alkoholiniai gerimai Jusu, mes alkoholiu neprekiaujame. Saldus stalas i kaina neiskaiciuotas, kaina priklausytu nuo pasirinkimu, torta galima atsivezti ir savo.
Sekmadieni isvykimas pagal susitarima.

Karvio dvaras Sodybos nuomos kaina – 2400 Eur. Maitinimas – nuo 35 Eur/asmeniui.

Elniakampis Jų atsakymas: "Mūsų sodyba yra įrengta ~ 30 km nuo Vilniaus centro, Neries regioninio parko teritorijoje ir yra puikiai pritaikyta dideliems renginiams. Švęsti šventes priimame iki 120 svečių, nakvoti - iki 80 svečių. Sodyba yra gražioje, atokioje vietoje šalia natūralaus tvenkinio pritaikyto maudynėms. Renginio metu būsite vieni, galėsite naudotis visa sodyba ir teritorija su teniso/tinklinio, futbolo aikštėmis, biliardo sale, stalo tenisu, pirtimi su kaskada (vienas iškūrenimas per parą). Nuomos kaina su visomis išvardintomis paslaugomis parai žmogui 30 Eur (be maitinimo).
Dėl maitinimo siūlome kreiptis į mūsų partneres Kerniaus Barą 8-614-86659, Sigmutė restoranas 8-652-77247, “Juoda Raudona” (+370-684-58978) arba Mažoji Ragainė 8-618-3155. Jie mus aptarnauja ir atsiųs meniu pasiūlymus. Yra galimybė atsivežti savo gėrimus. Jeigu norite savo virtuvę, tada papildomai 100 Eur., už virtuvės nuomą, bet tada indai ir staltiesės Jūsų virtuvės.
Alkoholinius gėrimus galite atsivežti savo."

Europos parkas Apytiksliai 1 žmogui reikėtų skirti apie 55 EUR (salės nuoma, šalti užkandžiai, salotos, karšti patiekalai, saldumynai, gaivieji, karštieji, alkoholiniai gėrimai).

La Villa Margis kaina 2016-ųjų metų sezono metu šeštadienį- 2500EUR su miegamosiomis vietomis, kurių yra 64 pagrindinėje viloje bei 18 pirties pastate. Maitinimo kaina žmogui yra apie 35 EUR. Alkoholis bei saldus stalas- Jūsų.

Akmeninė užeiga sodybos nuomos kaina savaitgali 2000 euru. Šventinė vakarienė nuo 35 euru.

Tikiuos info bus naudinga planuojant savo vestuvių biudžetą, kuris mums išaugo sužinojus daugumos vietų nuomos kainas smile.gif
Atsakyti
Savo vestuves planuojame švęsti 2016 m. rugsėjį. Aš taip pat norėčiau pasidalinti gautais pasiūlymais rolleyes.gif

Margio krantas:

Maitinimas 1 dieną:
1 karštas patiekalas ir 860 gr. šaltų užkandžių asmeniui - 45€ asmeniui;
Banketinė kava / arbata, pienas - 1€ asmeniui;
Stalo vanduo su citrina/greipfruktu/mėtomis/agurku 200 ml. - 0,50€ asmeniui;
Maitinimas 2 dieną:
Kibinai (2 vnt.) su sultiniu - 4€ asmeniui;
Banketinė kava / arbata, pienas - 1€ asmeniui;
Pietus siūlo atskirai, atskiromis kainomis.
Apgyvendinimą 65 žmonėms mums pasiūlė už 2800€.

Visa pasiūlymo suma - 6584€ blink.gif

Bagdononių slėnis:

Sodybos nuomos kaina parai (2016 m rugsejo men)- 1500€.
I ta kaina iskaiciuota pirtis, valtys, apgyvendinimas iki 56 asmenu.
Sodyboje gali apsistoti iki 56 asmenu. Kambariai trivieciai ir keturvieciai. Jauniesiems vienintelis dvivietis kambarys.

