Išsirinkom ir mes pagaliau vietą, dabar jau ramu.
Ieškojom ko nors, kur laisvai tilptų 30-35 žmonės. Elektroniniu paštu išsiunčiau labai daug užklausų, tai keli neatsakė, keli atsakė, kad jau užimta, kitų šiaip kas nors netiko/ nepatiko

Tai pirmiausia apsilankėm Villa Alicante. Iškart ten patiko, susitarėm su ta mergina kad savaitei mums rezervuoja ir galim pasvarstyti ir atvežti užstatą. Apsisprendėm iškart, po savaitgalio susiruošiau vežti užstatą, o ji man rašo, atsiprašau, susimaišiau, tą dieną jau rezervuota ir paliktas užstatas. Tai liko didelė nuoskauda tai Alicantei

nes jei ir buvo jau rezervuota, tai kaip galim to nežinoti, o jei nebuvo, tai kam žadėti? Pasiaiškinimas jos irgi buvo keistas, kad ji susimaišė, nes rezervuota merginai tokiu pat vardu kaip aš. Buvau pikta

Bet šiaip ta kavinė ten tikrai graži, manau, laisvai telpa kokie 40 žmonių ir dar lieka vietos šokiams, ir dar yra terasa lauke.
Po šito vėl pradėjau paieškas iš naujo, per vakarą aplankėm keturias vietas.
Buvom Stirnių malūne, mums ten labai patiko aplinka, tik salė pasirodė kiek mažoka, nes norėjosi, kad būtų vietos ir stalams, ir šokiams, ir laisvai praeiti. Nors sakė, kad tikrai telpa ir 40 žmonių, bet mums norėjosi erdvės

Verkių dvare žiūrėjom Veidrodžių salę. Man ten patiko, graži nedidelė salė. Draugui nepatiko, kad nėra patogaus išėjimo į kiemą, o išėjus išeini tiesiai į lauko terasą, kur tą dieną taip pat vyks vestuvės.
Kempingas slėnyje arba Camptrakai, nežinau kaip jie ten vadinasi. Įėjus į salę užbūrė vaizdas pro langą. Na įsivaizduokit gražiausią vaizdą pro langą Trakuose

tai iš to susižavėjimo net salės neapžiūrėjau. Paskui draugas atmetė šitą variantą, nes neatitiko pagrindinės sąlygos- kad laisvai tilptų žmonės

bet kokiems 20 žmonių ten būtų labai gerai

Ir Europos parkas

man čia buvo ta vieta, kai atėjau ir supratau, kad noriu

su mumis bendravusi moteris dar mėgino siūlyti mažesnę salę, bet pamačiau Didžiąją ir būčiau jau galėjusi ten trypti, kad noriu. Pasirašėm jau sutartį ir palikom užstatą. Šiek tiek neramina kai kurie dalykai, bet, tikiuosi, viskas bus gerai
Mano sunkiausiam darbui- vietos paieškai uždėtas pliusas