Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 07, 15:22)

Aga, buna ir man dienu kaip tycia, kai nesiseka biggrin.gif
Idomiai atrodo, tarsi sulipdyta is gabaliuku butu smile.gif o ir IBD spalva superine, jau seniai man patinka thumbup.gif
Atsakyti

O cia mano dar vienas plagiatas blush2.gif Kurmi visas mokinau cia folija..

Sitas neralus jau noriu "copy" daryti bet neturiu emi dazu folijai.
Mergaites gal kuri pasidalinti noretu smile.gif Geriausia Kaunas- Marijampole.
Atsakyti
tai gal dar nepatvirtino?Arba patvirtinimas i koki spama ikrito g.gif
O cia mano dar vienas plagiatas blush2.gif Kurmi visas mokinau cia folija spaust-tai sikart paciai nesiseke bliod lopais tik prilipo doh.gif  biggrin.gif
Lauziau lauziau mena, o kad sufokusuot normaliai-tai i nepavyko verysad.gif

Labai grazu. Jolkuce tu kasdien keiti manikiura? biggrin.gif ar cia senesniu foto primetei?

Beje kas kiek laiko sau pacios keiciates ilgalaiki? man tai jau po savaites pabosta biggrin.gif plius rodomojo pirsto nat.nagutis atlimpa krastelis visa laika abieju ranku, gal del to kad darbe tenka daug lipduku krapstyti su naguciais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 11 07, 16:37)
Labai grazu. Jolkuce tu kasdien keiti manikiura? biggrin.gif ar cia senesniu foto primetei?

Beje kas kiek laiko sau pacios keiciates ilgalaiki? man tai jau po savaites pabosta biggrin.gif plius rodomojo pirsto nat.nagutis atlimpa krastelis visa laika abieju ranku, gal del to kad darbe tenka daug lipduku krapstyti su naguciais  verysad.gif

Zinai, kai pamatau kazka tokio ka noris isbandyt begt-tai buna ir kasdiena doh.gif lotuliukas.gif Bet as nesiausiu nagu, netepu baziu, siaip ant nagu pyst svyst tam kartuj,tai pasilaiko 2-4 dienas buna, o poto atsoka net patys be jokiu mirkymu,arba 3min isuku i folija i nusema idealiai biggrin.gif Va cia pvz nubyrejes pats-kaip tipsas is kiosko jau su rastu lotuliukas.gif nors pylk superglu i varyk is naujo lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 07, 15:44)

ir kodel as to anksciau nesugalvojau? biggrin.gif Mano Striplac'ui jau virs savaites, tai pastebejau, kad strukturas kai kuriu nagu galiuku atsokes, bet kol nepaknibinesi po laku, nepastebesi. Fainas elastingas Alessandro lakas, patiko. Taip ir laikytusi toliau, tik jauciu, reiks persilakuoti i koki prancuza, o tai ryt einu i nauja darba ir nenoriu net ir mastyti apie savo nagus biggrin.gif
Atsakyti
paneles, parekomenduokit koki pilka laka... toki slapio asfalto spalvos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 07, 16:22)

O cia mano dar vienas plagiatas blush2.gif Kurmi visas mokinau cia folija spaust-tai sikart paciai nesiseke bliod lopais tik prilipo doh.gif  biggrin.gif
Lauziau lauziau mena, o kad sufokusuot normaliai-tai i nepavyko verysad.gif

labai klass thumbup.gif tik tikriausiai ilgai uztrunka ta mozaika padaryt?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 11 07, 16:22)

ne i tema, bet kuriam mieste jus randates? noriu pas jus ax.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif

noreciau Jusu komentaru apie sita lempa http://www.amazon.co...d_bxgy_bt_img_y ar verta pirkti? nuolaida tikrai didele perkant visa rinkini.

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IndreUz @ 2013 11 07, 17:33)

oho, lempa galinga, sau naudojant pilnai uztektu 36W. Jei priauginimais uzssiimciau, rimtai apie tokia pasidomeciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2013 11 07, 15:37)
Sitas neralus jau noriu "copy" daryti bet neturiu emi dazu folijai.
Mergaites gal kuri pasidalinti noretu smile.gif Geriausia Kaunas- Marijampole.

tai ka ten dalinti, jug tik 5 ml 4u.gif
Zinai, kai pamatau kazka tokio ka noris isbandyt begt-tai buna ir kasdiena doh.gif  lotuliukas.gif Bet as nesiausiu nagu, netepu baziu, siaip ant nagu pyst svyst tam kartuj,tai pasilaiko 2-4 dienas buna, o poto atsoka net patys be jokiu mirkymu,arba 3min isuku i folija i nusema idealiai biggrin.gif Va cia pvz nubyrejes pats-kaip tipsas is kiosko jau su rastu lotuliukas.gif nors pylk superglu i varyk is naujo lotuliukas.gif

grazu wub.gif
gera ideja be nieko sau daryt g.gif nes tikrai pabosta 3 savaites su vienodais vaikscioti. Pati turiu apie 40 spalvu, bet isbandyta tik triacdalis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 11 07, 17:41)

ir kodel as to anksciau nesugalvojau? biggrin.gif Mano Striplac'ui jau virs savaites, tai pastebejau, kad strukturas kai kuriu nagu galiuku atsokes, bet kol nepaknibinesi po laku, nepastebesi. Fainas elastingas Alessandro lakas, patiko. Taip ir laikytusi toliau, tik jauciu, reiks persilakuoti i koki prancuza, o tai ryt einu i nauja darba ir nenoriu net ir mastyti apie savo nagus biggrin.gif

Neznau,bet siaip ner teip gerai,nes kaikurie lakai isigeria i nagus,i kai nukrenta poto savus gali pamatyt zalius ar raudonus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(noraeleo @ 2013 11 07, 18:14)
labai klass  thumbup.gif tik tikriausiai ilgai uztrunka ta mozaika padaryt?

nu bishke jo,uzuknisa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(?angeliux? @ 2013 11 07, 18:18)
ne i tema, bet kuriam mieste jus randates? noriu pas jus  ax.gif

Kad ir kuriam randuos,deja pagelbet negaliu 4u.gif
Atsakyti