Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 10 17, 17:12)
O kas pasakys kur mano du siuntiniai iš TH???? kuriuos siunčiausi tiesiogiai. Kokia nors suskė iš pašto skyriaus dėvi mano rūbus, nes galai baigiaisi sulig LT siena.  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif

O LT pasto paieska arba worktrace.com nieko nerodo? Gal muitinej pasitrigo? Reiktu pasiteiraut, jei ne taip seniai cia viskas vyko.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 10 17, 15:36)
akivaizdu,kad neįsipaišysiu į kompaniją, nebent su bearpaw batais žieminiais  biggrin.gif  bet matyt niekas šiai idėjai nepritars biggrin.gif
Papildyta:
merginos,greit siunčiam Bearpaw kol mano 1 pora yra  biggrin.gif

kuriuos issirinkot?
Atsakyti
Laba, gal galit pasakyti ar siems 25% nuolaida yra ? Aciu 4u.gif
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
Atsakyti
QUOTE(egipte @ 2013 10 17, 16:29)
Laba, gal galit pasakyti ar siems 25% nuolaida yra ? Aciu  4u.gif
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER

ne,

prie tų kuriems taiko yra -25 ženkliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 10 17, 17:25)
O LT pasto paieska arba worktrace.com nieko nerodo? Gal muitinej pasitrigo? Reiktu pasiteiraut, jei ne taip seniai cia viskas vyko.

Oj ko tik cia nebuvo. Th man po minute isklotine atsiunte ir nulis sveiku. Cia buvo prirs penkis metus kai dar tiesiai is th pati pirkt galejau. Tadien uzsakiau du kart nes rute nuolsidos popiet dar geresnes. Abu siunt atejo kartu. Maciau tracke paste ta su.....a pasake kad antro ner... Bet kazkaip neitikinamai nes daviau siuntos nr o ji sako cia muit kods. Bet matai vienam galioja kitam nebe. Rasiau. Ir centrui ir ciut ne poppieziui. Amen. Uztat lenkiau as ant to pazto.pavasari irgi buvo zveriskai slta maziui pappirkau kelis rubus krikstamote megztini numezge atsiunte. Matau guli paste bet lsiskininka ratais spli m nama. Tai tokia zajava i centra nuziunciau kad paskui pa stroike smirna man po darbo viska i rankas ir su sypsena.
Atsakyti
Laureta, gal jau kur horizonte matosi siuntinukas is hautelook, apmoketas rugsejo 29 blush2.gif ? Baisiai laukiu, ten vyrui gimtadienio dovana .
Atsakyti
QUOTE(daivas31 @ 2013 10 17, 15:13)
Laba panos ,Ziuriu JMD yra ,noriu apie kvepaliukus paklaust
kaip sis kvapas
http://www.lilydirec...Cap_p_2715.html

Jau nebera doh.gif

Siandien ryte kaip tik Douglase sitais ranka apsipurskiau,tai sedziu ir dar dabar uostau,nu kvepia thumbup.gif .Is pradziu toks atrode saldokas kvapas bet dabar tai super,gaivus geliu kvapas.
O dabar ziuriu ir kaina nebloga lilydirect siu kvepalu.
Kazin renkamas uzsakymas is lilydirect? Visai as ju noreciau ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kazin kaip bus nuo lapkricio 1 su ktm nesinores moketi po 50 lt. uz siuntima lietuvoje doh.gif
Atsakyti
Yra labai daug siuntu tarnybu. Jie tikrai ikainiu nekeis. Pakalbejus del didesniu kiekiu ir tarigai bus kitokie.
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2013 10 17, 14:57)
Labas istikimiausiom  4u.gif  biggrin.gif

tai ka, ner Ingutes, ner ka pirkt, pinigai tauposi  biggrin.gif ...
Kazi niekam neteko susidurt su tais pablizgintais Bearpaw'ais? Mastau ar nenusilups per laika.. kaip manot? Man lyg ir grazu mazei butu..

http://www.amazon.co...-...135&sr=1-65

tikrai nieks ten nenusilups, nes tos gelytes i oda "ispaustos". turim mes juos 4u.gif geruliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loriuxas @ 2013 10 17, 16:41)
Kazin kaip bus nuo lapkricio 1 su ktm nesinores moketi po 50 lt. uz siuntima lietuvoje doh.gif

Niekas ir nemokes,ras kitu budu siuntimui,prasiskolins LT pasto AB,juk zmones nekvaili,nebent pensininkes visokios kurios i 10metu karta ka nors siuncia tai bus brangu bet ka padarysi....seni zmones nemoka viskokiu siuolaikiniu navarotu ir nesupranta ,tai jiems geriau kaip kazkas uz juos atliks siuntimo darba doh.gif
Durnizmas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2013 10 17, 17:40)
Laureta, gal jau kur horizonte matosi siuntinukas is hautelook, apmoketas rugsejo 29 blush2.gif ? Baisiai laukiu, ten vyrui gimtadienio dovana .

laukiam siuntu 4u.gif

QUOTE(loriuxas @ 2013 10 17, 17:41)

nesitiki kad tiek daug gali kainuoti
Papildyta:

armaniexchange -30% nuolaida, isidejus i krepsiuka matosi

CP -30% papildoma nuolaida 4u.gif

CP delioju krepsiukan 4u.gif
Atsakyti