Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 10 17, 14:37)
pas mane namie 10 dydžio. Nu ***** galėčiau pamatuot dar sykį tiksliai. Mažiui jau vos vos, pardavinėsiu ir imsiu jau žymiai didesnius. Jie kažkur 17-17,5

Na tai tikrai mano merginai bus 10 dideli
reikia 9dydzio
Atsakyti
QUOTE(RamuM @ 2013 10 17, 14:42)
Aišku,tada ir aš kelias apmokėsiu rolleyes.gif ,nes seniau po vieną gaudavau o šį kartą kelias iš karto gavau. thumbup.gif  O pavedimo kopija nauju laišku siunčiate,ar atsakote į tuos kur skaičiukus atsiuntė? g.gif

o koks skirtumas, sabdžekte parašau " Mokėjimas į swedbank" dėstyme įmetu kompiuterinę kopiją ir psio g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 17, 14:48)
o koks skirtumas, sabdžekte parašau " Mokėjimas į swedbank" dėstyme įmetu kompiuterinę kopiją ir psio  g.gif

Aišku,ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyze59 @ 2013 10 17, 14:47)
kaip prie ziuli prisijungti?  smile.gif

užsiregistruoti. jei nenorite gauti naujienlaiškių, tai kokį nors orinį e.paštą įrašykite lotuliukas.gif aš taip darau, nes jau nibihaliu nuo to spamo dėžė lūžta
Atsakyti
Aero kainas pakeite, bet duoda -30
Atsakyti
Mes turim bearpaw USA 9, EUR 25. Mano merginos koja 16 cm. Tai mums pats tas ir su vilnone kojinyte adr puikiai ikisa. Na gal ir isaugs per ziema, bet su jais unku vaiksciot jei smarkiai per dideli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2013 10 17, 14:59)
Mes turim bearpaw USA 9, EUR 25. Mano merginos koja 16 cm. Tai mums pats tas ir su vilnone kojinyte adr puikiai ikisa. Na gal ir isaugs per ziema, bet su jais unku vaiksciot jei smarkiai per dideli  mirksiukas.gif

va va, as ir apie tai pagalvojau, jei per dideli nepatogu
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 17, 14:48)
o koks skirtumas, sabdžekte parašau " Mokėjimas į swedbank" dėstyme įmetu kompiuterinę kopiją ir psio  g.gif

nu taigi parašyta lauretos laiškuose ką rašyti į subject biggrin.gif

QUOTE(Evelinna @ 2013 10 17, 14:59)
Mes turim bearpaw USA 9, EUR 25. Mano merginos koja 16 cm. Tai mums pats tas ir su vilnone kojinyte adr puikiai ikisa. Na gal ir isaugs per ziema, bet su jais unku vaiksciot jei smarkiai per dideli  mirksiukas.gif

ačiū smile.gif na norisi mažiukei paimti tokius pat batus,kaip mamos..nes su mano bearpaw laksto po butą doh.gif bet taip norisi nemokėt daugiau,nei kad mano kainavo biggrin.gif
Atsakyti
Laba panos ,Ziuriu JMD yra ,noriu apie kvepaliukus paklaust
kaip sis kvapas
http://www.lilydirec...Cap_p_2715.html

Jau nebera doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivas31: 17 spalio 2013 - 14:15
QUOTE(Bluntė @ 2013 10 17, 15:10)
nu taigi parašyta lauretos laiškuose ką rašyti į subject biggrin.gif
ačiū smile.gif na norisi mažiukei paimti tokius pat batus,kaip mamos..nes su mano bearpaw laksto po butą  doh.gif  bet taip norisi nemokėt daugiau,nei kad mano kainavo  biggrin.gif

maniske panasiai doh.gif

ziuriu amazon kazkam taiko 25proc nuolaida, jei surenki uz 100dol
idomu siems but dar papildoma nuolaida:
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER

Atsakyti
QUOTE(mirgute @ 2013 10 17, 15:21)
maniske panasiai doh.gif

ziuriu amazon kazkam taiko 25proc nuolaida, jei surenki uz 100dol
idomu siems but dar papildoma nuolaida:
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER

nuolaidos ženkliukas lyg yra prie batų smile.gif reik eit palandžiot smile.gif
Atsakyti