Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(bordeaux @ 2013 10 16, 13:28)
Pasidalinkit, gal kas pirkot VC aukstakulnius, kaip dydziai..?

man atitiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2013 10 16, 13:28)
Loft yra koks kodukas?

LOFT- 60% nuolaida sale prekems
Atsakyti
Gal esat pirke kas panasius ar tokius batukus? raso, kad 35 eur reikia imti 3 usa, kazin nebus mazi? g.gif
user posted image
Atsakyti
factory reikia bent vieno uzskaymo, truksta iki free shipuko 4u.gif
Atsakyti
Ar pirksit Shoemetro? Jei taip, tai ar labai greitai? Spėčiau?
Atsakyti
Sveikos, gal galite patarti iš LOFT kokio dydžio kelnes ar šortus užsakinėti jeigu mano klubai yra 98 cm? Pagal jų lentelę tai gaunasi 8, bet gal mažesnį?
XS 0 87.5
XS 2 90
S 4 92.5
S 6 95.5
M 8 98
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 10 16, 11:39)
Aciu rimaitytetyte  4u.gif As pirmojo sunaus susilaukiau labai jauna, dabar visiskai kitas poziuris ir labai tuo dziaugiuosi  wub.gif
Tikiuosi, kad ir mano dickis man bus pagalbininkas

Tikrai bus pagalbininkas, tarp mano panu 10 metu skirtumas, kaip man gerai....o ir poziuris visai kitoms nei kai laukiausi didziosios, super thumbup.gif

QUOTE(esute @ 2013 10 16, 13:10)
Prakalbus apie supynes ir as pasidalinsiu patirtim  lotuliukas.gif  Mum labiausiai pasiteisines daiktas nuo mazdaug menesio iki kokiu pusantru metu buvo baby bjorn gultukas-supynes. Jame mazas praleisdavo nemazai laiko, uzmigdavo jame. Kai ugtelejo pats jau jame supdavos  thumbup.gif Labai patogus, uzima mazai vietos, praktiskas transportuoti. Zodziu, tai tikrai superinis daiktas vertas kiekvieno lito  thumbup.gif Nezinau ka buciau be jo darius  doh.gif

http://www.babymarke...ai-supynes/7279

Mes irgi turejom vibro kedute, tik musu buvo Fisher Price, nu toks geras daiktas mano mazajai ji buvo, kad nezinau kaip as be jos buciau gyvenus. Maniske nemiegodavo visiskai diena, tai pasirinkimas budavo arba nesiot pastoviai prikabinta prie papo, arba idet ja i ta kedute ir kociot su koja. Tai kas prie kompo prisesdavo kambary-tas perimdavo estafete supimui biggrin.gif Bet kur vaziuodavom i svecius, visur ta kede tampemes, nes ji pas nieka ant ranku nejo, nei pas vyra nei pas senelius, tai visi prie stalo suseda pietaut kokioms Kaledoms, o as stoviu ir laikau ja ant ranku, nes kitaip rekia doh.gif biggrin.gif Uztat ta kede mums visiems budavo kaip issigelbejimas.
Atsakyti
QUOTE(Gerndar @ 2013 10 16, 14:53)
Sveikos, gal galite patarti iš LOFT kokio dydžio kelnes ar šortus užsakinėti jeigu mano klubai yra 98 cm? Pagal jų lentelę tai gaunasi 8, bet gal mažesnį?
XS 0  87.5
XS 2  90
S 4  92.5
S 6  95.5
M 8  98
Ačiū  4u.gif

Geriausia dar ir atsiliepimus po preke paskaityti.

Man, bent Loft, jie visada padeda.

Siaip dazniausiai didinti buna mirksiukas.gif
Atsakyti
XS 0  87.5
XS 2  90
S 4  92.5
S 6  95.5
M 8  98
Ačiū  4u.gif

Su tokiais pačiais klubais (bet ne plokščiu pilvu) pirkau 8 dydį. Velvetkės tiko, o vat šortukai didoki, tilpčiau į mažesnį dydį doh.gif
Sijonuką turiu irgi 8 dydžio, irgi toks laisvokas..
Pritariu ull, kad reiktų pasiskaityti atsiliepimus prie norimos prekės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2013 10 16, 11:24)
Nueikit pradzioj pas mus i parduotuves apsiziurekit ramiai, paciupinekit viska. Pradzioj nusipirkit kaip Keistuole sako--minimaliai, nes pamatysit kiek daiktu paskui net neprireiks. Na, lovyte, patalai, vezimukas, keli buteliukai, sauskelnes, kelis bodziukus nusipirkit, naujagimiams buna labai patogus kur ne per galva maunasi, bet susisega su knopkytemis per soniuka, sliauztukai irgi patiems maziausiems buna per soniuka susegamu...kombinzono i lauka isvezt reikia, kepurytes..pirstiniuku..merliuku..

QUOTE(Gervuoge @ 2013 10 16, 11:24)
ne i rubu tema, bet i leliuku smile.gif
Man labiausiai pasiteisines daiktas buvo Fisher price supynes iki 9 kg. ..turedavau nors siek tiek laiko sau  blush2.gif  doh.gif

aš turėjau ir fp kėdutę ir supynes, ai ir ko aš tik neturėjau biggrin.gif
bet labiausiai pasiteisinęs man buvo Babybjorn gultukas.
Ir patogus ir vaikui patiko ir vežiotis mašinoj man buvo patogu, vietos neužimdavo.

Bodžiukai, tai jei tik nebijosit mažuliuko rengt per galvą, žymiai geriau. Tie segami mažiau patogus, tos medžiagos susidvigubina, pakeli ne taip patogiai susigarankščiuoja ir pan.
Atsakyti
Labas, merginos, gal kuri turit tokius DKNYC Savannah batus? Kokia situacija su dydziais, atitinka? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P-ienė: 16 spalio 2013 - 14:17
XS 0  87.5
XS 2  90
S 4  92.5
S 6  95.5
M 8  98
Ačiū  4u.gif

as su 100 cm 8 dydzio sukneleje paskendau..nors pagal ju ismatavimus, turejo buti kaip tik..
Papildyta:
user posted image
as turejau sitas- tobulas supynes 4u.gif
graziai ramiai skamba, sukasi tos zuvytes, pati kede reguliuojasi . Zodziu jei turesiu kada nors antra vaika- tikrai pirksiu 4u.gif
Vienas minusas, kad joms reikia daugiau vietos, nei vibruojanciai kedutei. I vonia irgi nenusinesi, bet maniske (labai neramus vaikas) jose ramiausiai po pusvalandi isguledavo zioplinedama i tas zuvytes biggrin.gif
Atsakyti