Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš saldainių

Vestuvinė puokštė iš 31 Ferrero Rosher saldainio iškeliavo jauniesiems vietoje skintų gėlių net į Prancūziją! Tikrai gera idėja žinant, kad gyvos gėlės tokio atstumo tikrai neatlaikytų smile.gif
user posted image
Atsakyti
Na ir paskutinė partija eglučių prieš Kalėdas. Šios buvo su pačiais skaniausiai Raffaello saldainiais. Saldainiai vienodi, tačiau abi skiriasi

Gražių ateinančių švenčių newyear.gif

user posted image
Atsakyti
Metai jau beveik ant slenksčio, todėl tokia gana įspūdinga kompozicija noriu pabaigti šiuos 2014 metus. Ačiū Vilmai už pasitikėjimą ir galimybę sukurti tokią fantastinę dovaną. Tikrai turiu pripažinti 100 proc , kad ir pati tokios norėčiau!
O Jums noriu padėkoti, kad esate kartu su manimi, kad ir kuriame pasaulio krašte būtumėte, sekate mano kūrybą ir negailite komentarų. Ačiū, kad visus 5 metus pasitikėjote manimi, kad galėjau prisidėti savo darbais prie Jūsų išskirtinių progų.
Gražių ir prasmingų ateinančių 2015 metų!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 29 gruodžio 2014 - 13:12
Kai už lango pilna sniego ir gėlių nė su žiburiu nerasi, maniškės tuo tarpu žydi visus metus! Krokų kompozicijos "apsnigtuose" puodeliuose su Ferrero Rosher saldainiais ( 15 vnt )

user posted image
Atsakyti
Originali mamytė. Ypač gražiai atrodo braškės smile.gif
Atsakyti
AkacijuAleja - ne mamytė aš, na bet vis tiek ačiū, kad užsukot smile.gif

---
Atnešu šiek tiek ryškesnių spalvų. Saldainių-gėlių medis vestuvėms, kurių spalva buvo oranžinė-žalia . Kiekvienos rožės žiede - Ferrero Rosher saldainis.
user posted image
Atsakyti
Provansiškų atspalvių šampano butelio dekoras su Ferrero rosher saldainiais smile.gif
user posted image
Atsakyti
Arbatinukų su saldainių asorti visokiausių esu dariusi, kiekvieną kartą vis skirtingas gaudavosi. Šį kartą įkvėpimo šaltinis - neseniai darytas bidonėlis su laukų gėlėm. Jos puikiai tiko ir arbatinukui smile emoticon Primenu, kad kiekvienos gėlės žiede yra saldainis, o arbatinukas pilnas įvairiausių saldainių smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šis provansiškų atspalvių derinukas jau ne kartą mano naudotas ir vis kiekvieną kartą mane žavi wub.gif Šį kartą 15 Ferrero rosher saldainių sugulė kompozicijoje ant stiklinės vazos
user posted image
Atsakyti
Trys smagios kompozicijos su Ferrero rosher saldainiais ir valentiniškais akcentais wub.gif

user posted image
Atsakyti
Rytoj širdelių diena, o dar taip gerai supuolė vasario 14 - šeštadienis, vadinasi bus daug vestuvių. Todėl pasiūliau vienoms būtent širdelę iš 39 Ferrero Rosher saldainių. Klausiate , kur gi jie? Ogi kiekviename rožės žiede. Rožių atspalvių net 5!
user posted image
Atsakyti
Fantastiška širdutė, tobulai priderintos spalvos wub.gif wub.gif wub.gif , jaunavedžiai bus sužavėti.
Atsakyti