Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Taurė @ 2013 10 18, 18:59)
Jauciu mb man syrit kava is durnaropiu dare  doh.gif ieskojau saldytuve vaistu. Zinau, kad vakar pastaciau i lentynele saldytuve. Dabar reikejo man ju, o nera. Iskuiciau saldytuva, nera. Galvoju ismeciau gal netucia.  Pasitraitojau rankoves, isknisau siuksles. Kadangi nezinau kuris maisas, isknisau visus kiek yra. NERA  blink.gif nu blyn galvoju, neisejo gi  blink.gif mb tris kart apsaukiau, kad vaistus nukniso. Sako eik dar paziurek saldytuve. Nu ir ka, stovi dezute po keciupo bonke toje pat lentynoje  umn.gif

buna, buna, bet as tai senatvei nurasineju.... g.gif Bet gal tiksliai cia durnaropese reikalas, a? lotuliukas.gif

Gal kam tiks, tik galvoju cia ne kokia apgaule?Goose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ninora: 18 spalio 2013 - 19:32
QUOTE(ninora @ 2013 10 18, 12:32)
buna, buna, bet as tai senatvei nurasineju.... g.gif Bet gal tiksliai cia durnaropese reikalas, a? lotuliukas.gif

Gal kam tiks, tik galvoju cia ne kokia apgaule?Goose

Ne senatve, o sekmadienis man sian

Totali apgaule, totali Kinija. Nebuna tokiu pigiu goosiu ir nebus schmoll.gif

Goose verta pinigo kurio uz ja praso, todel tikrai nenukainuos iki juokingu kainu.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 10 18, 19:24)
Užtai mano šnaucė dažnai tingi net pasikelti iš lovos lotuliukas.gif

Labai serjozna kalaite, su usais pakirptais, pasitempusi.
QUOTE(Dilma @ 2013 10 18, 19:36)
Paskui atsibosta nuo sofos šokinėt - vis tiek niekas nieko skanaus neduoda lotuliukas.gif

Reikes pro Norfa prasukt, sirdukiu sauja kokia prigriebt.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 10 18, 19:59)
Jauciu mb man syrit kava is durnaropiu dare  doh.gif ieskojau saldytuve vaistu. Zinau, kad vakar pastaciau i lentynele saldytuve. Dabar reikejo man ju, o nera. Iskuiciau saldytuva, nera. Galvoju ismeciau gal netycia.  Pasiraitojau rankoves, isknisau siuksles. Kadangi nezinau kuris maisas, isknisau visus kiek yra. NERA  blink.gif nu blyn galvoju, neisejo gi  blink.gif mb tris kart apsaukiau, kad vaistus nukniso. Sako eik dar paziurek saldytuve. Nu ir ka, stovi dezute po keciupo bonke toje pat lentynoje  umn.gif

Kazkaip nuotaika pakele lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 10 18, 19:44)
Merginos tai kaip tu Kamik tapkyciu dydziai  ax.gif  ? kokiai pedutei 12 dydis tinka ?  4u.gif

vat uzrodziau zmogui tapkiu dabar ramybes neturi lotuliukas.gif
12 as jamciau , svarbu kad ne mazos butu ...pagal atsiliepimus kaip jau sakiau jie siauroki ,bet panos praeitais metais pirkosi ir ne viena gire kad viskas gerai su jom ,tvirciau kojyte prilaiko

musu gi pupu peda beveik tas pats ,nu tai maniske jau dabar su 12 Columbia,Bearpaw ...
Atsakyti
Taure, o mano nepažaliavo? Vakar lyg sumokėjau g.gif Striukės reik, vaiko klasės išvyka sekmadienį, sušalsiu, nu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2013 10 18, 20:02)
o man ka nors duosi? Pajamciau ka nors kas senai nepasiima  biggrin.gif

Tau - visada biggrin.gif .
Dėl tų, kas nepasiima - nebent pati atvažiuosi pasiknist po maišus bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 18 spalio 2013 - 19:52
Gal kodukas adidas turite?
Atsakyti
mergaites, gal kuri zinote Hilfingerio striukytes didintos/mazinto? Konkreciai apie sita:
http://www1.macys.co...h...c&slotId=12
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2013 10 18, 19:42)
as pernai pirkau tokius is 6pm http://www.sierratra...;colorFamily=02
prisiskaiciau atsiliepimu, kad jie pamazinti, tai pasiemiau 9US ir be reikalo, pilnai butu uzteke 8.5US. 8 gal jau per mazas butu  g.gif Peda mano 25cm. Nesioju tuos batus, kadangi be kulno, tai kad biski per dideli ne beda. Bet siaip manes jie nesuzavejo. Oda atrodo kaip dirbtine, kieta tokia, pasiglamziusi  unsure.gif Nebeprikciau sios fimos daugiau  schmoll.gif

aciu ,o nebandei koki kailini ,vilnoni ikist vidpadi ,logiskai mastant sumazeti turi vidpadukas siek tiek ...?
gal tau toks modelis pasitaike kad rauksletas ..hm g.gif
ar labai slides tas tau 9 ar tik siek tiek didoka ?
negaliu ...noriu as tu batu ,kaip atkalbet save bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 10 18, 20:42)
Tau - visada biggrin.gif .
Dėl tų, kas nepasiima - nebent pati atviuosi pasiknist po maišus bigsmile.gif  biggrin.gif

Et, galėtų ir Nesuper tokią akciją paskelbti. Eilės iki vartelių nusidriektų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 10 18, 20:46)
negaliu ...noriu as tu batu  ,kaip atkalbet save  bash.gif

Nusispakajinkit, kad bent grazus butu, o dabar... biggrin.gif

Taure, gal galit paziuret, ar galioja kodas $10 off 05191111040775 burlingtoncoatfactory.com. Mazu busiu kompanijai nebrangiu pukiniu uzradusi.
Atsakyti