Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje (II)

QUOTE(Female @ 2013 11 10, 18:46)
gal galima placiau kur buvot kokie ispudziai, ir kas ta is seskines bei kuo patiko?  smile.gif

Mane irgi domina seskines ir burejos vardas:)
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas iš savo patirties galėtų rekomenduoti žmogų, kuris nuima prakeiksmus?
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2013 11 03, 20:04)
Buvau gal rugsėjį pas Eleną.Priėmė labai greit, laukt nereikėjo. Labai patiko. pradėjo pildytis tik namo parėjus. Todėl iškilo toks klausimas ar kortos tikrai parodo tiesą, ar pradedi taip elgtis ką jos sako sąmoningai.
Žinoma pas ją brangoka, dar turėjau klausimų, tik pinigėlių nebuvau pasiimus daugiau sad.gif

o kiek kainuoja pa ja?
Atsakyti
Merginos, turi tokį klausimelį - gal pažįstate gerą patikrintą burėją, kuri buria iš nuotraukų, pagal klausimus ir gali tai padaryti e-mailu? Problema tame, kad tikriausiai kuriam laikui vykstu į užsienį o turiu tikrą maišalynę širdies reikaluose ir labai reikia patarimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingute@: 14 lapkričio 2013 - 15:34
Gal kas esate girdėję apie būrėją Valentiną Golubevienę iš Vievio? ar ji gerai nuspėja ateitį?
Atsakyti
QUOTE(corvus123 @ 2013 11 14, 16:55)
Gal kas esate girdėję apie būrėją Valentiną Golubevienę iš Vievio? ar ji gerai nuspėja ateitį?

Esu buvusi pas ją senokai.. Kiek pamenu, tai tam tikri dalykai yra išsipildę..Tiklsiau taiklios jos įžvalgos..
Papildyta:
QUOTE(svaja32 @ 2013 10 21, 11:03)
Ispudziai geri. Maloni moteris. Uzdaviau konkrecius klausimus, ji pateike atsakymus, kalbejo konkreciai, be isvedziojimu. Rekomenduoju. Uzsirasiusiu zmoniu pas ja - nemazai. Visa diena eilute be pertraukos, kaip supratau, buvo tuomet, kai lankiausi.

Sutinku su Jūsų nuomone apie Svetlaną. Drąsiai rekomenduočiau visoms norinčioms. Bet yra mažas bet..kartais gali išreikšti savo nuomonę dėl asmeninių santykių, bet ir tai reikia priimti kaip nuomonę, o ne fakto konstatavimą.. Įvykius, situaciją iš ties taikliai nupasakoja..
Atsakyti
Buvau pas bureja Virginija atrodo, is Perkunkiemio, tai nepatiko, pasakojo bendrybem viska, kas tinka bet kam..net juokinga momentais daresi besedint ten.Ir ka pasake is tikslesniu dalyku tai niekas neissipilde.
Dabar uzsirasiau pas Svetlana is pasilaciu, papasakosiu ispudzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginatrytia @ 2013 11 20, 20:37)
Buvau pas bureja Virginija atrodo, is Perkunkiemio, tai nepatiko, pasakojo bendrybem viska, kas tinka bet kam..net juokinga momentais daresi besedint ten.Ir ka pasake is tikslesniu dalyku tai niekas neissipilde.
Dabar uzsirasiau pas Svetlana is pasilaciu, papasakosiu ispudzius smile.gif

lauksim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Solitario @ 2013 11 10, 23:21)
Mane irgi domina seskines ir burejos vardas:)

Nežinau ar apie tą pačią kalbam, bet jei apie Margaritą, tai ji jau nebe Šešekinėj. Persikraustė ji į kaimą apie 50 km nuo Vilniaus kažkur.
Atsakyti
Tai va buvau pas Svetlana, nusprendziau daugiu neit pas burejas;D ne del to, kad kazka butu blogo isburus, kaip tik gan gerus dalykus sake, tiesiog nematau prasmes jau uz tokius dalykus moket po 50 ar 40lt.
Arba as nemoku burtis arba nezinau tada, kame problema.Ji mane bure apie 15 min, aisku, bent atsakinejo gan tiksliai, nors realiai tikejausi, kad skirs tam ilgesni laika, nes visur buna kad po valanda vidutiniskai buria.Siaip viska apibendrinus siulau nemetyt pinigu, nebent gal pas astorologe kokia nueit, bet su burejom padejau taska ;D

Atsakyti
QUOTE(Ginatrytia @ 2013 11 22, 17:43)
Tai va buvau pas Svetlana, nusprendziau daugiu neit pas burejas;D ....  nematau prasmes jau uz tokius dalykus moket po 50 ar 40lt. .... su burejom padejau taska ;D

Aš irgi su tokiom nuotaikom iš būrėjų išeinu. ax.gif Nes visada jaučiuosi sumokėjusi daugiau negu gavusi rolleyes.gif bet paskui prisirpsta reikalas ir vėl galvoju, pas ką čia nuėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 11 22, 23:29)
Aš irgi su tokiom nuotaikom iš būrėjų išeinu.  ax.gif Nes visada jaučiuosi sumokėjusi daugiau negu gavusi rolleyes.gif bet paskui prisirpsta reikalas ir vėl galvoju, pas ką čia nuėjus  biggrin.gif

as ir biggrin.gif paskaitau apie ka nors geru atsiliepimu ir tada smalsumas vel nugali sveika prota biggrin.gif
Atsakyti