QUOTE(Šarka-Li @ 2014 01 14, 12:30)
Ačiū, Saule/Guoda, pasižymiu. Gerai, kad pasakei, būčiau nesusipratus kas tiek 40proc.

man tai asmeniskai kartais sunku suprasti AZ receptus, arba reikia vis ka nors tureti, ko as neturiu

reikes kada labiau apie juos pasidometi/paskaityti ir pabandyti ka nors pasidaryti.
Klausykite, o vat kam būna ant nosies inkštirai, kad ir man jų yra, tai ar kremo pagalba, pridėjus jų valymą skatinančių priemonių (įsivaizduoju tai būtų koks greipfruktų ea, arba geriau - imbiero ea,), dar koks tam tinkamas hidrolatas ir aliejai, ar padėtų juos pravalyti, kaip manote? ar kažko kito reikėtų nei aš galvoju apie kremą?
Apie inkštirų odos ant nosies valymą buvo kažkada anksčiau kalbėta, tai geriausia pirma juos pašalinti, o paskui naudoti priemones, kad jie nesusidarytų.
labai paprasta ir efektinga priemonė - paprastą želatiną (vieno arbatinio šauktelio per akis, tik proporcijų su vandeniu neatsimenu) užmerkti vandenyje, tada pašildžius ištirpinti, dar šiltą užtepti ant nosies , palaukti kol išdžius ir nuplėšti su visais inkštirais, tikrai labai efektyvu

Tokiai odai gerai ir rūgštinis pilingas ( poras - kraterius nušlifuoja, ne tokie gilūs lieka, tai mažaiu sebumo riebalų užsilaiko)
Papildyta:
QUOTE(redazuka @ 2014 01 14, 12:23)
Net labai patiko man (ir ne tik man

) ligšioliniai mano kremai, tik va sesei nenutaikiau dar receptūros. Nepasakyčiau, kad jos oda labai riebi būtų, bet jai mano kremai su emulsikliu Nr. 2 ar Prolipidu (su įvairiais ea ir bazinais variantais) per "sunkūs". Tai ir galvoju, koki čia greičiau besigerentį kremą dar sumeistrautį. ar papildomą priedą įdėti. Tiesa Cetyl alkoholį taip pat naudojau į jos kremus. Šiek tiek pagerina situaciją, bet dar ne tobula.
Taip pat " mokslinis" interesas veikia, norisi išbandyti visokias naujoves.
O koks tas amerikoniškas priedas ?
Dėl Caprilio, Saule/ Guoda, 100 proc. sutinku

.
Dabar AZ atsirado dar toks Dry Touch, bet irgi turiu įtarimą, kad bus kažkas panašaus į Caprilį (mažiau naudos, o lengvumas ne superinis)
Aš vasarą dariau su Prolipid/10% aliejų ( be sviestų), tai pasižymėjau, kad net per liesas kremas išėjo( nors nesu mėgėja riebių kremų), tik dar daug dėjau drėkinančių aktyvų ir šilko, perlų ir kitokių miltelių
Sesei gal tikrai pabandyk su nauju AZ emulsikliu. Man dar labai sumažina riebumo pojūtį visokie milteliai - perlų, silica, mikrosferos, arow root, bambuko ir pan. Irgi galvoju apie Dry touch, nelabai ko tikuosi, bet pabandysiu
Tas komponentas - SkinLift DPHP iš Making cosmetiks; inventorizuodama savo lentynas radau, greit jau galiojimas bagsis, o dar nebuvau panaudojusi. Bet tikrai labai patinka - ir odai poveikis jaučiasi ir kremo konsisitencija kitokia ir labai puiki