Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(zeneta @ 2013 10 14, 21:01)
ideeli red sale-bet nieko sau nerandu  ax.gif  reik palaukt think fast  biggrin.gif

Nu bet jie idomiai čia g.gif
Dažniausiai savaitgali būdavo red sale unsure.gif
O think fast'o laukti 24val mūsų laiku g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 10 14, 22:14)
Išvis šaunu, tik va dabar kaip su dydžiu, spirkit man į užpakalį kas nors, nes visgi linkstu link XL, su savo 167 ūgiu ir išsipūtusia krūtine 107cm... Teisi esu ar nelabai  doh.gif ?

O jus skaitete review ax.gif aisku nezinau kiek dabar jums menesiuku, bet pagal atsiliepimus nelabai yra vietos, kur pilveliui augti g.gif XL gali buti labai ilgos rankoves ant jusu ugio 4u.gif
Atsakyti
O kiek tas nina obuoliukas kainuotu kaina jo 17.91? sitas http://www.lilydirec...Cap_p_6008.html, i kokiu kvepalu kvapa jis panasus? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Tai va tame ir esmė, kad matau, jog ten mažokai pagal rewiew pilvui vietos ir vis dvejoju ką daryti. Man dabar 19-ta savaitė eina, tai nebežinau net doh.gif Ale ot neapsisprendusi aš, kaip niekad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 10 14, 22:32)
Tai va tame ir esmė, kad matau, jog ten mažokai pagal rewiew pilvui vietos ir vis dvejoju ką daryti. Man dabar 19-ta savaitė eina, tai nebežinau net doh.gif Ale ot neapsisprendusi aš, kaip niekad doh.gif

Manau paieskokit kito varianto, juk ten nestukes rase, kad su 20 savaiteliu tik tik mirksiukas.gif Kol sulauksit to paltuko, tai paskui nebegalesit uzsisegt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamiliukas7 @ 2013 10 14, 21:32)
O kiek tas nina obuoliukas kainuotu kaina jo 17.91? sitas http://www.lilydirec...Cap_p_6008.html, i kokiu kvepalu kvapa jis panasus? 4u.gif  blush2.gif

Gal iki kokių 70LT - aš gavau sąskaitą, bet ten dveji kvepalai, tai nelabai galiu atsekti 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Kada ON pirksite? Ten dabar kažkokias technines kliūtis rodo, nieko neduoda apžiūrėt, o labai reikia vienų kelnių sportui (aišku, ir dar mielai pažiūrėčiau ką nors) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 10 14, 22:25)
Nu bet jie idomiai čia  g.gif
Dažniausiai savaitgali būdavo red sale  unsure.gif
O think fast'o laukti 24val mūsų laiku  g.gif  4u.gif

O man tai si karta toks sekmingas tas red sale smile.gif labai grazia suknele Ingute man pagavo smile.gif kazkaip viskas buvo uzknise paskutiniu metu, bus paskata nustoti ryti saldumynus ir visoki kitoki slamsta doh.gif
Vienu zodziu sedziu visa issisiepusi biggrin.gif Kai jau sulauksiu, tai parodysiu ir jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 10 14, 20:20)
nu nežinau  biggrin.gif  neuriu su kuo lyginti, ale už tokią kainą tai tikrai super smile.gif neišlipu nuo tada,kai gavau  ax.gif

Sveikos, o as rytoj tik pasiimsiu, bet jau negaliu sulaukti vakaro, kada galesiu nuvaziuoti. O kaip su dydziais, pataiket? Su savo 36d. emiau 6 US.
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 10 14, 21:48)
O man tai si karta toks sekmingas tas red sale smile.gif labai grazia suknele Ingute man pagavo smile.gif kazkaip viskas buvo uzknise paskutiniu metu, bus paskata nustoti ryti saldumynus ir visoki kitoki slamsta doh.gif
Vienu zodziu sedziu visa issisiepusi biggrin.gif Kai jau sulauksiu, tai parodysiu ir jums mirksiukas.gif

Ok, kai jūs tokia smulkutė, tai jums labai daug tinkamų rūbų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Feminine @ 2013 10 14, 21:49)
Sveikos, o as rytoj tik pasiimsiu, bet jau negaliu sulaukti vakaro, kada galesiu nuvaziuoti. O kaip su dydziais, pataiket?  Su savo 36d. emiau 6 US.

aš nešioju 36/37 tai ėmiau 6 ir 7 smile.gif 6 man čiut čiut remiasi, bet kojai smagiau nei 7 smile.gif Tai manau tiks Jum idealiai 6 drinks_cheers.gif
Atsakyti
As nesioju 39 - 8.5, emiau 9, zieminius visad imu 9. Kad emiau didesni nesigailiu, megstu kai neapspausta, jei buciau emus 8,5 manau but buve nelabai gerai. Ziuresiu kaip pasinesios, jei gerai, kaip galvoju, reikes griebt kokius spalvotus (emiau juodus) ir imsiu vel didesni smile.gif

QUOTE(Feminine @ 2013 10 14, 20:49)
Sveikos, o as rytoj tik pasiimsiu, bet jau negaliu sulaukti vakaro, kada galesiu nuvaziuoti. O kaip su dydziais, pataiket?  Su savo 36d. emiau 6 US.

Atsakyti