Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

ok, parnešiau visus iš garažo.
ten jau rodė +10 rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, kazkas mano amarilei atsitiko, praeita ziema labai graziai zydejo net kelis kartus,po zydejimo nupjoviau lapus,per visa vasara isleido tik viena lapuka ir net ne is tu paciu svogunu , o salia ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 10 23, 08:53)
Sveikos, kazkas mano amarilei atsitiko, praeita ziema labai graziai zydejo net kelis kartus,po zydejimo nupjoviau lapus,per visa vasara isleido tik viena lapuka ir net ne is tu paciu svogunu , o salia  ju g.gif

Jums vertėtų gerai pasiskaityti pamokėles pirmam puslapyje apie auginimą; ramybės periodą ir kt.
Dėl įdomumo:
kodėl nupjovėt lapus po žydėjimo?
ar sveikas svogūnas?

Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 10 23, 09:53)
Sveikos, kazkas mano amarilei atsitiko, praeita ziema labai graziai zydejo net kelis kartus,po zydejimo nupjoviau lapus,per visa vasara isleido tik viena lapuka ir net ne is tu paciu svogunu , o salia  ju g.gif

Sveika, teks eiti SKAITYT pirmą žinutę mirksiukas.gif
Turiu šiek tiek laiko, tai progos paburbėt negaliu praleist. Kai nusiperkat naują bliuskutę, ko gero užmetat akį kaip skalbiama?
O va kažkodėl nusipirkus augaliuką nereikia pasiskaityti apie priežiūrą, ligas, laikymo sąlygas? Nesuprantu, niekaip. Tada ar verta pirkti tą vazoniką su žemių krūva? Geriau nusipirkti jau nupjautą, pamerkei į vazą ir grožiesi wub.gif nuvyto išmetei ir vėl perki.
Svogūnas po žydėjimo TURI augintis lapus ir kaupti jėgas, o nupjovus lapus iš ko turėtų augalas augti? Juk elementaru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 10 23, 10:11)
Sveika, teks eiti SKAITYT pirmą žinutę mirksiukas.gif
Turiu šiek tiek laiko, tai progos paburbėt negaliu praleist. Kai nusiperkat naują bliuskutę, ko gero užmetat akį kaip skalbiama?
O va kažkodėl nusipirkus augaliuką nereikia pasiskaityti apie priežiūrą, ligas, laikymo sąlygas? Nesuprantu, niekaip. Tada ar verta pirkti tą vazoniką su žemių krūva? Geriau nusipirkti jau nupjautą, pamerkei į vazą ir grožiesi wub.gif nuvyto išmetei ir vėl perki.
Svogūnas po žydėjimo TURI augintis lapus ir kaupti jėgas, o nupjovus lapus iš ko turėtų augalas augti? Juk elementaru mirksiukas.gif

Amarilius auginu jau ne pirmus metus, visada po zydejimo netik kota bet ir lapus nupjaunu,ir vel isleidzia naujus ir zydi rudeni bei ziema net po kelis kartus smile.gif tik si karta is svogunu neisaugo nei lapuko,lapas isaugo visai kitoje vietoje.Kaip suprantu tai vaikutis.
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2013 10 23, 08:41)
Jums vertėtų gerai pasiskaityti pamokėles pirmam puslapyje apie auginimą; ramybės periodą ir kt.
Dėl įdomumo:
kodėl nupjovėt lapus po žydėjimo?
ar sveikas svogūnas?

Taip svogunai sveiki smile.gif kaip suprantu salia ju isaugo vaikutis, vienas lapas.
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 10 24, 07:37)
Amarilius auginu jau ne pirmus metus, visada po zydejimo netik kota bet ir lapus nupjaunu,ir vel isleidzia naujus ir zydi rudeni bei ziema net po kelis kartus smile.gif tik si karta is svogunu neisaugo nei lapuko,lapas isaugo visai kitoje vietoje.Kaip suprantu tai vaikutis.

taip ir turėjo nutikti, nes neleidžiant auginti lapų svogūnas paprasčiausiai išseko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 10 24, 08:37)
Amarilius auginu jau ne pirmus metus, visada po zydejimo netik kota bet ir lapus nupjaunu

Įdomiai čia smile.gif Pasirodo yra dar vienas auginimo būdas.
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 10 24, 09:37)
Papildyta:

Taip svogunai sveiki smile.gif kaip suprantu salia ju isaugo vaikutis, vienas lapas.

Net po kelis kartus žydi bigsmile.gif ir pasisek tu man taip. Man tai tokie stebūklai kažkodėl nevyksta
sunglasses2.gif
Atsakyti
mano akių džiaugsmas, šiais metais pradėjęs žydėjimo sezoną biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2013 11 03, 17:35)
mano akių džiaugsmas, šiais metais pradėjęs žydėjimo sezoną biggrin.gif

Kaip nuostabu thumbup.gif . Sveikinu sulaukus tokio grožio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 03 lapkričio 2013 - 19:16
QUOTE(vera.vera @ 2013 11 03, 18:35)

Šaunu! 4u.gif