Antrą dieną tuo pačiu metu vėl nuvykau. Jau šįkart nereikėjo laiptinėje laukti, nes žmonių pas jį nebuvo. Vėl paklausė ar pas jį esu buvus, iš kur apie jį sužinojau, ir pan. Tada sako man, dar patikrinsiu ar šiandien galiu burti (na, tuomet mintyse pagalvojau, kad jei šiandien dar neburs, tai tuomet kol kas nesibursiu visai

). Na, sako šiadien galima burti

Tada paklausė mano gimimo datos, susivedė ją į savo telefoną, ir matyt naudodamasis kokia "programėle" pradėjo pasakoti apie mano charakterį, asmenines savybes ir pan. (čia matyt buvo numerologija:)). Na, tiesos buvo, bet neviskas. Tada, dar paklausė mano draugo gimimo datos, pasakiau ir ją. Pradėjo apie jį man pasakoti. Mano akimis žiūrint irgi buvo ir pataikymo ir nevisai.
Po to, išdeliojo Taro kortas. Va, čia tai kažkaip nelabai ką naujo sužinojau...

Geriausia, kai pasakė, kad menesio bėgyje nuo pagyvenusių žmonių gausiu dovanų. Sakau aš jam, o tai negalėtų būti Kalėdinės dovanos?

Sako galėtų

Ir mintyse pamąsčiau, atėjau tam, kad sužinočiau, kad per Kalėdas gausiu dovanų...
Na, jis man pabaigoje pasakė, kad ateičiau po metų, gal tada kažką naujo pasakys, nes dabar pati viską žinau, kas bus
Nepasakyčiau, kad aš juo nusivyliau ar pan., galbūt sakyčiau, kad patvirtino keletą dalykų, apie kuriuos pati nutuokiau, kad jie gali įvykti. Taip pat visai įdomu buvo pasiklausyti

Tokios tad mano įžvalgos