Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

[quote=Hap.,2013 11 16, 16:03]
Labai grazei jums atrodo visas komplektukas thumbup.gif jus emet 1-2 m ir kelnes ir dzempa? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JelenaF: 16 lapkričio 2013 - 14:49
Hap. Labai gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif Taip, ir kelnes ir dzempas 1-2m smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 11 16, 14:03)
Tai turetumet panasiai atrodyti, rankoves viena karta atlenktos per pilkaji kanta smile.gif mazesnis tikrai butu jau negraziai..bent jau man smile.gif user posted image

Eik tu sau, kaip gerai atrodo thumbup.gif Ir tas ilgis visai geras ir rankovės...aš matai matavau pagal savo turimą elektrinės spalvos, tai man kažkodėl labai didelis skirtumas pasirodė g.gif Labai liuks smile.gif Aaaa, o džempas viduj su pūku, ane?
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 11 16, 15:12)
Eik tu sau, kaip gerai atrodo thumbup.gif Ir tas ilgis  visai geras ir rankovės...aš matai matavau pagal savo turimą elektrinės spalvos, tai man kažkodėl labai didelis skirtumas pasirodė g.gif Labai liuks smile.gif Aaaa, o džempas viduj su pūku, ane?

As kai matavau senaji dzempa man irgi atrode, kad bus didelis labai, bet surizikavau.. nes pagalvojau, kad 6-12men bus siauras labai.
Ir kelnes ir dzempas su puku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 11 16, 15:03)
Tai turetumet panasiai atrodyti, rankoves viena karta atlenktos per pilkaji kanta smile.gif mazesnis tikrai butu jau negraziai..bent jau man smile.gif user posted image

super atrodo,labai tinka vaikiukui wub.gif ir dydis pats tas man atrodo
Atsakyti
kokie fainuoliai erikiuxxx ir Hap. vaikiukai thumbup.gif

as vel del to kaparelio, kuris mano akiai pasirode juodas, o istiesu jis tamsiai pilkas, pagal Happeak Sokoladinis smile.gif manau puosiuos ir as juo ir vaikis biggrin.gif
musu prekytes:
user posted image
user posted image

rudom kelnytem neatsidziaugiu wub.gif zaliai geltonas imciau kokios neblogos nuolaidos metu ax.gif
Atsakyti
Ciku caku, as irgi uzsisakiau rudas kelnytes thumbup.gif surizikavau 3-4 dydi, tai ziuresim kaip cia bus, ar labai nepaskesime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 11 17, 22:22)
Ciku caku, as irgi uzsisakiau rudas kelnytes thumbup.gif  surizikavau 3-4 dydi, tai ziuresim kaip cia bus, ar labai nepaskesime biggrin.gif

Nu idomu pasirodykit kaip jums tas dydis 3-4m bus mirksiukas.gif nes as svarstau svarstau ir nezinau ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 11 17, 22:22)
Ciku caku, as irgi uzsisakiau rudas kelnytes thumbup.gif  surizikavau 3-4 dydi, tai ziuresim kaip cia bus, ar labai nepaskesime biggrin.gif

Maniskis 4metis 110cm ugio, emem 5-6 m dydi, matavomes vietoj, tai ir pavasariui dar puikiai tiks 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2013 11 17, 21:40)
Maniskis 4metis 110cm ugio, emem 5-6 m dydi, matavomes vietoj, tai ir pavasariui dar puikiai tiks  4u.gif  4u.gif

Mums du su puse, 94 cm ugis, uzsakiau 3-4, jei labai skes, tai nebeda priaugsim iki vasaros biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jutkė @ 2013 11 17, 21:30)
Nu idomu pasirodykit kaip jums tas dydis 3-4m bus  mirksiukas.gif nes as svarstau svarstau ir nezinau ka daryt  doh.gif

Nezinau dar kada gausiu jas, nes tik uzsisakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2013 11 17, 20:22)
kokie fainuoliai erikiuxxx ir Hap. vaikiukai  thumbup.gif 

as vel del to kaparelio, kuris mano akiai pasirode juodas, o istiesu jis tamsiai pilkas, pagal Happeak Sokoladinis smile.gif manau puosiuos ir as juo ir vaikis biggrin.gif
musu prekytes:
user posted image
user posted image

rudom kelnytem neatsidziaugiu  wub.gif  zaliai geltonas imciau kokios neblogos nuolaidos metu  ax.gif

Tai kokia vis tik to kaparėlio spalva???? g.gif biggrin.gif
Foto niekaip negaliu suprast schmoll.gif Jei tamsiai pilka, tai ir aš noriu bigsmile.gif
Ir rudos kelnytės....jų spalvos realios aš taip pat nesuprantu g.gif schmoll.gif
...o aš jau užsisakiau visą mėlyną storą šiltą treningą lotuliukas.gif ...bet jaučiu be tų rudų, visų išgirtų kelnių nenurimsiu lotuliukas.gif biggrin.gif ( duok Dieve, kad jas greičiau išpirktų, nes garbės žodis -vyras mane išregistruos doh.gif biggrin.gif )
Atsakyti