Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Gabara @ 2013 12 10, 15:13)
La Palmoje siandien ir rytoj paskelbtas raudonas pavojaus signalas del lietaus, o Tenerifeje nuo rytojaus pietu iki vidurnakcio, bet liutys prasides siandien. Laukiam audros  doh.gif Ir pranasauja, kad bus 5-6 kartus baisiau nei buvo praeita savaite, kadangi praejusia savaite krituliu kiekis buvo 1.2, siandien ir rytoj bus 7.9 unsure.gif

Kosmaras!!!!! Man jau baisu darosi!!!!
Atsakyti
QUOTE(Gabara @ 2013 12 10, 14:13)
Laukiam audros  doh.gif Ir pranasauja, kad bus 5-6 kartus baisiau nei buvo praeita savaite, kadangi praejusia savaite krituliu kiekis buvo 1.2, siandien ir rytoj bus 7.9 unsure.gif

Tai kai orelis unsure.gif

QUOTE(LOCKETS @ 2013 12 10, 14:39)
o sakykit, iki kada ten viskas dar zydi graziai - balandzio?

Zydes dar tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2013 12 09, 16:37)
As pirkau Las Americas miestelyje, kainos kai kur kur nerealios kosmetikai, kremams, kvepalams, tik reikia pavaikščioti, nes ne visur pigu.

Dėkui, ten jie ir apsistos, pasakysiu - dairykitės blush2.gif

bet nepasitaikė jums padielkų ?
Atsakyti
QUOTE(Hovėja @ 2013 12 10, 18:57)
Dėkui, ten jie ir apsistos, pasakysiu - dairykitės  blush2.gif

bet nepasitaikė jums padielkų ?

Man nei karto nepasitaike, pirkau visose kanaru salose ir visi buvo originalai su normaliais galiojimais.
Atsakyti
Sveikos!

QUOTE(klumpele @ 2013 12 07, 01:08)

Kas nepatiko: tai oras ax.gif  kiekviena diena kaip naujiena, praktiskai is 8d. dvi pralijo, ir ne vienos dienos nepasitaike be debesu. Na norisi tos saules nors tu ka biggrin.gif  lietaus ir Lt gauname sociai biggrin.gif
Siandien paziurejau i teides vulkano virsune, tai sniego buvo beveik nelike g.gif  zodziu pamateme ir snieguota ir besniege virsune  smile.gif
Reziume 8d. tikrai mazai, dar viena karta sugryzciau tikrai rolleyes.gif

O kokiame miestelyje buvote?
Mes vakar grizom is Tenerifes, buvome gruodzio 2-9 d, oras buvo fantastiksas! Lijo tik pirma diena, bet atskridom tik po pietu, taigi nieko baisaus.
O kitom dienom oras buvo pasaka! diena +25, labai karsta, jokio lietaus (nebent anksti ryte ar nakti, bet tai netrukde), jokio vejo. Rytais, vakarais vaiksciojom be megztiniu, nes buvo +21, vanduo irgi +21. Vejas buvo tik isskridimo diena, ir tai tik kurortuose arciau pietinio oro uosto, pas mus Los Gigantes miestelyje buvo labai silta ir smagu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Parsivezem konkorezi, smelio(buteliuke nuo vandens), pora akmenuku is Mascos. Nieko neateme. smile.gif Juodas smelis patiko thumbup.gif

Kvepalu pigiau neradau verysad.gif

O turistu buvo daug anglu, kazkiek rusu, lenku, lietuviu ir kitu.

Labai smagiai pailsejom, idegem, skaniai pavalgem, pamatem graziu vaizdu. Tik skrydis atgal truputuka nuvargino, 6 val.20 min tiesioginis, bet buvo verta.
Buvome tik savaite, daug ko nespejom pamatyti, tad mielai grisciau dar wub.gif
Atsakyti
Gabara, kokie pas jus reikalai? Nenuplovė Tenerifės dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 12 11, 10:58)
Gabara, kokie pas jus reikalai? Nenuplovė Tenerifės dar  unsure.gif

Labas, aha, ir man įdomu..
Papildyta:
QUOTE(Hovėja @ 2013 12 09, 15:05)
Noriu paklausti  4u.gif  kur geriausiai pirkti kvepalus , mieste ar oro uoste, ir ar tikrai pigiau ? Draugai skrenda į Tenerifę ir klausia manęs, aš buvau pernai , bet kvepalais nesidomėjau tai ir kainų nesužiūrėjau. Kas pirkote , merginos patarkite prašau  4u.gif ar verta .

Verta, bet reikia paieškoti, kai kuriose parduotuvėse būna net vadinamosios akcijos, tai, tada iš vis kainos tikrai juokingos, pvz kvepalai J'adore, pas mus kainuoja 90e, tai ten mokėjom 52e. Bet ne visur gausi tai ko nori, ten gal daugiau kvepalų pasirinkimas, nors mes pvz vyriškų negavom tokių, kokių ieškojom, o dekoratyvinė kosmetika taip pat reikia žiūrėti sostinėje, nes pietiniuose kurortuose pvz aš neradau Givenchy. Susigundžiau Chanel, nes 100 litų pigiau nei čia... Kad originalai, tai 100%.
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2013 12 11, 10:08)
pvz kvepalai J'adore, pas mus kainuoja 90e, tai ten mokėjom 52e.

Kaip tik į temą, nes šiųmetinis mano taikinys, būtent J'adore thumbup.gif Pirkai EDP ar EDT? Klasikinius, ta prasme paprastus? Ir svarbiausia, kur taip pigiai thumbup.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 12 11, 09:58)
Gabara, kokie pas jus reikalai? Nenuplovė Tenerifės dar  unsure.gif

Tragedija doh.gif Lyja baisiai, griaudi, zaibuoja nuo pat ankstaus ryto, o dar net ne pietus, nuo pietu zada biausiausia doh.gif
Atsakyti
NAUJA TEMA
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti