Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(zeneta @ 2013 10 14, 14:02)
Loxxy apie tai kas seksualu reikia klausti vyru  biggrin.gif

tie pora kurių klausiau lotuliukas.gif sakė, kad visokios kelnės su nusmukusiais klynais (čia aš apie tas haremo kelnes) ir sportbačiai (ar sportbačiai ant kablo) po seksualumo savoka nepatenka. Bet gal man nevykę vyrai pasipainiojo, negali žinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 10 14, 15:00)
Aš už krokodilus  4u.gif

Tai nieks ir nesako, kad reik manęs klausyti. Bet pvz. aš džiaugiuosi, kad JMD gali rėžti, kaip jauti, be jokio taktiško teksto parinkimo. Man asmeniškai snekeriai nesuderinami su vidutinio amžiaus žaviai seksualios moters įvaizdžiu. Nebent jau pasiekits amžius - atgal į paauglystę  blush2.gif

nu ne, dar nevaikėju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

gerai, atkalbėjot. beje, tada kai variau tų kvepalų i akropolį, tada kai į HM ėjau, užmečiau akį ir į chester. viena moterisškė, metų palei 60 matavosi tokius batus. aš matavausi tokius kerzus, bet tokius fainus, puoštus. nebūčiau pirkus, nes kaina 600 lt, tiesiog pamatavau, ar man tokie tinka ir t.t.t Tai va, ta moteriškė tuos batus nusipirko tongue.gif bet man jai jie netiko, nes čia reikia kad ir visa kita derėtų prie tų batų, trumpa odinė moto jacket, kieti džinsai, didelė beformė rankinė, pavelta šukuosena.. čia mano tokia vizija lotuliukas.gif
Atsakyti
o tu pabandyk be haremo kelniu prie dzinsu arba vidutinio ilgio sijono -atrodo super...visi vyrai bus tavo jei kojos grazios 4u.gif
JMD tu ju neklausyk pirma kokioj pardej pasimatuok, apsiziurek o po to nuspresk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 14 spalio 2013 - 14:09
QUOTE(JMD @ 2013 10 14, 15:00)
parasyta nuo 11 h, iki kada nenurode, supratau visa diena  g.gif bet dar skambinsiu.

as vis ilendu i bostonproperi ir vis kazka randu, nu bet kodel ten viskas taip brangu  doh.gif

nus te nepigi store nors rubai didinti a s nepataikiau kelis syk nebelendu,ka nusiziurejus jau?
QUOTE(kipitun @ 2013 10 14, 15:01)
Nėra taip jau laaabai brangios. Panašią Kenneth Cole reaction odinukę čia LT perpirkau, tai 330 lt mokėjau. Už kiek ji iš ideeli atsisiuntus buvo nežinau, bet manau jog pigiau mokėjo.
Šiandien gavau laišką dėl black friday. Rašo almost here, liko mažiau nei 50 dienų biggrin.gif  Manau bus odinkių geromis kainomis. Pernai wilsonlether buvo.

drinks_cheers.gif

QUOTE(zeneta @ 2013 10 14, 15:05)
Loxxy apie tai kas seksualu reikia klausti vyru  biggrin.gif
Papildyta:

maniskis serga, o kelniu reikejo staigiai tai ir paprasiau Juliejos kad isiustu visus gerius-17 diena eskursija ir kaip tik laiku kelnes  4u.gif  biggrin.gif viskas tvarkoj taip ir prasiau  ax.gif

nus motin motin, mano dieda skiekviena pirmaidieni tavo kieme zaidzia o tu... ech
Atsakyti
Julytė namie, vaziuoju. Gal kam ka reik pajamt? Skambykit, kol pakeliui (869988220)
Atsakyti
stadione ax.gif o is kur as zinau ax.gif kita kart zinosiu ax.gif
Atsakyti
Labas, 4u.gif

gal Laureta labai nesupyks, as trumpa skelbimeli blush2.gif
gal merginos kas turit tokius crocsiukus dydi C4 arba C5. Parasykit i az, labai lauksiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
JMD as jau namie. 4u.gif Bet siandien visa diena vyko dalinimas, mano mama dalino, dabar biliuteni ji tai padejo, tai siandien mergaites visa diena galit eit, 4u.gif
Mes uz valandeles su maziuke pas gydytoja keliausim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 14, 14:08)
Tai va, ta moteriškė tuos batus nusipirko  tongue.gif bet man jai jie netiko, nes čia reikia kad ir visa kita derėtų prie tų batų, trumpa odinė moto jacket, kieti džinsai, didelė beformė rankinė, pavelta šukuosena.. čia mano tokia vizija  lotuliukas.gif

man čia viena psichologė liepė leisti dukrai princese pabūti kiek ji norės. Ta prasme vaikščiot su princesinėm suknelėm, rūūūūžavai, rūžavai. nes sakė, jei neleisiu šio etapo vaikystėje praeiti, tai sulaukus kokių 18 gali būti kaip YVA karjeros pradžioje biggrin.gif
O tu tikra, kad tėvai savu laiku leido visus maišto etapus praeiti? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 10 14, 15:11)
stadione  ax.gif  o is kur as zinau  ax.gif  kita kart zinosiu  ax.gif

nugis pirmadienis sventas, pas jumi mokykloj zaidzia jie te berniukai susirinke zilsteleje lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ar tau iki mokyklos toli? as nzn kur tu te tikslaii gyveni bet kazkaip maniau netoli tos mokyklos jusu
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 14, 14:52)
man tai si grazi spalva bet kaip nenoriu  ne odos.. bet odines tokio modleiuko    brangios ar nesiosiu dar nzn bet taip grazu
http://www.aeroposta...3541050.2038750

o kaip vyram dydziai dzinsu,    ar atitinka gal kuri turite?
treningus kazi  koki imti S ar M  jei klenias siaip perku 30 apimti  savajam.. ir dzinsus tada 30  irgi imti?

As esu pora kartu Aero vyrui dzinsus pirkus, tai jis nesioja 32/32 dydi, o is cia emiau 31/32 tai buvo idealiai, taigi, sakyciau ilgi atitinka, o per juosmeni reikia imti mazesnius
Atsakyti
as ir kerzus turiu ir ruzavu daiktu nemegau vaikystej ir nesigailiu 4u.gif tai dabar tas pink matyt prasiverzia lotuliukas.gif bet tai vistiek nera mylimiausia spalva ax.gif
Atsakyti