Maitinimas skaiciuojamas atskirai. Deja, neileidzia svetimo maisto i sodyba, issykrus torta ir alkoholinius gerimus. Sventinio maitinimo kaina asmeniui siais metais (pasitikimo uzkandziai, alaus uzkandziai, arbatos/kavos stalas, sventine vakariene , pusryciai) - 35€ asmeniui.
I kaina neiskaiciuota alkoholiniai gerimai ir tortai. Geles i kaina
neiskaiciuotos. Kedziu uzvalkalu kaina 3 eur/vnt, stalu sijonai i kaina
iskaiciuoti. Sales dekoras is tu dekoraciju, kurias turi irgi - nemokamai. Aptarnaujantis personalas i kaina iskaiciuotas.
Atsakyti
Kadangi pati irgi čia ieškojau informacijos, pasidalinsiu informacija ir aš 4u.gif Mūsų šventė vyko Molėtuose, "Vila Kelmynė". Tikrai labai rekomenduoju ypač tiems, kurie nenori medžio sodybų 4u.gif labai jauki salė, kambariai 4u.gif maistas skanus, aptarnavimas geras thumbup.gif tikrai kaina atitinka kokybę bigsmile.gif dėl kainos siūlyčiau rašyti ir klausti 4u.gif šalia yra ežeras, kuris ypač praverčia vestuvių rytą. Taip pat siūlau labai aiškiai išsidėstyti pasirašyti sutartį, tam, kad eigoje iškilus klausimams, juos būtų galima lengviau išspręsti 4u.gif
Linkėjimai visoms bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

kadangi pati perskaiciau sia tema skersai isilgai besirinkdama sodyba, nusprendziau ir as pasidalinti patirtimi (apziureta 2015-tu vasara):

Margio krantas: pamatem ir prilipo. Mums tiko ten viskas: dvivieciai kambariai visiems su privacia erdve, jauki sventes sale su terasa, ezeras su pirtimi… butent to ir ieskojome. Tiesa kaina tikrai kandziojasi: sestadieniai – 2.200€; penktadieniai – 2.000€; sekmadieniai – 1.500€. Musu nuostabai dar siu metu vasara jau visi sestadieniai 2016-tu vasarai buvo uzsakyti. Bet mes ir siaip del kainos butumem eme penktadieni ar sekmadieni. Del sveciu uzimtumo ir kitu aplinkybiu pasirinkom penktadieni…

Bagdoniu slenis: aplinka grazi, viskas patiko. Tik kambariuose labai sugrustos lovos po 4 ar gal net daugiau zmoniu. Ir ezeras esantis salia labai jau apauges, man i ji isokti nelabai noretusi… Musu mazai 40 zmoniu grupelei gal kiek per plati erdve. Ten gal truputi didesniam sveciu buriui tiktu… Kainos nesiteravom.

La Villa Margis: kaina 2.400€ - 2.500€ sestadieniai. Mums buvo per didele sale ir per didele erdve. Truko jaukumo. La Villa Margis ir Margio krantas yra salia, tai mums abu palyginus Margio krantas buvo arciau sirdies.

Taigi issirinkome Margio kranta. Tik dabar man truputi neramu del maisto… Gal yra ten dalyvavusiu ar sventusiu vestuves atsiliepimu apie maista? Buciau be galo dekinga!
Atsakyti
Sveikos,

Mes irgi mąstome apie vestuves kitais metais. Galvojame apie pokylių salę be nakvynės Vilniuje arba netoli Vilniaus, bet norėtųsi kad ir koks kiemelis būtų. Gal kas žinote gražių salių ir šventimo vietų Vilniuje?
Atsakyti
Sveikos, kadangi tik pradėjau ieškotis vietos vestuvėms, prašau patarimo, ieškoma vieta panaši į Europos parką ( mūsų išrinkta data jie gali pasiūlyti tik terasą ar mažesnę salę - netinka:( nesinori medinių sodybų, gal kas buvo aptikęs kokią įdomią salę, restoraną ar vila netoli Vilniaus ar Vilniaus rajone 30-40 asmenų? Kokie atsiliepimai apie Vila Alicante?
Atsakyti
QUOTE(amalta @ 2015 11 16, 14:10)
Sveikos, kadangi tik pradėjau ieškotis vietos vestuvėms, prašau patarimo, ieškoma vieta  panaši į Europos parką ( mūsų išrinkta data jie gali pasiūlyti tik terasą ar mažesnę salę - netinka:( nesinori  medinių sodybų, gal kas buvo aptikęs kokią įdomią salę, restoraną ar vila netoli Vilniaus ar Vilniaus rajone 30-40 asmenų? Kokie atsiliepimai apie Vila Alicante?

Neseniai turėjom pobūvį Karvio dvare. Man ten visai patiko. Galite pažiūrėti.

Papildyta:
Tiesa, Alikantėj irgi teko ne kartą švęsti, bet Karvio dvare kažkaip viskas erdviau ir privačiau.
Atsakyti
Karvio dvaras tikrai ne kartą minimas temoje, gal iš tiesų jis toks nuostabus bet... planuojame šventę vienam vakarui, o Karvio dvare tada gaunasi nelabai adekvati kaina smile.gif Gal kas turi naujų (nes SM randu tik 2010 m.) atsiliepimų apie šventę Stirnių malūne ar Crowne plaza? o gal verčiau pakeisti vestuvių datą, taip įstrigo tas Europos parkas smile.gif
Atsakyti