Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje (II)

QUOTE(regium @ 2014 09 13, 08:09)
Sveikos.Vakar perskaiciau labai teisinga teigini...TAS KURIS NORI SUZINOTI ATEITI BIJO DABARTIES....Taigi labai teisinga ieskoti burejos,kuri gerai matytu dabarties problemas ir kortu rodomus ju sprendimo kelius,o jie kiekvienam is musu individualus,padiktuoti musu pasamones(todel ir kortas turime traukti patys kaire ranka,nes taip  aktyvuojamas desinysis smegenu pusrutulis,atsakantis uz musu intuicija).Pvz,Elena tai labai gerai daro.Zingsnis po zingsnio per metus laiko ji man padejo iseiti is labai sudetingu problemu ir pradeti visai kitoki gyvenima.Ir visa tai padare kortu(mano pasamones) pagalba.Zinoma,visada ir visiems as rekomenduosiu ja,nes ji mano guru,taciau labiausiai patarciau surasti SAVO zmogu,labai gerai matanti DABARTI,o ne ATEITI,nes nesusitvarkius dabarties nebus normalios ateities.

pasidalinkite jos kontaktais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 09 13, 21:22)
pasidalinkite jos kontaktais  4u.gif
Elenos tel.nr.yra temoje bureju telefonai ir adresai.Jusu patogumui parasau ir cia 8 650 98077
Atsakyti
Sveikos,

Atsiprašau, kad nelabai į temą rašau, bet gal kuri galėtų parekomenduoti kažką...
Ne būrimų reikia, o tiesiog žmogaus, kuris sugeba nustatyti negalavimo priežastis.

Gal kas gali pasidalinti informacija apie bioenergetikus/gyduolius Vilniuje, kurie tikrai turi Dievo dovaną, o ne tik suinteresuoti paimti pinigus ir daro iš to verslą.
Reikia, kad žmogui nustatytų negalavimų priežastis, kurių daktarai jau virš 10 metų nesugeba įvardinti net.
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 09 13, 22:22)
pasidalinkite jos kontaktais  4u.gif

Taigi privaryta čia jos kontaktų vos ne kiekvienam puslapyje smile.gif Bet tik ši forumietė tą Eleną ir žino smile.gif

Reikia, kad žmogui nustatytų negalavimų priežastis, kurių daktarai jau virš 10 metų nesugeba įvardinti net.

Vėl pasikartosiu - Azanovas Fabijoniškėse. Man ligų priežasčių neieškojo, bet mato kiaurai žmogų tai tikrai. Ir net skaito mintis, taip kad atsargiai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2014 09 14, 15:48)
Vėl pasikartosiu - Azanovas Fabijoniškėse. Man ligų priežasčių neieškojo, bet mato kiaurai žmogų tai tikrai. Ir net skaito mintis, taip kad atsargiai  mirksiukas.gif biggrin.gif

Dėkui, bet jo kainos nemažos.. ne visų kišenei kaip sakoma... Deja
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 09 14, 17:02)
Dėkui, bet jo kainos nemažos.. ne visų kišenei kaip sakoma... Deja

Nežinau, kokios dabar kainos pas jį g.gif O jūs jau domėjotės? Vadinasi, teks rinktis kokybę arba kainą. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2014 09 14, 18:36)
Nežinau, kokios dabar kainos pas jį g.gif O jūs jau domėjotės? Vadinasi, teks rinktis kokybę arba kainą.  unsure.gif

Na taip...

Kainos yra jo psl., bet taip suprantu norint kažkokios pagalbos, reiktų ne vieną kartą ir eiti.
http://www.azanov.lt/veikla.php
Atsakyti
merginos gal zinot gera bu reja kuri nueima porcias ir visas negeras energijas kurios tau palinketu? gal is cia minimu kuri tai moka daryti ? busiu labai dekinga uz informacija, galima i az.
Papildyta:
merginos gal zinot gera bureja kuri nuima porcias ir visas negeras energijas kurios tau palinketos? gal is cia minimu kuri tai moka daryti ? busiu labai dekinga uz informacija, galima i az.
Atsakyti
QUOTE(overloaded @ 2014 09 09, 13:46)
is visu isvardintu as buvau pas Silvija ir Regina, jo abi nusigrybavo, tik Regina dar ir apreke, kad isejau apsiverkusi.

Man labiausiai is visu kur buvau patiko Stanislavas, daug pataike ir labai gerai nuteikia

dar buvau pas Svetlana is Pasilaiciu, kalba labai trumpai ir aptakiai, bet gal pataike, net nelabai supratau, nes konkretumo ner

Dar buvau pas Jurate, anksciau dirbo Dviejuose pasauliuose, nusigrybavo ji, neatspejo

buvau pas Vita is Pilaites - labai nuosirdi ir norinti padeti, ne tik buria. Man patiko ji

O koks Vitos is Pilaites tel.numeris, aciu.
Atsakyti
Sudėtingoje situacijoje nuėjau pas Stanislavą čia atsiliepimus paskaičius. Papasakojo daug ir gan detaliai, praktiškai visus tuometinius ateities planus maždaug atspėjo, nuramino kad viskas taip ir nutiks. BET. Jau labai greitai neįvyko vienas žadėtas įvykis, ir viskas sugriuvo kaip kortų namelis, išėjo kad labai detaliai papasakojo tai, kas tikrai neįvyks... Likau labai nusivylus, ypač tuo kad nuramino, davė vilties, tik kad ji būtų tuoj pat sutriuškinta... Smūgis išėjo dar stipresnis...
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2014 09 17, 09:23)
Sudėtingoje situacijoje nuėjau pas Stanislavą čia atsiliepimus paskaičius. Papasakojo daug ir gan detaliai, praktiškai visus tuometinius ateities planus maždaug atspėjo, nuramino kad viskas taip ir nutiks. BET. Jau labai greitai neįvyko vienas žadėtas įvykis, ir viskas sugriuvo kaip kortų namelis, išėjo kad labai detaliai papasakojo tai, kas tikrai neįvyks... Likau labai nusivylus, ypač tuo kad nuramino, davė vilties, tik kad ji būtų tuoj pat sutriuškinta... Smūgis išėjo dar stipresnis...

galbut tai, kad nusiraminot, ir nesiemet kazkokiu veiksmu ir leme tai, kad neivyko, kas galejo ivykti

joks burejas nezino vieno vienintelio varianto, kuris ivyks 100 proc.

taip pat gali buti, kad ivykis ivyks veliau, suklydo su terminais.

As, deja, ar net, valio, kad taip, nesu sutikus nei vieno burejo, kurio pranasystes pildytusi 100 proc. Mes patys keiciam savo gyvenima kiekviena skunde. Bet mano atevju Stanislavas pasake daugiausia tiesos is visu bureju pas kuriuos buvau.
Atsakyti
Sveikos,gal galetumet parasyt kur Stanislavas gyvena.Aciu.
Atsakyti