Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

O mano pailsejo pora menesiu, tik nesenai nurinkau nugeltusius lapus ir jau leidzia naujus o ne pumpurus ir nelaistytos ne karto. Ka su jom daryti? Norejau kad nors karta per daugel metu prazydetu, bet ne nenusimato, gal kad kambary siltai stovi, bet neturiu daugiau kur padet.
Atsakyti
Ooo kokios nuotaikos blink.gif Kas čia dabar? Sveikstat ar kokį biesą g.gif Kaune Jonavos g. Prismoj mačiau Neon, beveik baigia nužydėt, bet jei kuri nori kitiems metams neblogas laimikis biggrin.gif rodos, 19,99
Aš nesveikstu schmoll.gif nei per kur blush2.gif ir pirkau ir dar pirksiu. Ice, gal Tosca pas tave mėtosi nemylima? Tą tai griebčiau bigsmile.gif Nu, aš irgi tipo prie draugių kur varžytinių laukia, net su aukcionu sutikčiau 4u.gif
P.S. mergikės kai/jei Royal'į kuri užsakinėtumėt ir aš jungčiausi, nu laaabai mane vienas domina.
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2013 12 19, 22:16)
O mano pailsejo pora menesiu, tik nesenai nurinkau nugeltusius lapus ir jau leidzia naujus o ne pumpurus ir nelaistytos ne karto. Ka su jom daryti? Norejau kad nors karta per daugel metu prazydetu, bet ne nenusimato, gal kad kambary siltai stovi, bet neturiu daugiau kur padet.

O kur stovi? Kokiuose vazonuose? Gal per dideliuose? Kada persodinti? Gal nuotraukytę būtų galima? Ar ant palangės stovi? Ar skaitėt pirmą žinutę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 19 gruodžio 2013 - 20:23
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 12 19, 21:21)

Na va. Net nepastebejau, kad Royalis papilde sarasa
Ir kas tave ten domina? Kazin ar iki pavasario liks tos veisles, o dabar uzsakineti pavojinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 19 gruodžio 2013 - 20:34
QUOTE(Lutpede @ 2013 12 19, 22:29)
Na va. Net nepastebejau, kad Royalis papilde sarasa
Ir kas tave ten  domina? Kazin ar iki pavasario liks tos veisles, o dabar uzsakineti pavojinga

Tosca, o ko pavojinga? Taip kaip jie supokuoja, tikrai nieko nenutiks, net per šalčius
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 12 19, 21:37)
Tosca, o ko pavojinga? Taip kaip jie supokuoja, tikrai nieko nenutiks, net per šalčius

nieko jie blatniau nesupakuoja. Svogunas popieriniam maiselyje, o paskui i deze pripilta putu plasto trupiniu. Jei siuntimo metu gerai sals, tai gausim tik puvekus
(Atsiprasau uz nelietuviskas raides. Kazko subludo mano kompas. Neleidzia pervesti ant lietuviskos klaviaturos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 19 gruodžio 2013 - 20:42
QUOTE(Lutpede @ 2013 12 19, 22:40)
nieko jie blatniau nesupakuoja. Svogunas popieriniam maiselyje, o paskui i deze pripilta putu plasto  trupiniu. Jei  siuntimo metu gerai  sals, tai gausim  tik puvekus
(Atsiprasau uz nelietuviskas raides. Kazko subludo mano kompas. Neleidzia  pervesti ant lietuviskos klaviaturos)

Tokiuose pataluose tikrai nesušals
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 12 19, 21:52)
Tokiuose pataluose tikrai nesušals

g.gif
Atsakyti
Išbandyta
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 12 19, 21:56)
Išbandyta

Košmaras . blink.gif
Tai gal reikia pamėginti rizikuoti. Tik va neapsisprendžiu ko noriu, ar iš viso noriu. Na norėt, tai noriu, bet kur paskui puodus dėti. Man dar širdis neleidžia tų suvargėlių išmesti.
Šiaip tai suprastėjo Royalio kokybė (na jie tik tiekėjai) Paskutinis užsakymas su puviniu atėjo. Teko gelbėti. Dar laukiu dviejų pražystant. Žiūrėsiu ar atitiks veislę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 19 gruodžio 2013 - 21:15

O kur stovi? Kokiuose vazonuose? Gal per dideliuose? Kada persodinti? Gal nuotraukytę būtų galima? Ar ant palangės stovi? Ar skaitėt pirmą žinutę?
[/quote]

Stovi ne ant palanges, bet stelazo apacioje ir sviesu, neturiu kitos vietos, persodinti ne siemet ir vazonai gal didoki, bet dabar nepersodinesiu.

Nuotraukytes kolkas nebus, nemoku is telefono ikelt, kai susirasiu pagalba , ikelsiu.

Mano yra paprasti nekokie kilmingi, mamos palikimas, ismest negalima.
Atsakyti
Jei bandot daryt aukciona, gal turit pilnaviduri grozi perleist. Jau taip noriu, noriu begalo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 12 19, 22:02)

Šiaip tai suprastėjo Royalio kokybė (na  jie tik tiekėjai) Paskutinis užsakymas  su puviniu atėjo. Teko gelbėti. Dar laukiu dviejų pražystant. Žiūrėsiu ar atitiks veislę

Tikrai drinks_cheers.gif - suprastėjo verysad.gif Pas mane iš trijų du sergantys unsure.gif

Tosca- tikrai verta dėmesio thumbup.gif Tris metus džiugino širdį wub.gif O dabar sumenko trigubai svogūnas verysad.gif Šitą dar palikau mirksiukas.gif Imčiau vėl per naują biggrin.gif

Dar dėl Royal'io- jie dabar užsakius siųstų tik kovą juk ax.gif
Atsakyti