Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Agnnyte @ 2014 01 24, 13:45)
Tai gal jis meilenis, o anie amariliai? Pagelbėkit man, naujokei smile.gif

Pas Jus visi meileniai, jei nupjovus, kotas tuščiaviduris, tai meilenis. O amarilis pilnas. Abejoju, ar kuri matė pas save nupjautą pilnavidurį kotą 4u.gif Tiesiog man asmeniškai gražiau sakyti amarilis biggrin.gif
Tikrasis amarilis pvz. Beladona wub.gif bet su pražydinimu bergždžias tupinėjimas ( iš patirties).
Gražus žydėjimas.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 01 24, 14:03)
Pas Jus visi meileniai, jei nupjovus, kotas tuščiaviduris, tai meilenis. O amarilis pilnas. Abejoju, ar kuri matė pas save nupjautą pilnavidurį kotą 4u.gif Tiesiog man asmeniškai gražiau sakyti amarilis biggrin.gif
Tikrasis amarilis pvz. Beladona wub.gif bet su pražydinimu bergždžias tupinėjimas ( iš patirties).
Gražus žydėjimas.

Opapa! O aš pirkau kaip amarilius lotuliukas.gif Taip ir būna, kai nežinai, ir apgauna kaip seną mergą lotuliukas.gif
Tai kuo tada jie skiriasi - maniškiai? Tiesiog veisle?
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 01 24, 14:32)
Opapa! O aš pirkau kaip amarilius  lotuliukas.gif  Taip ir būna, kai nežinai, ir apgauna kaip seną mergą  lotuliukas.gif 
Tai kuo tada jie skiriasi - maniškiai? Tiesiog veisle?

sveika prisijungus prie ligonių smile.gif
Na nesinervik taip. Pirkai meilenius, lotyniškai Hippeastrum,o liaudis NETEISINGAI vadina amariliais. Todėl, kad ir amariliai ir meileniai ir dar daug kitų rūšių priklauso AMARILINIŲ genčiai ar šeimai.
Šiaip kaip naujokei pravartu perskaityti pirmą puslapį
Atsakyti
Tikrai macius pilnavidurius kotus smile.gif turiu 2 tokius baltukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(De Zavu @ 2014 01 24, 16:04)
Tikrai macius pilnavidurius kotus  smile.gif turiu 2 tokius baltukus  wub.gif

Tikrai tikrai? Netikiu.
Atsakyti
Tikrai. Gaila nenufotografavau kai zydejo praeita pavasari.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 01 24, 16:56)
Tikrai tikrai? Netikiu.

Ir aš netikiu schmoll.gif
Na ką gi. Lauksim žiedų ir kotų pademonstravimo
Atsakyti
Ziedus turiu nusifotografavus, o kotus deja... Cia jau jusu pasirinkimas tiket ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(De Zavu @ 2014 01 24, 18:27)
Ziedus turiu nusifotografavus, o kotus deja... Cia jau jusu pasirinkimas tiket ar ne smile.gif

Tai jei jau taip suintrigavai bent žiedus parodyk ir papasakok kur gavai. Tu ką, nori , kad naktį nemiegočiau?
Atsakyti
Kazkada buvus bendradarbe atidave. Stai taip zydejo http://public.fotki....m/img-1139.html
Atsakyti
QUOTE(De Zavu @ 2014 01 24, 20:15)
Kazkada buvus bendradarbe atidave. Stai taip zydejo

Iš foto matosi, kad stiebas labai plonas. Normaliai pagal žiedus jis turėtų būti storesnis. Ar čia nebus kokia mutacija, nes žiedai tai tipiški meilenio.
Ties kuria vieta perpjovus kotas buvo pilnaviduris? Per vidurį ar apačioje? Jei apačioje, tai dar nereiškia, kad būtent pilnaviduris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 24 sausio 2014 - 19:30
Nupjoviau apacioje taip 2 metus is eiles.
Atsakyti