QUOTE(Alchemie @ 2013 12 02, 00:34)
audrikea,
jus vaikui diagnozes is prirasytu papildu nelipdykit 
esprico pamaitina smegenis, delto skiriami vaikams ir su kalbos bedom, ir su demesio sutrikimu. As sunui duodu dabar linu semenu aliejaus kapsules, nes jis jau gali jas nuryti, jos dideles bjauriai
Del mokyklos jums reikia rasti mokykla, kur butu geras logopedas ir spec. pedagogas, bei aisku mokytoja, kuri suprastu problemas. jei elgesio bedu ner, tai bendradarbiavimas turetu gerai vykti. Gal vaiko stiprioji puse vaizdas? Gal jis ismoks ilgainiui zodzius rasyti teisingai, atsimindamas ju vaizda, o ne is klausos

Jums reikia gero psichologo ir logopedo, kuris patartu, kiek vaikas gali, ko laukti ir kaip jums su tuo gyventi ir jam padeti
žinot,kaip aš juokauju,prisiskaitau forumuose ir jau pati diagnozes nustatau,gaila,kad dar vaistų išsirašyt kompensuojamų negaliu

esu šiek tiek triznė

tai mano vienintelis vaikelis,ir,žinoma,kaip ir visos mamos,noriu jam ko geriausio

ryt mums kaip tik vizitas pas logopedę,tuo pačiu ir pas ergoterapeutę...pastaroji jį pasiėmė dėl vaikų skaičiaus,nes,kaip pati man sakė-"aš neturiu ko jį mokyti,mes tik pažaidžiam,pakarpom"...dar kartais jį paima su kokiu vaiku,kad bendrai pabūtų...sakė-jam kaip stimulas būna labiau stengtis,nes(pati matau)mėgsta lyderiauti...
kas dėl mokyklos,tai...gyvenam mažam miestelyje,tad pasirinkimo jokio-viena mokykla,viena pradinė klasė...na,bet viskas dar ateityje-jis kitą rudenį dar tik į paruošiamukus keliaus

ryt,kol vaikinas su log.ir ergot.bendraus,nukeliausiu pas psichologę-gal ji mus priims?
linu semenu aliejaus kapsules-kodėl jūs jas vartojat?maniškis nieko nenuryja nekramtęs

esprico ir pradžioj springdamas gėrė,jau išsigandus buvau,svarsčiau,kaip reikės suduoti,bet įsivažiavo,dabar net nebeužgerdamas sukramto

p.s.pasisikaičiau apie linų sėmenų kapsules,tai jas geriate dėl didelio omega kiekio?