Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Gabri @ 2014 01 31, 16:37)
Bus pašvęsta mokslo labui smile.gif

Sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Kriscinka @ 2014 01 31, 18:46)
noriu pasidziaukti  ir pasirodyti, mano pirmieji meileniu ziedai besiskleidziantys yahoo.gif
[url=http

Oi, kaip saldu...

QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 01 31, 19:59)

Kad susigarbiniavus thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 01 31, 23:41)
Kad susigarbiniavus  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Taigi prisitaikau prie gamtiniu salygu, bu baisiai salta. Su tokia plaukuosena nei pugos anei vetros nebaisios lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau isisukus i savo amarilyna doh.gif Rezultatas- visi gyvi nuvalyti ir persodinti, 9 ismesti, 4 pasodinti thumbup.gif Rascal'a viena visai neblogai sakyciau pavyko ispjaustyti thumbup.gif Lutpede, kaip tau???
Zydi grazuolis Apricot Parfeit wub.gif Fotosesijai laukiam saules mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip kurie maniškiai bunda,bet tik lapus rodo,aišku vėl nežydės. sad.gif sad.gif
Atsakyti
nenukabinkit nosies, mano kai kurie pirma vos vos lapai išlindo jau irgi galvojau nebus žiedų, bet po kiek laiko pamačiau kad ir žiedukas lenda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2014 02 02, 17:10)
nenukabinkit nosies, mano kai kurie pirma vos vos lapai išlindo jau irgi galvojau nebus žiedų, bet po kiek laiko pamačiau kad ir žiedukas lenda biggrin.gif

Aš irgi taip šiandien pamačiau Jewel-ui - svogūnėlis mažas, lapukai buvo išlindę, persodinau. O šiandien žiūriu lenda dar žiedelio pumpurėlis bigsmile.gif . Aišku, džiaugiuosi, bet kad tik per daug nenusistekentų ax.gif
Atsakyti
mano karalienės pumpuriukas jau atsidarė, tai oj kaip laukiu žiedelių wub.gif
apžiūrėjau vakar senukuose meilenius, tai turi tik vazonuose ir tik royal red ir arctic white doh.gif o kažkada seniai seniai savo pirmąją karalienę būtent senukuose pirkau
Atsakyti
Mano praeitu metu pirkiniai ir dovanos beveik visi su snapeliais, vienas kitas nezydes.
Siais metais visiskai nera pasirinkimo idomesniu. Visi tokie tradiciniai ir matyti. Jei jau Kaune, Vilniuje nekazka, tai apie panevezi neber ka ir kalbet irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 02 03, 10:32)
Mano praeitu metu pirkiniai ir dovanos beveik visi su snapeliais, vienas kitas nezydes.
Siais metais visiskai nera pasirinkimo idomesniu. Visi tokie tradiciniai ir matyti. Jei jau Kaune, Vilniuje nekazka, tai apie panevezi neber ka ir kalbet  irnesakyk.gif

Gera močia mirksiukas.gif

Taigi prasiskleidė mano pirmasis grožis wub.gif . Vos nepasprogau belaukdama biggrin.gif . Bet gal dar pakentėti su notrauka biggrin.gif .Tik nežinau, ar ištversiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 03 vasario 2014 - 11:39
Tai rodykit tuos savo žiedus nesierzinę smile.gif
Mano Rilona žydi, jei nebus per tamsu kambaryje fotografuoti, tai pasirodysiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 03 vasario 2014 - 12:10
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 03, 12:37)
Gera močia mirksiukas.gif
Taigi prasiskleidė mano pirmasis grožis wub.gif . Vos nepasprogau belaukdama biggrin.gif . Bet gal dar pakentėti su notrauka biggrin.gif .Tik nežinau, ar ištversiu lotuliukas.gif

biggrin.gif
Tai galima ir dabar pasirodyt, ko dar laukti??? rolleyes.gif
Atsakyti
na va dar nevisi issikleide, bet jau netveriu nekantrumu, o ir temele pagrazint reikia jau biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti