Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje (II)

Butu idomu isgirst balandzio gal pradzioj - kaip su tuo darbu, gal dar kas issipildys? Nes cia pasiskaitinejus tai apie Sergeju labai ivairus atsiliepimai, nors kuo toliau, tuo daugiau neigiamu. Gal prarado gebejimus? wink.gif

QUOTE(jelena76 @ 2015 03 03, 13:53)
Sveiki,

Noriu pasidalinti savo nuomone apie Sergeju. Nuejau pas ji, neskaicius jusu komentaru. Dabar gailiuosi, kad neperskaiciau... Ispudzio didelio nesudare. Iskart "prasove" dviems dalykams. Ismetes kortas paklause "ar tavo vyras serga, ar myres?" Sakau "Ne". Sako, keista.. ir tyli... Tada klausia, ar turi vyras broli. Sakau, kad turi sese...Vel tyli.. Tada, kaip man pasirode, pradejo issisukineti is situacijos. Pasake, kad vyro sesuo daro bloga itaka, kad artimiausiu laiku turesiu problemu, kadangi visi ju seimos rupesciai atiteks man, nes mano vyras nenores ju spresti. Nieko nesupratau... Paklausiau gal kas blogai su mano vyru, jei paklause ar serga. Atsake, ne, viskas gerai.. Ir kelis kartus pakartojo, kad istiesu tai yra ne pranasavimas, o perspejimas, ir kad nieko blogo tikrai nera.
Antras jo klausimas buvo ar turiu dukra, sakau kad neturiu, turiu du sunus. Vel, sako, keista.. Paklause ar neturejau nestumo per paskutinius 3 m., pasakiau, kad ne. Tada paklause kokio amziaus vaikai. Ir vel, kaip man pasirode, vertesi is situacijos sakydamas, kad gali buti ir dukra.. o gal mociute tapsite (mano vyr sunui 16 m.).. veliau pasake, kad galite gimdyti ir nebijoti, kad mergaite bus mano dziaugsmui.
Bet kai kur ir pataike (gal man taip atrodo). Pasake pats, kad artimiausiu metu tureciau pakeisti darba, kad bus pasiulymas po 3ju sav iki 2ju men. Pasakiau, kad sis klausimas man labai aktualus nes noriu iseiti is darbo. Pasake, kad galiu laisvai rasyti pareiskima nes kitas darbas tikrai bus ir net gi gal jau kovo gale, ir geresnis.
Apie vaikus pasake idomiu dalyku (ateiciai). Na.. ka zinau, zinant savo vaiku charakterius, atrodo teisingai sake kaip gali buti... Bet, tam reikia laiko, kad isistikinti.
O kai paklausiau apie santykius su vyru, tai kazkaip nieko konkretaus nepasake. Pradzioje tik sake, kad galiu issiskirti su vyru, skirybos butu sunkios, net mazasis vaikas gali likti su juo. Tai net issigandau... Bet kokia ta musu situacija, nieko neatsake.
Tai va... tokia mano istorija... Nezinau ar rekomenduociau...

Dar noriu pasidalinti apie Zoja. Buvau pas ja kelis kartus. Tikrai ji yra geras psihologas, tikrai labai optimistiskai nuteikia ir l. gerai gaudosi skaiciuose. Pasakai gim datas artimuju, viska iskloja apie asmenybe, lygas ir t.t.. Bet, atsakymu i klausimus negavau. Na, ta ka atsake i konkretus klausimus, neissipilde. Nors.. ka zinai.. jei kazka pats keiti gyvenime, gal todel ir neisipildo.. Sakyciau, verta eiti tam, kad prasvesetu akyse, atsirastu optimizmo. smile.gif

Atsakyti
Sveikos, mielosios:)

Na, ar buvot kuri pas Olitą iš tų, kur gavot kontaktus?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akáli @ 2015 03 16, 11:30)
Sveikos, mielosios:)

Na, ar buvot kuri pas Olitą iš tų, kur gavot kontaktus?smile.gif

nieks kontaktais nepasidalino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anonimė @ 2015 03 16, 17:17)
nieks kontaktais nepasidalino  mirksiukas.gif

