Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Hap. @ 2013 11 20, 12:56)
Merai atrodo vyrukas thumbup.gif  toks smagus thumbup.gif 
Mazesnis dzempas butu ir siauresnis, o tada jau sunku apmauti butu biggrin.gif mano manymu geriau laisvesnis. Liuks thumbup.gif

Jo, aš kai jį išsipakavau, tai net nepagalvojau, kad gali būt didelis. O vyrukas tai tik atrodo smagiai, šiaip tai serga, tai jau piktas doh.gif Aprengt aprengiau, o va nurengt lotuliukas.gif neišėjo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 11 20, 12:40)
Niu va, mes jau ir šiltai apsirengę thumbup.gif
O atrodom taip su 1-2 m. rūbais , mes 92 cm ax.gif

user posted image

http://images114.fot...0_111943-vi.jpg

Nors sakė Šarūnė, kad džemperis mums bus didelis, bet aš nepasakyčiau, kad jau jis ten toks didelis schmoll.gif ( dėkui Hap. , kad pasirodėt tada, lengviau buvo apsispręst dėl dydžio mirksiukas.gif )

Fainai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 21 lapkričio 2013 - 07:45
Negirdejot nieko kada atsiras dzemperiai kiemo ir marskinuku koks papildymas g.gif biggrin.gif

! 
Jūs ignoruojate temos taisykles ir vėl, antrąkart, bandote pradėti off'topinę diskusiją ne apie vaikų, bet apie mamų rūbus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 24 lapkričio 2013 - 18:28
O aš sužinojau Happeake blogą naujieną, bent man verysad.gif Aš taip laukiau kada šiemet atsiras Panko kepurės( pernai nepirkau specialiai, nes dar mažas buvo) ir šia tau-NEBUS ŠIEMET cry.gif
Gal kuriai nereikia jau rolleyes.gif ( iš karto atsiprašau moderatorių, daugiau taip nedarysiu, bet labai reikia ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2013 11 24, 14:32)
Negirdejot nieko kada atsiras dzemperiai kiemo ir marskinuku koks papildymas  g.gif  biggrin.gif

Jūs ignoruojate temos taisykles ir vėl, antrąkart, bandote pradėti off'topinę diskusiją ne apie vaikų, bet apie mamų rūbus.

Nezino HP patys kada gaus dzemperiukus, ar pries paroda, ar tik po.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 11 25, 18:00)
Nezino HP patys kada gaus dzemperiukus, ar pries paroda, ar tik po.. verysad.gif

verysad.gif gaila
Papildyta:
QUOTE(Jutkė @ 2013 11 24, 15:32)
Negirdejot nieko kada atsiras dzemperiai kiemo ir marskinuku koks papildymas  g.gif  biggrin.gif

Labai atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Laba, gal galite patarti, 98cm vaikuciui dzempuka imti 1-2m ar 3-4? g.gif
Atsakyti
QUOTE(superaqua @ 2013 11 27, 18:21)
Laba, gal galite patarti, 98cm vaikuciui dzempuka imti 1-2m ar 3-4? g.gif

As neturiu bet pagal ismatavimus tai imciau 1-2 nes ilgio ir taip uzteks o rankoviu skirtumas tik 1cm rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas zino ar Kaune, laisves alejoj, esancioj parduotuvej -modidu buna akciju,nuolaidu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara22: 30 lapkričio 2013 - 20:54
QUOTE(Lara22 @ 2013 11 30, 20:54)
gal kas zino ar Kaune, laisves alejoj, esancioj parduotuvej -modidu buna akciju,nuolaidu?

Tai mano žiniomis nuo rytojaus 20 procentų ...reik pardavėjai pasakyti " mamyčių klubo Kalėdos" ir vualia, nuolaida visiens rųbams smile.gif , beje internetu taip pat, tik suvedi kodą mamyciuklubas
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 11 30, 23:27)
Tai mano žiniomis nuo rytojaus 20 procentų ...reik pardavėjai pasakyti " mamyčių klubo Kalėdos" ir vualia, nuolaida visiens rųbams smile.gif , beje internetu taip pat, tik suvedi kodą mamyciuklubas

o gal zinot kiek laiko bus nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2013 11 30, 21:54)

Buna ir Kaune, kaip ir kitose. 29-30 d. buvo nuo 15 iki 20 proc. nuolaidos (kokias pirkejas issitrauke) , el.parduotuveje 15.
Siaip FB Modidu visada paskelbia visas nuolaidas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingada: 01 gruodžio 2013 - 13:08