O mano pailsejo pora menesiu, tik nesenai nurinkau nugeltusius lapus ir jau leidzia naujus o ne pumpurus ir nelaistytos ne karto. Ka su jom daryti? Norejau kad nors karta per daugel metu prazydetu, bet ne nenusimato, gal kad kambary siltai stovi, bet neturiu daugiau kur padet.
Ooo kokios nuotaikos
Kas čia dabar? Sveikstat ar kokį biesą
Kaune Jonavos g. Prismoj mačiau Neon, beveik baigia nužydėt, bet jei kuri nori kitiems metams neblogas laimikis
rodos, 19,99
Aš nesveikstu
nei per kur
ir pirkau ir dar pirksiu. Ice, gal Tosca pas tave mėtosi nemylima? Tą tai griebčiau
Nu, aš irgi tipo prie draugių kur varžytinių laukia, net su aukcionu sutikčiau
P.S. mergikės kai/jei Royal'į kuri užsakinėtumėt ir aš jungčiausi, nu laaabai mane vienas domina.
Papildyta:
O kur stovi? Kokiuose vazonuose? Gal per dideliuose? Kada persodinti? Gal nuotraukytę būtų galima? Ar ant palangės stovi? Ar skaitėt pirmą žinutę?

Aš nesveikstu

P.S. mergikės kai/jei Royal'į kuri užsakinėtumėt ir aš jungčiausi, nu laaabai mane vienas domina.
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2013 12 19, 22:16)
O mano pailsejo pora menesiu, tik nesenai nurinkau nugeltusius lapus ir jau leidzia naujus o ne pumpurus ir nelaistytos ne karto. Ka su jom daryti? Norejau kad nors karta per daugel metu prazydetu, bet ne nenusimato, gal kad kambary siltai stovi, bet neturiu daugiau kur padet.
O kur stovi? Kokiuose vazonuose? Gal per dideliuose? Kada persodinti? Gal nuotraukytę būtų galima? Ar ant palangės stovi? Ar skaitėt pirmą žinutę?
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 12 19, 21:21)
Na va. Net nepastebejau, kad Royalis papilde sarasa
Ir kas tave ten domina? Kazin ar iki pavasario liks tos veisles, o dabar uzsakineti pavojinga
QUOTE(Lutpede @ 2013 12 19, 22:29)
Na va. Net nepastebejau, kad Royalis papilde sarasa
Ir kas tave ten domina? Kazin ar iki pavasario liks tos veisles, o dabar uzsakineti pavojinga
Tosca, o ko pavojinga? Taip kaip jie supokuoja, tikrai nieko nenutiks, net per šalčius
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 12 19, 21:37)
Tosca, o ko pavojinga? Taip kaip jie supokuoja, tikrai nieko nenutiks, net per šalčius
nieko jie blatniau nesupakuoja. Svogunas popieriniam maiselyje, o paskui i deze pripilta putu plasto trupiniu. Jei siuntimo metu gerai sals, tai gausim tik puvekus
(Atsiprasau uz nelietuviskas raides. Kazko subludo mano kompas. Neleidzia pervesti ant lietuviskos klaviaturos)
QUOTE(Lutpede @ 2013 12 19, 22:40)
nieko jie blatniau nesupakuoja. Svogunas popieriniam maiselyje, o paskui i deze pripilta putu plasto trupiniu. Jei siuntimo metu gerai sals, tai gausim tik puvekus
(Atsiprasau uz nelietuviskas raides. Kazko subludo mano kompas. Neleidzia pervesti ant lietuviskos klaviaturos)
Tokiuose pataluose tikrai nesušals
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 12 19, 21:52)
Tokiuose pataluose tikrai nesušals

QUOTE(GIZZI5 @ 2013 12 19, 21:56)
Išbandyta
Košmaras .

Tai gal reikia pamėginti rizikuoti. Tik va neapsisprendžiu ko noriu, ar iš viso noriu. Na norėt, tai noriu, bet kur paskui puodus dėti. Man dar širdis neleidžia tų suvargėlių išmesti.
Šiaip tai suprastėjo Royalio kokybė (na jie tik tiekėjai) Paskutinis užsakymas su puviniu atėjo. Teko gelbėti. Dar laukiu dviejų pražystant. Žiūrėsiu ar atitiks veislę
[/quote]
Stovi ne ant palanges, bet stelazo apacioje ir sviesu, neturiu kitos vietos, persodinti ne siemet ir vazonai gal didoki, bet dabar nepersodinesiu.
Nuotraukytes kolkas nebus, nemoku is telefono ikelt, kai susirasiu pagalba , ikelsiu.
Mano yra paprasti nekokie kilmingi, mamos palikimas, ismest negalima.
Jei bandot daryt aukciona, gal turit pilnaviduri grozi perleist. Jau taip noriu, noriu begalo

QUOTE(Lutpede @ 2013 12 19, 22:02)
Šiaip tai suprastėjo Royalio kokybė (na jie tik tiekėjai) Paskutinis užsakymas su puviniu atėjo. Teko gelbėti. Dar laukiu dviejų pražystant. Žiūrėsiu ar atitiks veislę
Tikrai

Tosca- tikrai verta dėmesio

Dar dėl Royal'io- jie dabar užsakius siųstų tik kovą juk