Yra, kam daviau, tai iš jų ir laukiu atsiliepimųsmile.gif Tam ir parašiau "iš tų, kur gavot..."
Atsakyti
Sveikos merginos. neseniai buvau pas bureja Alvyda Uzkuraitiene is fabijoniskiu. Nieko blogo pasakyt negaliu. tikrai daug ir teisingai pasake ir is praeities ir is dabarties. Dar pamate kad ant manes eina kazkoks prakeikimas. is tikruju as ir pati manau kad taip yra. ir net zinau apie koki prakeikima ji snekejo. nes gyvenime labai nesiseka. po viso to ji man ten pasiule tokius apsivalymo seansus. as sutikau. o dabar po triju tokiu seansu nori padaryt man kazkokia apsauga kurios darymas trunka apie menesi. bet kai uzgiedojo kaina tai pakraupau. uzsiprase 100 euru. bet dabar as jau noriu atsisakyt. nes man tokia suma per didele. o ir nezinau ar tas kuo padetu. bet dabar galvoju kad gasdint nepradetu ar ka jei atsisakysiu. tai notetusi jusu patarimu apie sia bureja ir apie ta apsauga jei kam yra teke susidurti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantele1030: 17 kovo 2015 - 08:44
Tikrai neprasidėkit su tom apsaugom 4u.gif
Įtariu, jūs visa nelaiminga nuėjot, išsikalbėjot, nemažai informacijos apie save suteikėt. Gal pamatė, kad patikli, tinkama tolesniam 'apdirbimui'.
Svarbu laiku sustoti. Pabūrė, ačiū ir viso gero wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 03 17, 11:46)
Tikrai neprasidėkit su tom apsaugom 4u.gif
Įtariu, jūs visa nelaiminga nuėjot, išsikalbėjot, nemažai informacijos apie save suteikėt. Gal pamatė, kad patikli, tinkama tolesniam 'apdirbimui'.
Svarbu laiku sustoti. Pabūrė, ačiū ir viso gero wink.gif

Aciu uz patarima. smile.gif Tiesa pasakius is tikruju kaip paraset mazdaug taip ir buvo. O tie apsivalymo seansai tai man tikrai padejo. Jauciu poveiki. Bet tos apsaugos tai tikrai atsisakysiu. Nes pinigu nesinori ismest kaip i bala. Nors ji sake kad galiu ir dalim moket. Bet manes tas dalykas netraukia ir viskas. Geriau jau uz tuos pinigus garderoba pavasariui atsinaujinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2015 03 17, 13:05)
Geriau jau uz tuos pinigus garderoba pavasariui atsinaujinsiu 4u.gif

Labai pritariu nail.gif Gal tai bus gerų pokyčių pradžia mirksiukas.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai geriau garderobas. Zmones, kurie turi tas galias (yra apdovanoti is virsaus) ir gali padeti zmonems, apskritai neima pinigu, o jau juo labiau - nenustato kainu ir dar prie to dalimis issimoketi nesiulo smile.gif Panasiau i neteiseta kredito istaiga biggrin.gif
O jei grasins, pasakykit trumpai, kad policija tikrai susidomes ir jos veikla, ir jos veiksmais pagal baudziamojo kodekso 181 straipsni (turto prievartavimas). Manau, tai turetu padeti isspresti reikalus grasinimo atveju. Kitas dalykas - tos "burtininkes" neretai geros prichologes (ir tik tiek), todel Jums ir galejo padeti tie seansai (psichologu juk tokia ir paskirtis yra). Todel greiciausiai ji tiesiogiai negrasintu, o pradetu kazka paistytiapie tai, jog per viduri nebegalima nebaigti, nes visi seansai praras prasme ir Jums vel bus blogai (o gal net ir blogiau). Taigi, patarimas - tiesiog pamirskit (net neskambinkit), dziaukites atejusiu pavasariu ir nauju garderobu (jie, be kita ko, irgi neblogai atlieka "psichologu" funkcija) smile.gif

