Įdomiai su tuo svorio kritimu...
Man per beveik du mėnesius nukrito tik apie 3kg. O kristi dar yra kam. Norėčiau kad kokie 5 kg dar nukristų. Tačiau daugiau nekrenta, nors negriešiju...
Beje, mergaites, ar bandet kuri daryt paleo balandelius (be ryziu)? Kaip gavosi? Noriu siendien pasidaryt. Gal kokiu paslapciu kuri turit
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 20, 14:21)
tu ką? badauji? Aš valgau sočiai.
ribojimas dar nelygu badavimas. as bent jau labai stengiuosi proporcijas (kurios cia nera naujiena) islaikyt, ypac baltymu ir riebalu. ir alkana nebunu.
tuoj cia bus atpludis merginu, kurios skaite ta straipsni delfi ir dabar tikisi numest tiek daug ir taip staigiai. oj naivuoles
QUOTE(nomore @ 2013 10 20, 14:27)
Ka tik perskaiciau str ir sureagavau i ji...Man svarbi yra reali moteru patirtis. Paskaitysiu butinai,juk ne viskas iskarto.
QUOTE(**Leila** @ 2013 10 20, 13:28)
neturim, ir receptu kazkokiu cia nera, na nebent kaip kepenu pasteta pasigamint
QUOTE(katinone @ 2013 10 20, 14:30)
Beje, mergaites, ar bandet kuri daryt paleo balandelius (be ryziu)? Kaip gavosi? Noriu siendien pasidaryt. Gal kokiu paslapciu kuri turit 
esu dariusi, nieko blatno, kadangi nesidėjau grietinės, tai visai prasti jie man gavosi. Dabar visur kišu ghee sviestą, nerealiai skanūs patiekalai gaunasi, o ir mažylis pamažu pripranta. Mano teta daro iš savo karvutės pieno, tai gaunu jo pakankamai
QUOTE(Lukrecij@ @ 2013 10 20, 14:38)
tik neisigilinau ar cia gaalima ja vartot?
zinokite cia kiekvienai labai individualiai tos galimybes
QUOTE(Wallis @ 2013 10 20, 15:44)
zinokite cia kiekvienai labai individualiai tos galimybes
bendrai kava nera draudziama. tenka cia ne i dietos gelmes gilintis, o i savo organizma.
dekui
QUOTE(katinone @ 2013 10 20, 14:30)
aš ir senais laikais nesiterliodavau su balandėliais tradiciškai, o kopūstą susmulkindavau, apvirdavau ir sumaišydavau visus ingredientus bendrai , suklodavau į skardą ir į orkaitę. Po to grietinės padažo ir niam niam.
Taigi galima tai pavadinti kopūstų- faršo apkepas.
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 10 20, 14:37)
Dabar visur kišu ghee sviestą, nerealiai skanūs patiekalai gaunasi, o ir mažylis pamažu pripranta. Mano teta daro iš savo karvutės pieno, tai gaunu jo pakankamai 
ar tavo mažyliui kažkiek pagerėjo, lyginant su ankstesniu periodu.
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 20, 15:06)
ar tavo mažyliui kažkiek pagerėjo, lyginant su ankstesniu periodu.
kažkiek pagerėjo ir sotesnis jis ilgiau išbūna, kai pradėjau kokosų aliejų dėti, o dabar dar ir su ghee pakaitalioju, rezultatai visai neblogi. Tiesa, dar pakeitėm čiužinį iš kokosinio į poroloninį, naktys žymiai pagerėjo, nebetampo maikutės kaklo srityje, matyt dingo kvėpavimo takų dirginimas.
Valgo stirnieną ir kiaulieną, kita mėsa nelabai, bet ir tai jau pasiekimas nemažas, kruopų stengiuosi duoti kuo mažiau, daržoves faktiškai visos į trasą eina
na va, taip palengva ir išbrisit iš tų bėdų.
Nepastebėjai skirtumo išmatose? Kvapai, bezdėjimas, konsistencija?
Nepastebėjai skirtumo išmatose? Kvapai, bezdėjimas, konsistencija?