Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus durys 2

QUOTE(Taurida @ 2015 03 06, 17:55)
Sveikos 4u.gif , reikia patarimo. Uzsisakinejam vidines duris i nama, angokrasciai beveik visu 22-25 cm plocio, neapsisprendziu ar pilnai ""apsiuti"" visas staktas, ar tik is vidines puses jas daryti. Durys atsidaro i vidu ir is isorines puses staktos kaip ir nebutu, butu tik is vidines, bet galvoju, kad labai vaikai nuciupines, ispurvins ir seip kliudys tuos ""neapsiutus"" kampus...grozio atzvilgiu graziau be staktos, bet praktiskumo tai tame kaip ir nematau 4u.gif ...tikiuosi aiskiai parasiau , gal kas supras mano problema ir atsilieps 4u.gif

As irgi buvau susidurus su tokia problema, tai padarem su apvadais ir mums pasiteisino, nes nesant baldus kliudem kampa, tai manau siena butu patrupejus...o apvadams beveik nieko smile.gif
Atsakyti
Labas, gal kas zinot kur pitkti ir is ko padarytos, tokias duris, kaip, kad sitoje laidoje rodo pirmame epizode? smile.gif Kalba eina apie baltas duris, taipogi ir akrualu rankenos tokios, labai patiko.. smile.gif Durys
Atsakyti
QUOTE(hugg666 @ 2015 03 08, 20:05)
Labas, gal kas zinot kur pitkti ir is ko padarytos, tokias duris, kaip, kad sitoje laidoje rodo pirmame epizode? smile.gif Kalba eina apie baltas duris, taipogi ir akrualu rankenos tokios, labai patiko.. smile.gif Durys

ieškokite cinko-aliuminio lydinio rankenų, mes net neieškojome kai pasakė, kad tik rankenų kaina nuo 65 €
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 03 06, 18:55)
Sveikos 4u.gif , reikia patarimo. Uzsisakinejam vidines duris i nama, angokrasciai beveik visu 22-25 cm plocio, neapsisprendziu ar pilnai ""apsiuti"" visas staktas, ar tik is vidines puses jas daryti. Durys atsidaro i vidu ir is isorines puses staktos kaip ir nebutu, butu tik is vidines, bet galvoju, kad labai vaikai nuciupines, ispurvins ir seip kliudys tuos ""neapsiutus"" kampus...grozio atzvilgiu graziau be staktos, bet praktiskumo tai tame kaip ir nematau 4u.gif ...tikiuosi aiskiai parasiau , gal kas supras mano problema ir atsilieps 4u.gif

Sveika,
22-25cm sienos storiui tai nėra labai daug. Aš tikrai rinkčiausi staktas ir apvadus iš abiejų pusių. Patogu, praktiška ir, mano akim, gražiau nei gyvenimo eigoje apdaužyti ir ištepti kampai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2015 03 09, 09:55)
Sveika,
22-25cm sienos storiui tai nėra labai daug. Aš tikrai rinkčiausi staktas ir apvadus iš abiejų pusių. Patogu, praktiška ir, mano akim, gražiau nei gyvenimo eigoje apdaužyti ir ištepti kampai. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif taip ir padariau 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, isirenginejame nama ir ieskome nebrangiu fanieruotu duru. Gal kazkas gamina Kaune, galite parekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sijuri @ 2015 03 13, 15:41)
Sveiki, isirenginejame nama ir ieskome nebrangiu fanieruotu duru. Gal kazkas gamina Kaune, galite parekomenduoti? 4u.gif

Tik nepirkit baltarusisku, nes ju kokybe labai prasta. Pakeicia spalva, apsilupa.
Atsakyti
QUOTE(Welenus @ 2015 03 16, 18:39)
Tik nepirkit baltarusisku, nes ju kokybe labai prasta. Pakeicia spalva, apsilupa.

visokių yra baltarusiškų, visokių ir lietuviškų
Atsakyti
Mes taip pat niekaip neišsirenkam durų, nes pasiūla milžiniška, o kokios tos geriausios.. Kaip tik galvojom, kad baltarusiškos kur dengtos polipropilenu aukštu slėgiu yra geresnės, nes pardavėjas sakė, kad čia naujovė, atsparios lupimuisi ir pan... tai nežinau dabar... Įdomu...
Atsakyti
Gal kas patars kur Kaune užsakyti duris iš garažo į tamburą.Vyras nori rintesnių,kad šaltis neitų žiemą.Teiravomes ten kur užsakinėjom lauko duris,bet kaina per pusę metų pakilo 30 %.Gal kas galit rekomenduoti firmas?ačiū
Atsakyti
QUOTE(Higa @ 2015 03 16, 19:38)
Mes taip pat niekaip neišsirenkam durų, nes pasiūla milžiniška, o kokios tos geriausios.. Kaip tik galvojom, kad baltarusiškos kur dengtos polipropilenu aukštu slėgiu yra geresnės, nes pardavėjas sakė, kad čia naujovė, atsparios lupimuisi ir pan... tai nežinau dabar... Įdomu...

Reiks pasidomėt šia naujove:)
Galiu pasakyti tiek, kad ant baltarusiškų durų laminatas toks popierinis būna ir tiesiog klijuojamas kaip plėvelė, todėl nusitrina, jį lengva įbrėžti. Lenkiškų laminatų yra labai įvairių – grublėtu, lygiu paviršiumi... Visi jie labai kokybiški, laminatas uždedamas naudojant karštą presą, todėl jis nesilupinėja, nesibraižo. Dauguma lenkiškų durų atrodo labai natūraliai, tarsi faneruotos, man kai parodė, tai galvojau faneruotos, kol nepasakė doh.gif Baltarusiškų faneruotų durų kaina – maždaug tokia pat kaip lenkiškų laminuotų, todėl geriau rinktis lenkiškas laminuotas, nes jos žymiai geresnės kokybės.
Atsakyti
O kur ieškoti tokių lenkiškų laminuotų naudojant karštą presą?
Atsakyti