QUOTE(jolantele1030 @ 2015 03 17, 12:05)
Aciu uz patarima.  smile.gif Tiesa pasakius is tikruju kaip paraset mazdaug taip ir  buvo. O tie apsivalymo seansai tai man tikrai padejo. Jauciu poveiki. Bet tos apsaugos tai tikrai atsisakysiu. Nes pinigu nesinori ismest kaip i bala. Nors ji sake kad galiu ir dalim moket. Bet manes tas dalykas netraukia ir viskas. Geriau jau uz tuos pinigus garderoba pavasariui atsinaujinsiu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2015 03 17, 11:05)
Aciu uz patarima.  smile.gif Tiesa pasakius is tikruju kaip paraset mazdaug taip ir  buvo. O tie apsivalymo seansai tai man tikrai padejo. Jauciu poveiki. Bet tos apsaugos tai tikrai atsisakysiu. Nes pinigu nesinori ismest kaip i bala. Nors ji sake kad galiu ir dalim moket. Bet manes tas dalykas netraukia ir viskas. Geriau jau uz tuos pinigus garderoba pavasariui atsinaujinsiu 4u.gif

Noriu padovanoti,

o jums kas nors is Stanislavo pranasysciu issipilde? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra55 @ 2015 03 17, 12:35)
Tai jau tikrai geriau garderobas. Zmones, kurie turi tas galias (yra apdovanoti is virsaus) ir gali padeti zmonems, apskritai neima pinigu, o jau juo labiau - nenustato kainu ir dar prie to dalimis issimoketi nesiulo smile.gif Panasiau i neteiseta kredito istaiga biggrin.gif
O jei grasins, pasakykit trumpai, kad policija tikrai susidomes ir jos veikla, ir jos veiksmais pagal baudziamojo kodekso 181 straipsni (turto prievartavimas). Manau, tai turetu padeti isspresti reikalus grasinimo atveju. Kitas dalykas - tos "burtininkes" neretai geros prichologes (ir tik tiek), todel Jums ir galejo padeti tie seansai (psichologu juk tokia ir paskirtis yra). Todel greiciausiai ji tiesiogiai negrasintu, o pradetu kazka paistytiapie tai, jog per viduri nebegalima nebaigti, nes visi seansai praras prasme ir Jums vel bus blogai (o gal net ir blogiau). Taigi, patarimas - tiesiog pamirskit (net neskambinkit), dziaukites atejusiu pavasariu ir nauju garderobu (jie, be kita ko, irgi neblogai atlieka "psichologu" funkcija) smile.gif

zinokit ji taip ir sake biggrin.gif Kad atseit per viduri negalima nutraukt nes nebus jokio poveikio. Dar ir kaina dabar sumazino. Jau uz 50 euru siulo. Nes as jai sakiau kad pinigu tiek neturiu. Turbut tikrai reikia pamirst ir tiek. Bet as ziople jai savo nuotrauka is anksto palikau. Tai baisu kad ko nepridarytu. Nes as galvoju jai parasyt ar paskambint pasakyt kad visai apsigalvojau g.gif
Atsakyti
Jau geriau tada nueikit neispejus, tiesiog nuotraukos pasiimt. Nereikia savo atvaizdo palikinet niekam, dar svetimam zmogui, kuris velnias zino kuo uzsiima. Pasakykit, kad sutikot cigone ir ji Jums uz dyka prakeikima nueme. Ir kad dabar viskas gerai. smile.gif Tik neklausykit, ka sakys, nes tikrai bandys vel ikalbet. Geriausia eikit be pinigu, kad pagunda nekiltu. Sekmes.

QUOTE(jolantele1030 @ 2015 03 17, 13:13)
zinokit ji taip ir sake  biggrin.gif Kad atseit per viduri negalima nutraukt nes nebus jokio poveikio. Dar ir kaina dabar sumazino. Jau uz 50 euru siulo. Nes as jai sakiau kad pinigu tiek neturiu. Turbut tikrai  reikia pamirst ir tiek. Bet as ziople jai savo nuotrauka is anksto palikau. Tai baisu kad ko nepridarytu. Nes as galvoju jai  parasyt ar paskambint pasakyt kad visai apsigalvojau g.gif

Atsakyti